icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pipka
22. mar 2012

@nikolca nereagovat, ignorovat a nahlasit adminom 😠 😠 🙄
boooze ja ked toto vidim a citam, az sa mi zaludok obracia 😝 🙄 ...a ta gramatika.... 🙄 😅 🙄

to zas len nejaka ciganka si potrebuje prilepsit a decka sa jej na elektrickych autickach rozvazaju a v znackovych handrach chodia 😠 😠 😠
ak je taka chuderka, nech sa obrati osobne na charitu, tam dostane obnosene satstvo aj pouzity kocik 😠 😠 😠

stanislavao
22. mar 2012

@nikolca ignorovat. alebo poslat do skoly - tam sa uci slovencina.

stanislavao
22. mar 2012

@nikolca nema dom, nema kocik, ale ma fotak a internet. super, fakt chudera a blby ten, kto jej na to naleti. nahlaste ju adminom

pipka
22. mar 2012

moze pisat kolko chce, ze pise "OD SESTRI" 😠 😠 😠 tak ked ma sestra net, nech jej aj ojazdeny kocik zaobstara 😠 😠 😠
jaaaj normalne ma vytacaju taketo zenske 😠 😠 🙄
drzost svetom vladne 😠 🙄 🙄

zanika1983
22. mar 2012

ahojte, posielali ste uz niektora vanicku? dali ste do krabice? a asi kolko je postovne? diky

pipka
22. mar 2012

@zanika1983 podla mna staci, ked zabalis do toho hrubeho cierneho igelitoveho vreca a olepis paskou 😉

pipka
22. mar 2012

@zanika1983 a postovne podla vahy a podla toho ako to posielas. Kuk cennik SP na stranke www.slovenskaposta.sk/cennik 😉

pipka
22. mar 2012

este raz ten link 😉
http://cennik.posta.sk/#

beruska.zuzanka
22. mar 2012

@janula.h no ahoj, ako si dopadla s botaskami??

janula.h
22. mar 2012

@beruska.zuzanka no nijako pani stále svoje a ja svoje!

tunylyk
22. mar 2012

@janula.h Jani,ta to co to?Vsak to cista spekulacia 😝 v zivote by ma nenapadlo,co vsetko mozu podvodnici skusat... a to som uz obchodovala s tolkymi ludmi...

zanika1983
22. mar 2012

@janula.h a poslala fotky celych topanok?

sabcav
22. mar 2012

@zanika1983 neměla jsem tak velkou krabici, tak jsem vaničku obalila novinami zmuchlanými do kuliček, které jsen na vaničku přilepovala papírovou lepicí páskou a celou obalenou vaničku jsem dala do pytle, bylo to počítáno neskladné, poštovné tady v Čechách cca 200,-. netuším kolik na Slovensku 😕 . Ale došla ok 🙂 , poslat jí jen tak bez izolace v pytli jsem se bála ☹

zanika1983
22. mar 2012

@pipka
@sabcav Dakujem Vam za radu 🙂

beruska.zuzanka
22. mar 2012

@janula.h presne ako
@tunylyk píše, špekulácia, ak by bola fakt poškodená, nemá problém botasy nafotiť... kašli na ňu 😉 svoje fotky máš, takže je všetko ok 🙂 😎

mam4
22. mar 2012

@nikolca ja som sa s chutou zasmila, toto snad niekto nemoze mysliet vazne 😀

annie13
22. mar 2012

@janula.h poslala ti tie foto?

janka2307
22. mar 2012

balili a posielali ste uz niekto kocik? 3-kombinaciu? myslite ze to dokazem nejako pobalit? a posielali ste to kurierom SP?

janula.h
22. mar 2012

@beruska.zuzanka
@annie13 áno poslala pridám ich keď stihnem

pipka
22. mar 2012

@sabcav postovne za pouzitu vanicku si dala 200 ceskych 😕 😕 😅 sak za 150 mas novu vanicku??? 😅 😝 to kto kupil prosim ta? 😀 platila postovne ta kupujuca, ci ty? 😕 😅

tkmama
22. mar 2012

@nikolca presne takouto gramatickou hatlaninou ma žiadali na kolenách o tenisky. myslím, že ide o jeden podvodnícky klan, ktorý oblbuje ľudí a čaká, kto sa chytí... mažem a nereagujem...

sabcav
22. mar 2012

@pipka tohle byla speciální anatomická neonato surf a ještě se stojanem k tomu, cena nového kompletu cca 1500,-, tak jsem jí dala za 650,-+poštu 150,- (poštovné bylo 200,- tak jsem byla hodná a 50,- jsem odpustila 😉 ). Koupila nějaká paní z Phy přes fb 🙂 . Pak za pár dní si vzala ještě věcičky za cca 1000,- 🙂 , platba byla hned druhý den na účtě, jen víc takových zákazníků 😵 (akorát jsem teda nepochopila, proč si to nevzala najednou, když to v tom albu bylo vedle sebe, mohla jsem jí to v té vaničce poslat a zároveň by to posloužilo jako izolace 😅 ).

pipka
22. mar 2012

@sabcav no aky dobry obchod 😎 tak si jej mala rovno ponuknut ci si nechce k tej vanicke kupit "izolaciu" ze za 1000 jej ju das 😀 😀 😀 a este by aj usetrila na postovnom 😀 no vidiiiis a jeste vydelás Arnoste 😀 😀 😀 😉

janicka11
22. mar 2012

@gemini2 dakujem velmi pekne naozaj,.som rada že ešte niekdo má taký názor n ato ako ja,aposn sa už necítim tak velmi že si vymýšlam.díky ešte raz.dnes sa mamina pre zmenu ani len neozvala,tak neviem,počkám ešte 😒 šak to nepoznáme sa tu osobne to je to,nemožem tomu na 100%veriť že balík nedorazil je to 50na50%

morty
22. mar 2012

neskutocne tu su niektore predavajuce.....nemam slov, akoze dokaze niekto predat hocico aj handry na umyvanie podlahy a este sa tvari ze je to ok....a pritom v inzerate nie je vidno na tej miniaturnej fotke ako to v skutocnosti vyzera a podla popisu vyzera byt vec v pohode s "flacikom" a pride nechutna spinava ufulana handra, ktora sa neda vyprat.....no grc...a este mi pani k tomu nic nenapise a len mi odkaze ze som si mala kupit nove???? Prosim??? Nech si kupi ona nove okuliare...
Jedna sa o predavajucu s nickom damasi - nic od nej nekupujte!!!

gemini2
23. mar 2012

@janicka11 sudim podla toho, ze ludia su naozaj rozny. a akosi chce len kazdy kazdeho oklamat.....
Naozaj si myslim, a ked sa ani neozyva, ze ten balik ma doma a skusa ako daleko moze zajst.... 😒 Moj nazor.

pastelka74
23. mar 2012

Pridávam dalšiu moju blbú skúsenosť s pani nickom marika 323,Mária Pastoreková Bratislava ....zajednala si u mňa tovar,súhlasila aj s poštou,vypýtala si číslo účtu...že v utorok pošle peniaze a nič...a odvtedy ani obraz ani zvuk 😝 😝 😝 ...

maata12
23. mar 2012

Kočky poraďte mi.... Už prestávam strácam trpezlivosť nad jednou maminou, ktorá si od nás kupovala vecičky. Najskôr chcela rezervovať, potom dojednávala cenu (z 22€ som jej znížila na 19€, plus poštovné som uhradila ja a gratis som jej poslala tepláky, ktoré sa jej páčili za 2,30€). Nakoniec keď som jej napísala, že poštovné hradím ja, chcela balík na dobierku. To som už privrela oči, že nerada posielam na dobierku po mojich negatívnych skúsenostiach s neprebratými balíčkami a to nehovorím o vyššom poštovnom.... Keď jej balík prišiel, všetko bolo OK, napísala mi pozitívne hodnotenie, všetko super, super... Zrazu zistila, že všetko je im malé a žiadala odo mňa, aby som si inzeráty opäť aktivovala, že vraj ona to tak robieva pre iné mamičky, keby sa niekto ozval tak jej dám vedieť. Keďže sa nikto neozval, zrazu chcela všetok tovar vrátiť.... Začala zrejme všetko študovať pod lupou a písala mi ako je všetko poškodené. Predala som jej tenisky adidas za 5€ kde bolo jasne napísané, že sú obkopané, vhodné akurát na dvor... Aj keď boli po mojom staršom synovi, ale na fotke bolo jasne vidno, že sú obkopané...... Keďže som nesúhlasila, začala ma bombardovať správami v zmysle, že sa musíme dohodnúť, ako ona potrebuje dieťaťu kúpiť tenisky a tak. Kúpila si odo mňa ešte jedny plátenky H&M, kde som jej presne dávala rozmery (potom tvrdila, že sú malé), ďalej vestičku H&M, košieľku a tie tepláky darované. Veci si objednala veľkosť č.80 aj keď jej malý má už 1rok aj dva mesiace. Pri veciach nechcela vedieť rozmery. Už maximálna drzosť bola, keď mi napísala,že aj tie tepláky sú im malé (ktoré dostala grátis). Keďže si objednávala všetky veci vo veľkosti 80, poslala som jej aj také tepláky..... Neviem, čo mám robiť, lebo každý deň mi vypisuje kopec správ, vraj to zašle adminovi a tak. Zaslala som to aj aj adminovi s vysvetlením ako to bolo a jej správy.... Neviem čo si mám o tom myslieť, vždy vychádzam v ústrety maminám maximálne ako viem, ale toto sa mi ešte nestalo 😒 Pripadám si ako nejaká sviňa, ktorá tu klame a podvádza... Ja keď náhodou kúpim niečo čo nám je malé, automaticky to predávam ďalej a hovorím si, že moja chyba že som nechcela presné miery.... Ona mi tvrdí, že v žiadnom prípade nepredáva veci po iných deťoch, čo sa mi tiež nechce veriť..... Keď už mi napísala neviem koľkú správu, tak som súhlasila, že vezmem teda tie tenisky adidas späť, keď je s nimi taká nespokojná, aj keď neviem čo čakala od tenisiek na dvor.... Ale jej dnešná správa ma opäť zarazila, že teda ďakuje, že sme sa dohodli a posiela mi všetko späť........ už si pripadám ako blbec, stále dokoliečka vypisujem to isté, podľa mňa, zato že si objednala zlú veľkosť nezodpovedám.... Poraďte mi baby, čo by ste robili Vy.... Nehovorím o tom, koľko energie mi to berie..... stále sa obhajovať, ale stojím si za svojím, že vecičky boli v 100% stave, tenisky v takom stave, ako som popísala aj pofotila......

sima.p
23. mar 2012

@maata12 je to smutné, že sa takéto mamičky nájdu. Ved predsa od používaných vecí nemôžu čakať, že budú ako nové. A Ty si jej napísala, že botasky su okopané, tak s tým musela rátať. Navyše, ak najprv bola s vecami spokojná, tak o čo jej ide? Nuž vždy je risk kupovať cez net, či už nové alebo používané, že to nemusí práve sedieť. Ja tiež ked kúpim niečo, čo nám nesedí, tak to nevraciam naspäť predávajúcej, ale snažím sa to predať dalej.

annie13
23. mar 2012

@maata12 nic jej nevracaj a viac jej nepis to je riadna spekulantka, nech ti nic neposiela, ani by som to neprebrala, mala popis, velkosti, a po takom case, jej problem, ak ti da negatko admin ti ho zmaze a nerob si s tym starosti

nerozumiem co chcela za 5 eur adidas nove s vysackou??