Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@poleva nie je to vela asi to ide ako balik a to je u nich tak skus si dat do kalkulacky
http://kzas.ceskaposta.cz/CleanForm.action
na slovensko a je to tak
je to neprijemne, ale myslim si , že by sme si mali navzajom vychadzať v ustrety a nezneprijemňovali si život, ja by som nevahal a prijala by som sedačku nazad, a vratila peniaze, myslim že je to len na dobrej vôli, hm, smutna skusenosť, no držim palce, aby sa to vyriešilo k spokojnosti 🙂
no maminky zase perlia, reaguju na inzos, ani bu, ani mu, na plienky sa pytaju kolko kusov, prve, co je uvedene v nazve inzeratu, otrasne jednanie. ani ahoj, ani dobry den ani nic. a potom ani dovi dopo 😠 cloveku sa nechce ani predavat takym, radsej by som si pockala na dalsieho zaujemcu - s normalnym pristupom.
@annie13 nie to je z www.mimibazar.cz , od jednej mamičky
@nikolca ked zrátaam tovar + poštovné 450 kč
@zabka8423 , nemozes si to tak brat, su aj take,
ide hlavne o to aby si predala, ked nepredas, snad sa ozve niekto iny
ja tiez predavam, uz sa mi velmi vela minulo ale ked sa nikto neozve je mi to v podstate jedno,,nejak nechcem za kazdu cenu predat, uz mam vecsiu polovicu aj tak predanu co som aj prekvapena,,ale tiez mi pisali bez pozdravu, nejak som to neriesila ,,predala som 🙂 ,,,ci mi napisu dobry den alebo dakujem mi je uz jedno 😉
niektore kupujuce sa len informuju 🙂
a asi nemaju zaujem o nejake zdvorilostne formulky,,,sme aj taky ,,co sa da robit 🙂
@poleva Ahoj, ja som si tak objednala knihy, ktoré boli 20 euro a poplatok banky- myslím IBAN sa to volalo VUB Banka bol 16 euro !!!!!!!!!!!! skoro ma porazilo !
@benkovamartina ja teda neviem ale ved platte cez sepa platby, okolo eura mam poplatok v mbank a v zuno a prichadzajuce sa mi nespoplatnuju zo zahranicia. a dokonca ked posielala krsna z irska prevodom, an druhy den boli tu. tusim rychlejsie ako medzi bankami na slovensku 🙂
@poleva over si ten poplatok radsej v banke, lebo napr. v tatrabanke je to tak napisane, ze tomu vobec nerozumiem, spominaju tam poplatok cca 1€, ale o riadok nizsie je spominany poplatok za spracovanie takejto platby vo vyske 10€. Ale je rozdiel, ci ide o prevod len eur, alebo sa tam meni mena, co sa v tvojom pripade meni
Tu je link na cesku postu http://kzas.ceskaposta.cz/eep_zkal/CountProduct... Do tych policok si zadaj Slovensko ako cielovu krajinu, zasielku ako doporuceny list, hmotnost do 500g (nohavice snad nevazia viac) a vyhodilo mi to cenu 128Kc

@zanika1983 ale to je od ruky mimibazar.cz