icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zabka8423
12. mar 2012

@luba142 ja toto proste nepochopim s tym balnym. ved doma mam tolko kadejakych igelitov, papierov, krabiciek a neviem coho, ze ma ani nenapadne nejake balne. pochopim, ak sa posiela nieco, co vyzaduje nejake extra balenie, ale nech my zeny nehovoria, ze chodia kvoli kazdemu baliku extra kupovat predpisany papier, predpisany spagat, extra pasky a neviem co. minule mi maminka poslala v krabici veci, nevypytala si ani cent navyse a teda zabalene tip top. a uz som to tu niekde spominala, baliaci papier stoji 50 centov a paska euro. pricom na 5 balikov vacsich ten papier vyjde a ked si rozratam ten papier na 5-7 balikov - zalezi od velkosti, balne je max 10 centov na jeden. paska vydrzi na xy balikov. a mozem byt kurnik rada, ze tie veciny predam, ze ich nemusim vyhadzovat a nie si este pytat za balne, to sme kde uz?? aby som sa dotahovala o 10 centov balneho, moje nervy..

julka154
12. mar 2012

annie13 no nie neposlala a vôbc sa ktomu nechce vyjadriť viem že odpoveda na ine adresy som cez jednu kočku skušala sa jej ozvala iba tak na jeden jej inzerat a ona jej v pohode odpovedala tak už nechapem čo mam robiť???už si pripadam ako debil 😠 😠 😠 😠 ešte mi napiše že ju to nebavi???

annie13
12. mar 2012

@julka154 napis adminovi aby ju vyzval on a jednoducho podaj trestne oznamenie vsak toto nieje normalne okradne mamicka mamicku a ju to nebavi?? @motylik222

julka154
12. mar 2012

annie13 aj adminovi som napisala ale čo ona mi na moju otazku odpovie že teraz nerobi je chora a nieje odkazana na mojich 20eur??ale pre mna su to tiež prachy ved som na materskej nikto mi ich len tak nehodi do schranky chcem svoooj tovar alebo love už mi dochadza trpezlivosť

littledevil
12. mar 2012

Baby, pisala som tu o nespolahlivej nakupujucej PATKO2, napise, ze ma zaujem a viac sa neozve. Ma vela negativnych hodnoteni a teraz mi pisala z ineho nicku patriciaaaaa, len, aby ste vedeli. 🙂

julka154
12. mar 2012

annie13 aj vyhražku som jej napisala a ona nič v pohode čo mi povedia na policií kam kamarata pravnika dnes saa ho nato popytam ale je to m,ala suma takže mi prd pomožu ale sere ma to mam jej adresu som schzopna naštartovať auto a isť si to osobne vysvetliť ale potom bude už zle 😠 😠 😠

annie13
12. mar 2012

@julka154 neviem ako ti pomoct ale je mi smutno ze su take maminy daj ju na ciernu listinu nech jej na to neskoci aj niekto druhy, dufam ze budes mat peniazky alebo rifle i ked neviem ked ignoruje aj vyzvy cez toto

neviem ze to niekoho bavi @motylik222 ze???

benne
12. mar 2012

@zabka8423 pokiaľ je predávajúca spokojná s dopytom po jej veciach aj ak si účtuje balné, tak nie je čo riešiť, možno balí do plastových obálok, možno len nevie, že prichádza o zákazníčky účtovaním balného, a vôbec.. prichádza o zákazníčky?

annie13
12. mar 2012

@julka154 fu tak sa bojim ze je to fakt PODVODNICKA ty si pisala ze tovar je z Azie ona pise ze z Ciny kokos ja by taketo roztrhla ako zabu
tak clovek ma problem vyjst z tej almuznej aby malo jeho dieta co potrebuje aj pre radost a takato ta okradne

julka154
12. mar 2012

annie13 a keby si vedela ako som sa tešila na ne ako male decko aj ked som hned na začiatku mala obavy tolko veci pre malu som si objednala a vždy v pohode prišli aj ked meškali budiš...chapeš načo si robi problem ved v pohode mohla napisať že sa niekde stala chyba poslať prachy a všetko by bolo ok je mi stoho fakt na hovno ale ako hovorim šikovnym patri svet

annie13
12. mar 2012

@zabka8423
@benne
@luba142
ja tiez balim do plastovych vid nizsie cennik takze tych 0,25 je prehnane plastova vyjde na tych 0,08 ak to je na balenie jedneho oblecka ani velka plastova nestoji 25 centov

zabka8423
12. mar 2012

@benne sak to, ak je obalka plastova, ok, lebo nie su lacne, ale kolkokrat si vypytaju balne a pride to zabalene tak, ze aj moje decko by to krajsie zabalilo. proste igelitky z tesca, ktore su zadarmo a podobne. toto je to, co nepochopim. no a ked si kupis nejaku vec za 2 e, prirataju ti balne, postovne doporucene, tak to rovno mozem v obchode za 5 e kupit. nie? nepoviem vacsi nakup, tam sa bali vo velkom, ok, ale jednu, dve veci a nebuchat tam take blne, no neviem.

annie13
12. mar 2012

@julka154 bojim sa ze ona ziadne neobjednala

julka154
12. mar 2012

annie13 teraz mi jedna kočka predposlala do ip čo si snou pisala a že jej napisala že nieje odkazana na 5eur stači ti ??????????

julka154
12. mar 2012

annie13 že ona objednava po bazarikoch 5 rokov a žiadne problemy by som sa nato pozrela ☹ ☹

annie13
12. mar 2012

@julka154 hej viem citala som tu konverzaciu tam pise ze je to z ciny a 5? nie 20?

benne
12. mar 2012

@zabka8423 ja vždy pozerám na výslednú sumu, napríklad v aukciách koľkokrát pozerám, aké vysoké poštovné a balné tam majú napísané.. vyslovene zdierajú a stále, bud prihodím alebo im kašlem

@annie13 viem, že to nie je ani tých 0,25€, ale ak by mi to skutočne prišlo v plastovej obálke tak by som to vedela ľahšie preglgnuť, než tesco taška prelepená skrz-naskrz a navrchu nalepený adresný štítok 😅

julka154
12. mar 2012

😠 inak ešte jednej som pisala čo ju dala na čiernu listinu a pred chvilkou mi odpisala že 2mesiace čakala na tovar a ked od nej chcela vratenie penazi že ešte jej nadala že chce aj tovar aj prachy chapeš a tovar nikde ešte sa jej vypytovala že ako sa jej nosia rifle to čo už je za schyzu!!!annie13 akože už mi ani neodpisuje zas raz čooo mam robiť sakra musim niečo vymyslieť!!!!! 😠

annie13
12. mar 2012

@julka154 a vobec ta baba do dnes nema nic???

julka154
12. mar 2012

annie13 no nema že teda na velke vyprosenie jej dala nieke čislo podacieho listku ktore v živote knim na poštu ani neprišlo akože chapeš

annie13
12. mar 2012

@julka154 ☹ ☹

julka154
12. mar 2012

annie13 prečitaj si jej hodnotenie ešte sa bude aj niečim ohradzať,,,a ma tam aj tu svoju netovu stranku teda netovy obchod adkashop.sk pozri to

annie13
12. mar 2012

@julka154 tak ona je firma tak pis na SOI na presetrenie ked uz nic aspon jej doklady skontroluju doporucene na SOI

zanika1983
12. mar 2012

@julka154 kde ma tu stranku, ja to neviem najst?

zanika1983
Odpoveď bola odstránená
julka154
12. mar 2012

annie13 zanika1983 kočky moje ja som taka rada že vas mam aspon niaka podpora vtejto hnusnej dobe ☹ ☹

annie13
12. mar 2012

@julka154 len sa bojim ze ti to nic nepomohlo ona jednoducho igonoruje cokolvek budem ti velmi drzat paste a kolko je to teda presne dni od objednania??

luba142
12. mar 2012

@annie13 aj ja balim to plastovej obalky a neuctujem si ju aj keby som mohla 10 centov pytat.
@benne no prave,ze ja jej zaplatim 25 centov a ona mi to posle v obycajnej igelitke?

zabka8423
12. mar 2012

@luba142 ja si riadne premyslim vzdy, co kupim a od koho, kolko je balne a postovne, pretoze niektore veci fakt v tescu a v kik kupim rovnako alebo lacnejsie. to uz musi byt, ked som ochotna zaplatit vysoke balne. vacsinou to akceptujem ppri vyssich nakupoch. osobne som rada, ze sa veci moje predaju a nebudem zarabat na balnom, preboha. idem dnes aj ja ponahadzovat veci, ja mam v podmienkach uvedene, ze je to uz s postou. a ked chce niekto viac veci, este aj zlavu dam.