icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ewana73
21. mar 2012

baby ja neviem to co sa tu deje v poslednom case na bazare?admini by s tym konecne mali nieco robit preboha,ved uz sa to tu neserioznostou len tak hemzi ...... a tiez sa mi ako kupujucej nepaci ked prejavim zaujem o nieco a kupujuca nereaguje .... ja som za posledny tyzden napisala asi 9 mamickam lebo som nieco zhanala pre maleho a z toho mi odpisali ledva ,ze 4 mamicky a samozrejme bola odcestovana,chora......

danuska111
21. mar 2012

ahojte pridávam negatívne hodnotenie na dezi19@azet.sk - Lenka Domonkošová, objednala si u mňa bundu a nohavice, tak som jej rezervovala, že keď jej nabehne materská, pošle peniaze a odvtedy "ani chýru ani slychu" o nej, veci zarezervuje a potom je ticho, toto nemám fakt rada, tak som to odrezervovala a predala druhej záujemkyni, ktorá sa ohlásila

tilly
21. mar 2012

a funguje vam normalne bazar??? lebo vcera sa mi nezobrazovali inzeraty a mala som 75 hodnoteni, zrazu mam 74 a to mi jedno pribudlo 😀 😲 nie, ze by na tom az tak zalezalo, ale je to divne...

annie13
21. mar 2012

@tilly niekto ti ho mohol vymazat hodnotenie, mne ide normalne

miseles
Odpoveď bola odstránená
localoca
21. mar 2012

@stanislavao ja to chapem ze neni jednoduché byt postrkou a aj viem,lebo moj byvaly bol tiez postar,ale ked ma jednu tasku za den,tak ten kilovy balik sa jej zmesti do tej tasky,a vonkoncom ma nasere,ked mi pride nejaky uradny list doporucene,a ona je leniva zazvonit a zistit ci som doma,radej si vyplni hned na poste tyn zlty papier a hodi mi ho do schranky,skoda ze ta tom zltom papieriku namiesto adresat nezastihnuty sa neda zaskrtat také ze nechce sa mi zistivat ci je adresat doma lebo som leniva,alebo sa ponahlam 🙂 a mam pravdu,lebo bolo uz aj tak ze som ju nacapala pri tom tak som jej kricala ze nech mi to donesie ved som doma a ona to ani nemala pri sebe,takze ztoho vypliva ze rovno len zlté papieriky nosi.....a kazda maminka sa cuduje ze im balicky chodia neskoro ked su vsade takéto postárky,tak sa ani necudujem...minimálnu mzdu ma viac ludi,nie len postarka,ja som napr robila 6 rokov casnicku v dennom bare za menej ako min. mzda,a tiez som zakaznikovi nepovedala,ze ta neodsluzim,lebo mam malo platu,robotu si v dnesnej dobe treba vazit,a ci je to za minimálnu mzdu alebo za viac,lebo je namiesto toho cloveka aj 100 uchadzacov ktory su bez prace

annie13
21. mar 2012

@miseles ak suhlasila s tym ze posles obycajne a nedorazilo zial je to jej problem ty za to nemozes, nie si zodpovedna za postu, mala si priplatit doporucene resp. poistenie
zial aj to sa stava ja obycajne radsej neposielam nic pri doporucenom i ked nepoistenom sa ti vrati aspon 10 nasobok postovneho co je niekedy viac ako hodnota celeho balicka

annie13
21. mar 2012

@localoca toto aj ja milujem, s detmi som doma chore su ani sme sa nehli z bytu a 4 zle listky v schranke adresat nezastihnuty

localoca
21. mar 2012

@annie13 ved prave toto,a mna to nezaujima ze zakolko to robi,ona to chcela robit nezvolila namiesto nej nikto tuto robotu,tak nech si ho robi poctivo,tak ako aj ostatné,zato je dorucovatelka aby DORUCILA postu nie oznamenia nostit,vsak to mozem zavolat rovno na postu ci mam nieco,a ked mam tak zbehnem,ked nie tak ostanem doma

miseles
Odpoveď bola odstránená
tilly
21. mar 2012

@annie13 ze by mi niekto vymazal dve hodnotenia? 😲 a to sa da?

annie13
21. mar 2012

@miseles fuu to taku sumu joj to by som sa bala poslat obycajne a kedy si to posielala? bola sa pytat na poste mne tam aj vcera po tyzdni nasli skus sa este ist spytat aj ona ci tam nieje obycajna zasielka na jej meno
napisala si na obalku aj tvoju spatnu adresu?? mozno sa to este vrati

annie13
21. mar 2012

@tilly ano da, ja som tiez jednej maminke predala 3 veci a s tretou bola nespokojna kvoli tomu ze som nedala zlavu tak mi vymazala aj tie dve predchadzajuce hodnotenia

tak ak si niekoho nastvala 😀

tilly
21. mar 2012

@annie13 😀 😀 😀 😀 hmm, som nevedela, ze sa daju mazat hodnotka

emogeon
21. mar 2012

@tilly ano tie co napises ty sa daju....

annie13
21. mar 2012

@tilly pozri niekomu komu si dala ked ukazes na datum tak sa tam vysvieti modrym zmazat hodnotenie aj stare sa daju mazat

tilly
21. mar 2012

@emogeon
@annie13 aha, dik, chapem, nebudem to riesit, ved na tom nezalezi, len som myslela, ze bazar nejak nefunguje, lebo sa mi aj par inzeratov neukazovalo...

luna22
21. mar 2012

Možeš sa balík poistiť a nepôjde doporučene? + iba druhou triedou?

miseles
Odpoveď bola odstránená
annie13
21. mar 2012

@luna22 nemoze a balik sa neda ani obycajne poslat iba list a ten ked chces poistit tam musi ist dokonca v specialnej plastovej obalke ktoru kupis len na poste

annie13
21. mar 2012

@miseles mne prislo po 3 tyzdnoch a bolo to mojou chybou pretoze som poplietla dve baby zamenila som mesta a obidva sa vratili ale po 3 tyzdnoch babenkam som peniaze vratila

miseles
Odpoveď bola odstránená
zuzanale
21. mar 2012

@ewana73 ja sa už nad takými ani nepozastavujem naj keď sa opýta niekto ako minule na vnutornu dlžku a keďže som mala v inzeráte napísane že sa vieme dohodnúť tak či sa dá ta suma aj s poštovným na moju odpoveď už odozva nebola aj keď som súhlasila zo zlavou ... ja pokladám za slušné aspoň odpovedať tiež som sa na viac vecí pýtala ale ak napr rozmer nesedí tak napíšem aspoň ďakujem za ochotu ale malé/velké .... a v poslednej dobe neregistrovaný začínajú byť spolahlivejší ako registrovaný 😝 aj keď zas včera ma odrovnala predavajúca ktorá poslala balíček skor než jej došli prašule tak som poďakovala a upozornila nech to radšej už nerobí lebo nemusí natrafiť na takú spolahlivú ako som ja ...

annie13
21. mar 2012

@miseles drzim paste a fakt radsej len doporucene hlavne pri takych sumach
ked predavam co ja viem ciapocku za 2 eura a chce obycajne kupujuca tak pristupim na to ale pri takej sume eee

mavalu
21. mar 2012

tosuji ty si navrhla ze si das zaplatu a vyperies ak by ti bola prisla v takom stave ako pises tak by to bolo asi na tych fotom v mojom bazari aj vidiet co nieje

zuzanale
21. mar 2012

@stanislavao no u nás som pred pár rokmi riešila ten istý problém ja na materskej a v schránke žlté lístky u nás pošta aj celé mesto tak"bezbarierové" že kočiarom nehrozí resp musíte obchádzať naokolo a na poštu schody dvere neschopné no katastrofa ... a stačilo vydiskutovať s poštárkou a odvtedy poctivo nosia poštárky aj keď sa vymenia .... navyše u nás majú po sídlisku take kovové schránky kde im ráno auto porozváža podla rajonov väčšie zásielky a tie potom vyberú a pokračujú v trase ... takže všetko je o dohode ak poštárka vie že som doma donesie a keď pojdem do práce upozorním nech necháva na pošte a budeme zas spokojné obe strany 😉

annie13
21. mar 2012

@zuzanale presne aj u nas su tie kovove schranky tak ked som sa pytala preco mi to nedorucila tak drzo zaskrtla VR ze velky rozmer hlavne ze jej to tam auto dovezie

@mavalu a to akoze co s nou spravila po doruceni tahala po ceste aby vznikla diera??

annie13
21. mar 2012

@mavalu nepiste mi do IP to po prve, po druhe sme si nepotykali rieste si to s @tosijo

ale silne pochybujem ze by vestu znicila a potom fotila a natahovala sa tu,

"neviem ci vies ako vyzeral inzert ale na foto tej vesty niesu flaky ako ich nafotila kupujuca ako mam vysvetlit ze to som sesposobila ja keby bolo takom stave tak by som napisala ze je vhodna iba na doma bolo napisane ze je nosena a to znamena ze so spodu boli neake zmolky a to z vnutornej stany a to je vsetko"

pattinka
21. mar 2012

@fukylove to áno, ak ide o krehké a poškoditeľné 😅 veci (tovar) ... ale detské teplákové súpravy a tenisky????

mavalu
21. mar 2012

a vy preco riesite veci ktore sa vas netikaju