Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@zanika1983 este pockam ci sa umudri a nieco odpise. Ked nie potom napisem.
Este som nikomu nedala negatko, ale asi zacnem, za posledny tyzden bolo toho akurat dost 😠
@zanika1983 mne sa to vyriešilo, negatko mi admin zmazal tak to nebudem riešit dalej. chcela som len napísat akú mam skúsenost, a že za dobrotu na žobrotu človek príde ☹
@tosijo raz sa mi stalo podobna, jedna buduca mamicka chcela nieco kupit, byvala odo mna asi 15 minut. Dohodli sme sa na urcitu hodinu ze dojde si vyzdvihnut vec. Samozrejme ze neprisla ani mi len nezavolala. Ked som jej napisala ze mi mala dat vediet ze som ju cakala tak mi este vynadala, ze co si o sebe myslim ze ona ma vela prace.
Nechapem preco niektore nevedia napisat, dakujem rozmyslela som si to. Nikto sa nenahneva, ale ten pristup ze ty si ochotna sa stretnut a ona este tebe vynada 😒
@tosijo lenze prave preto sem sklamane maminky napisu nick, aby sme sa my ostatne takej vyvarovali a nedopadli podobne.
booože,u mna vyhrala jedna aukciu a napisala mi že mi ju nema ako uhradiť,že mi ju uhradi 28 marca,dnes sa mi na tie veci ozvala ina kupujuca,tak som tej prvej pisala že či to môžem posunuť dalej alebo či jej to držať,a aj som jej pisala že mne pisala že penazi nema hlavna vec že nadalej draži u inych a ona mi na to napisala že nevedela ako to na mma chodi že prihodila na viacere aukcie a myslela si že zo 40 aukcii na ktore prihodila že vyhra len päť 😒 no vyhrala ich 25 ☹ ,napisala mi že na ten môj balik že peniažky zohnala,že v pondelok chcela posielať no ale že kludne ak chcem aby som posunula dalej a že dakuje za info,asi trt zohnala nie peniaze, 🙂 😉
@monni Chapem, ze nie je prijemne byt v neistote, ale clovek sa niekedy naozaj nemusi na postu dostat 3 dni. Ja uz si na postu chodim len raz za tyzden - vzdy v piatok. Tak sa mi stalo, ze som si sla v piatok a ked som sa vratila domov, tak ma tam cakal zlty listok - do porazenia, ale uz som sa pre to neotocila, v 36. tyzdni si uz dvakrat rozmyslim, kam a kolko idem peso. Takze som si to vybrala az dnes.
Ale samozrejme, nekomunikovanie je ina vec, ja som vzdy odpisala, ked sa predavajuca zaujimala ci prislo - tak som dala vediet, ze prislo a ze si vyzdvihnem co najskor.
@monni ja som mala pripad, ze mojej sestre som poslala jednej pani tiez vec, neprisla si cely tyzden pre to a to slubovala denne, ze uz pojde, zajtr,a zajtra. a nakoniec to dopadlo tak, ze mi hnusne vynadala, ze akym pravom ju ja obtazujem a potom mi este pisal jej muz, ze co si to dovolujem, im ponukat moje smejdy a ze on si ma vyhlada a to este uvidim. a to pritom ja som jej napisala len tolko, ze toto sa nerobi, ze sestra jej to nosi kazdy den do roboty, do galanty. keby napisala, ze nema zaujem, nic sa nedeje. ja som na to mala aj dalsiu zaujemkynu. no priserni ludia niektori a ten jej muz totalny chrapun hnusny. on sa mi este ide vyhrazat, blbec jeden. clovek jej vyjde v ustrety a takto dopadne. uz som na to aj zabudla, len pri tomto vasom prispevku som si na to spomenula.
Ja som dnes prvy krat dala hned dve negativne hodnotenia. Jedno mamine, ktora mala zaujem o tricko a vypytala si CU a nic. Tricko rezervujem skoro tyzden, tak som jej vcera napisala, ze ak si kupu rozmyslela staci napisat a nic sa nedeje. A nic. Ale na MK bola, lebo ma aktualizovane inzeraty. To uz ma nastvalo 😠 . Druhe som dala predajcovi v PRO-shope. Mala som zaujem o 3 veci. Napisal mi, ci to chcem na dobierku alebo poslem na ucet. Napisala som, ze to chcem doporucene a poprosim CU. A nic. Vcera som si pytala zase CU a nic. Naco ma bazarik, ked nechce predavat. 😒
@littledevil tak to si na tom dobre. Ja som dnes jedno dostala lebo dotycna si pytala cislo uctu a potom nezaplatila ani sa neozvala - ja som po 10 dnoch vec predala. Dobre nie?
@bibina25 s tým účtom má angel22 naozaj pravdu, mne sa už neraz stalo, že mi peniaze poslalo priezvisko, ktoré mi nesedelo so žiadnym inzerátom, .. a to že jej vo vete o dobierkach vypadli dve čiarky 😕 😕 nič vtipné.. na dobierky, bohužiaľ, vďaka nepríjemným skúsenostiam neposielam - trpký oxymoron, akým je aj dobierka samotná 😉
nepáči sa mi zverejňovanie nickov a takýto verejný posmech z ich podmienok predaja

@tosijo
@monni tie nicky ste nenapisali 😉