icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

borabora666
Odpoveď bola odstránená
slniecnica
Odpoveď bola odstránená
katren
Odpoveď bola odstránená
katren
Odpoveď bola odstránená
slniecnica
9. mar 2012

@borabora666 tak ako si napísala,že ani Tvoja 15 ročná dcéra to nerobí,áno lebo je slušne vychovaná,a vôbec nevadí,že nevieš poriadne sa vyjadrovať,kedže pochádzaš z Ciech a žiješ v Madarskej dedinke,určite sa Ti ťažko píše...verím Ti...ale neboj nič,na MK sú aj inteligentné mamičky,ktoré ťa pochopia 😉

angel22
9. mar 2012

@benne Dakujem a suhlasim. Uvedomujem si, ze ciarka, hoc mala to stvora, je velmi dolezita, no kazdy z nas sa moze pomylit. Osobne by som sa aj podakovala, keby mi pani napisala do sukromnej spravy, ze v mojich podmienkach su gramaticke chyby. Takyto vysmech vsak povazujem za prizemny.

slniecnica
9. mar 2012

@katren takéto hanbu nemajú, a nikdy ju ani nebudú mať 😖

katren
9. mar 2012

@slniecnica 5 rocna, nie 15 rocna

borabora666
9. mar 2012

ved aj ja pochopim,ozaj aj podmienky trosku tvrdsie pochopim,vid ako mas ty @slnecnica ..ked sa uz viackrat nekto zklame,chapem,ze musi pritvrdit aj na podmienkach,ved mamicka,ktora kupu mysli vazne a bez problemov bude komunikovat a vyplati vsetko ako ma byt sa takych podmienok predsa nezlakne...
ved kolko ludi ma uver,pozicku???a podmienky v zmluvach su ake???tiez razne a prisne a kazdy podpise,ked pozicku chce,ci nie???? tak preco nie tu,ludia su vseliaky a tvrde podmienky len platia ako vystraha podvodnikom a spekulantom..normalna mamicka si to precita a povie si,to sa mna netyka,tak idem obchodovat 😉

koksatko
9. mar 2012

@borabora666 to je uplne mimo temu, preco nepises po cesky a hotovo, co je tebe prirodzene. sak si rozumieme, tak naco po slovensky.

katren
9. mar 2012

@borabora666
@slniecnica no kocky, ale zabava skoncila, vyzera to tak, ze @bibiana25 to s nami vzdala.....alebo mozno rano budem mat co citat 😀
no nic, idem ja het 😉
dobru kocky a nerozculujte sa, budete mat vrasky a neprospieva to srdcu 😉

slniecnica
9. mar 2012

@katren Aj ja idem spať bábenky...dobrú nocku Vám prajem 😉

aduskatt
9. mar 2012

@bibina25 no neporušovala by si žiadne pravidlá v prípade, že by si tam nedávala svoje vlastné komentáre, ktoré sú výsmešné a urážajúce, ďalej je to na míle vzdialené od témy a ďalsia vec, nemyslím si, že ovládať gramatiku je vecou slušnosti. V niektorých tých podmienkach ide jednoznačne o preklep, nie o nevedomosť, nerozumiem, čo je na tom neslušné. Ja osobne si myslím, že každá jedna maminka, ktorú si tam výsmešne spomenula by si miesto lekcie gramatiky zaslúžila od Teba verejné ospravedlnenie. Pre istotu som si po sebe prečítala tento príspevok, aby sa aj mne náhodou neušla jedna virtuálna "po hube"

borabora666
9. mar 2012

@koksatko lebo uz tu zijem osem rokov a ked to tak zoberiem,uz neviem ani poriadne cesky a este nie poriadne slovensky 😀 tak miesam,ako mi to ide zo srdca,rovno pisem,ale ved ma pochopite aj takto ,nie 😀dufam

koksatko
9. mar 2012

@borabora666 kto chce pochopit tak pochopi 🙂.

aduskatt
9. mar 2012

xixi, aj tak tam mám jednu chybu, tak snáď to tu niektoré prežijú🙂

eniuch
10. mar 2012

Ďakujem jednej maminke z tejto témy za upozornenie. Na "dámy" typu BIBINA25, ktorá si necháva administrátorom zmazať (nejedno) negatívne hodnotenie a za 1cent by si dala aj do kolena vŕtať, však nebudem reagovať. Nestoja mi za to. Ich vlastný prejav hovorí za všetko...a dokresľujú nám tým svoj bezduchý obraz. Je mi ukradnuté čo tu vypisuje. Povzneste sa na to aj vy ostatné 😉 . Príjemný deň všetkým.

mamkakatka
10. mar 2012

@bibina25 keďže si si dala tu námahu a vypísala podmienky toľkých mamičiek, odporúčam prečítať si názov tejto témy, príde mi prízemne takto sa tu odbavovať na účet iných. To aby som každé ráno tŕpla, kedy sa tu objaví aj moje meno, pretože nejaká mamička, ktorá sa zjavne nudí, prípadne potrebuje byť stredobodom záujmu sa skláňa k posmeškom. Tiež som toho názoru, že si všetkým spomínaným mamičkám dĺžna verejné ospravedlnenie.

traktor
10. mar 2012

prispevok som oznacila, dufam, ze ho skoro zmazu..to ake ma kto podmienky je jeho vec..a na nas je, ci si ich precitame a ci si po ich precitani nieco od tej predavajucej kupime..tak ako tu nepatria upozornenia co kto za aku cenu predava, v akom stave, tak ani toto tu nepatri..maju to byt skusenosti..a to zjavne nie su..

winona24
10. mar 2012

@traktor aj ja som ho označila..... a pevne verím,že ho zmažú.....

littledevil
10. mar 2012

No baby, po mojich negativnych hodnoteniach sa dalo vsetko do poriadku. Mamina sa mi hned ozvala, ze peniaze poslala, ale dala zle cislo uctu a tak sa jej vratili naspat a hned mi ich prevedie a predajca sa tiez zobudil, ze bol odcestovany a myslel, ze mi o tom dal vediet, ospravedlnil sa a poslal mi CU. 🙂

martinka17
10. mar 2012

ja som myslela, že tie podmienky predaja mali ukázať rôznorodosť podmienok a nie urážať 😲 Ja som si tam hneď našla jednu babu, čo som si pridala do zoznamu páči 😎 Vidím, že čítať sa dá všetko z 2 strán 😵

traktor
10. mar 2012

@martinka17 ak by k tomu nedala komentare,dalo by sa to aj takto chapat...tym ju nechcem sudit..stane sa, clovek si niekedy neuvedomi, ze tej druhej strane to v takomto podani nemusi robit dobre..

martinka17
10. mar 2012

@traktor ale jasné, nech sa to zmaže a bude pohoda:_D mne je to jedno, prečo to dala, nepozrela som sa na to z uhla výsmechu, preto mi to nevedilo 😉

luba142
10. mar 2012

ahojte , chcem sa popytat, ci davate hodnotenie vsetkym aj tym,ktore vam nedaju? Lebo doteraz som davala vzdy a od niektorych som sa ho nedockala. Dik za radu 🙂

pleval
10. mar 2012

...davam kazdemu,s kym som bola spokojna,aj ked casto sa mi stava,ze mi podakuju len cez IP 😉

koksatko
10. mar 2012

@luba142 ja tak isto vzdy hodnotka davam, tiez sa mi stava, ze niektore maminy nedaju.

benne
10. mar 2012

@luba142 pri predaji dávam hned ako mi nabehne platba, kedže z jej strany je časť obchodu splnená, kupujem veľmi málo, ale potom čakám, ak nedostanem od predávajúcej, nehrniem sa do písania 😉

biancaneve
10. mar 2012

@luba142 aj ja som dávala, ale odkedy niektoré nedajú , prestala som dávať. Dám iba tým, čo dajú mne...

garzonka
10. mar 2012

@luba142
ak som kupujuca: hodnotenie davam prva hned ako pride balicek

ak som predavajuca: hodnotenie davam druha s tym ze cakam kym sa mi kupujuca ozve, ze balicek prisiel a vsetko je OK, a zaroven zistim ze mi dala hodnotenie..takze vzapati jej pisem aj ja (niekedy vsak napisem aj prva a necakam spravu od kupujucej)