Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mandragora22 ved hej,vždy sa nájde spôsob ako robiť zle ale PREČO??? nebude lepšie ked budeme slušní a príjemní?
Milé babenky.kupovať tymto sposobom som začala iba nedavno ale poviem vam pravdu že nemam s toho dobry pocit,pretože osobu od ktorej kupujem nepoznam a mam jej posla ť peniaze na učet.urobila som to tak a iba dufam že tie vecičky mi aj pridu.podla mna by to bolo lepšie na dobierku...pride mi baliček zaplatim...a hotovo.ale každa mame svoj nazor 😎
ahoj baby mám problém predávala som tenisky nechápačka o čo ide pošlem vám fotky tenisky nové iba odskúšané neviem o čo danej pani alebo slečne ide ale napísala že jej došli zničené a otrhané,špinavé pritom ja som jej poslala nové tenisky som v šoku neviem o čo to ide posúďte sami tu sú tie čo mi odfotila a tieto sú tie čo ponúkam https://www.modrykonik.sk/bazar/obuv/dzfj/tenisky/ ešteže som nevymazala fotky
@janula.h no neviem, mozno ma take iste a chcela sa ich takto zbavit 😕 😕 😕 😕 inak neviem, co si o tom mysliet...
@janula.h tak toto mne nevizeraju na nove-iba odskusane 😒 podla mna su tiez potrhane 😒..aspon tie fotky z blizka tak ukazu.
@skeblicka77 no ani ja netuším a som v šoku!!!! toto by ma ani vo sne nenapadlo akože neviem či sa smiať alebo plakať
@zanika1983 pozri si link na môj inzerát tam sú tie moje a moje boli zvnútra s látkou nie takou penou tie fotky to fotila ona
@zanika1983 no veď to ja neviem čie sú to tenisky ona sa ma aj pri kúpe pýtala a sú také penové? a ja som nechápala čo tým myslí
@bublinka1972 tak ale aj pri dobierke ťa môže niekto obalamutiť, že v baliku bude zemiak alebo stare noviny, zoparkrat to davali aj v telke. ☹
@mandragora22 ma to 505 stran + cierna listina takze to asi nema zmysel tri sa do toho pustit
cierna listina je tu davno ale nieje to ani podla abecedy ani nic tazko sa to hlada
@bublinka1972 ked ta bude chciet podviest tak v balicku budes napr. polkila muka a nie to co si si objednala tazke ani dobierka nieje vyhra
@janula.h podľa mňa je to tak, ako píše
@skeblicka77
nech Ti odfotí tie tenisky poškodené celé komplet, určite to nebudú tie Tvoje, tým myslým komplet, aj s podrážkou 😉
@beruska.zuzanka kym som ich poobdivovala a napisala..tak si uz odpovedala to iste 😀 😉
@annie13 ale ja mam pocit, ze je to podla abecedy, ci? no tri urcite nie, keby tak 30, to je ine 😉 tak si budem asi len priebezne kontrolovat, keby som kupovala, ci je predavajuci seriozny. bud podla hodnoteni, alebo si ho dam vyhladat a ak bude spominany v tejto diskusii, tak budem mat jasno 😉
@janicka11 viete, ale pokial by ste napr mne napisali, ze postovne hradim ja pri takej drahej veci, ako je znackova suprava, ocakavala by som automaticky doporucene. sice ja, po mojich skusenostiach, by som sa urcite opytala, alebo by som ziadala doporucene, ale automaticky je doporucene postovne pri drahsich veciach. skoda je to, ze ste jej nenapisali, ze obycajne postovne hradite vy, alebo ze sa ona neopytala, ci poslete doporucene. tazko je to teraz riesit a aj radit, lebo kazdy je ini a ja preto stale hovorim, ze ako kupujuca sa treba pytat, pytat, pytat, radsej 100x, ako potom byt sklamany.

@zara137 co to tu piseste ,ved mne ste do dnesneho dna nevratila peniaze za triko,ktore som vam poslala spät a je jedno ,ze islo o smiesnu sumu 1,50 plus postovne.a to ste mi este napisala,ze si mam postovne hradit ja.