Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bodka13 ved to v podmienkach mám za obyčajný balík ja neručím,a treba hlasiť doporučene aj to maminám zvačša napíšem že posielam obyčajne ☹ je mi toto všteko veelmi čudné
@nelinka0401 ved to j a tiež....a ona mi napísala len v stredu že počkáme do konca týždna dnes je piatok a zatial nič nepíše ani nič..idem kuki či to bola,aj ked neveim či to mám ako zistiť 😖
@mandragora22 ieš čo len u mna to bolo komplikovanejšie preto ma to trápi vieš..my sme si dlho písali vyše 20 správ pytala sa ma všetko možné naozaj ale ani raz sa neopýtal ako to idem poslať a ja somt iež nič nepovedala.až v stredu mi napísala ako ste to vlastne poslali??obyčajne či doporučene??Ja že obyčajne..a ona ja som si myslela že ked mi píšete zaplatíte poštovné že doporučene....A ona sa tým stále ohradza že:" ona myslela.."Teda do stredy,od vtedy už nepíše...Len že v ten den som poslala viac balíkov a všetky prešli obyčajne len tento jeden nadrahší nie!to je že:?
@janicka11 jaj, tak to je pruser, radsej vzdy daj na vyber s tym, ze ked chce lacnejsiu postu, je to na jej triko 😒
@mandragora22 no vieš čo už to tak neberem jak na začiatku ma to trapilo,teraz mi stále vo vnutri čosi vraví že ju má doma...ani nepíš ani nič..a sama napísala mala som sa opýtať ako posielate.....lltakže tak..uvidím do večera..mne sa balíky nikdy nestratili.....neviem no....
@janicka11 ja som tiez raz taku "skusajucu" chytila, ale na inom bazare, ale to je velmi dlhy pribeh, chcem tym napisat, ze ano, su aj take osoby... 🙂
@mandragora22 nerozumiem ,čo je ťažko súdiť 😕 ....pre svoju obhajobu treba mať v podmienkach,že posielate doporučene 2.triedou a iba na výslovné želanie kupujúcej a teda aj jej zodpovednosť pošlete obyčajne 😉 ...mňa osobne by vôbec nenapadlo,že si mám o doporučené zaslanie požiadať 😉 trklo ma to iba pri jednej predávajúcej,lebo výška poštovného bola veľmi nízka ,tak tej som napísala že poprosím poslať doporučene 2.tr. a poslala som jej sumu poštovného
@janicka11 Jani (dúfam,že si 🙂 ) oprav si to v podmienkach ako som vyššie napísala a predídeš
nedorozumeniam 🙂
@mandragora22 takže niesom zlá ked premýšlam aj nad takou variantov?že skuša či by nemohla mať aj supravku aj korunky??NO len ona sa stále ohradza že myslela...myslela...ale nepýtala sa...kedoosm jej povedala všetky balíčky dorazili ok a len ten váš.a už ztíchla,uvidíme dokedy ☹
@bodka13 ja dakujem ano jana som... 😀 Takže takto,ja práve posielam vždy obyčajne mala som stým len dobré skusenosti vždy,iba občas ked ma niekto požiadala posielam doporučene no za celé 3 roky čo som tu ma žiadali maminy asi 5 krat o doporučko.Takže tak,trošku si zmením podmienky aje klud.Lena by to nebralo zase neako inak.
tak maminky,akurat kukám že tu bola dnes lebo má vela inzeratov pridaných,čo si o tom myslieť??nič MI ZATIAL NENAPISALA.NIC!!!!! 😠 Necviem počkám si ešte idem na poštu rýchlo s jedným balíčkom,a budem tu potom.keby čosi majte sa
@bodka13 mala som na mysli tvoju vetu: stále neviem pochopiť,prečo posielate balíčky bez dokladu-teda obyčajne...
tym som chcela povedat, ze su kupujuce, ktore si vyslovene zelaju obycajnu postu a vtedy proste za nu nesu zodpovednost, to som tym mala na mysli 🙂
@janicka11 ked cusi, nechaj tak, znamena to, ze to ma doma... ja si myslim 😀 😀
@mandragora22 kto vie možno sa do večera ozve no ale bola tu,lebo má pridané dnes inzeraty to j e to... 🙂
@stanislavao pozri, po 5 min, čo ich bude mať na nohách by spravil toto isté aj on... takže to by som neriešila... ale to, že mali byť nové a teda ako z obchodu a nie sú, tak to je horšie... jaj, čo si sa neporadila... ja aj Peťa by sme ti povedali, čo si treba všímať... ono je aj rozdiel vo veľkosti koliesok, tvrdosti... niektoré sú lepšie pre začiatočníkov, niektoré pre pokročilých...
ja tu mam dobre skusenosti...len ma niekedy zaraza, ze predavajuce, ktore tu maju inzeraty, si ich nesleduju a su schopne odpisat po dost dlhom case. Vela krat som potrebovala vec surne a neobjednala som si od dotycnej len koli tomu, ze na moju odpoved reagovala prilis neskoro.
@lulana79 vies co, som zvedava, co mi odpise, lebo este sa neozvala, ale za 30e by som ich nekupila, keby som vedela, ze su neni nove. a ak mi vrati 15e, tak mu ich necham. na nervy som z toho, tolko penazi mi tam teraz stoji. ja sim yslim, ze maovi to je jedno, lebo este sa korculovat nevie, tak kolieska ci su take, ci onake, ale nastvala ma. a to hrozne.
@stanislavao no polovičku ti, podľa mňa, nebude chcieť vrátiť... možno s menšou časťou bude súhlasiť... veď uvidíš... a inak hodnotenia má aké? a dlho je tu registrovaná?
@lulana79 hodnotenia ma 4 a dobre. ma 110 inzeratov a registrovana je len od januara. to som si predtym ani nevsimla.
@lulana79 ved hej. ulakomila som sa na to, ze dali za ne 50e a NOVE. a za 29+1e postovne. v zivote uz asi nekupim pouzitu vec. hlava ma boli priserne z toho
@lulana79 ved ano, ale niekedy su znackove nove drahe a malo nosene, co je naozaj 100 percentny stav, tak aj za polovicu. a ta pixla za tie HM kratasky sa potom uz neozvala. koza blba.
@mariamihalikova treba byť trošku trpezliva 🙂 😉 ,nie každa mamička ma dobre dieťa ktore počka kym si mama premeria poodpisuje a pod,a niektore mamičky su aj zamestnane 🙂 😉 nie každa je na materskej 🙂 😉
@stanislavao vidíš, ozaj... a aspoň opravila nejak ten inzerát? upozornila na tej fľak? znížila cenu? či ich bude naďalej predávať ako nové a 4x oblečené a pritom sú fľakaté...
@lulana79 @stanislavao tak aj na zaklade tejto temy sa coraz viac presviedcam, ze je asi fakt lepsie pockat na akcie, vypredaje alebo kupovat od overenych predavajucich....ja sa uz normalne bojim nakupovat po bazaroch zatial som mala klop-klop stastie, ale ktovie dokedy?!
@monulicka no, ak to pojde takymto tempom aj nadalej, tak dlho to stastie uz mat nebudete. lebo tolko predavajucich je tu, co klamu, ze uz tu asi v zivote nic nekupim. a od tych, co su tu neni registrovane aspon rok, tak urcite nie. klamu, zavadzaju, nepovedia pravdu a tie ceny. minule som si nasla kratasky a ze 8 eur. sialene, ved nove znackove kupim za 10-12 eur a krasne. ja predavam jednu next mikinu za asi 16e, lebo som za nu vysolila 25 a simonko ju mal 1x na sebe, lebo je siroka a nikto mi to nekupi. tak to asi len ja som taka blba, ze kupim drahsiu vec v nadeji, ze bude super. ine kupuju len take 1-2 eurove veci. davajte si pozor a fakt len od takych ,co su tu dlho.
@mariamihalikova ahoj, vieš čo, aj mne sa stalo, že som proste zabudla.... mám dosť inzerátov, aj keď nie 500, ako niektoré 😅 ale chodím aj do roboty, aj som doma s malou a niekedy proste zabudnem...
netreba sa hanbiť si myslím pripomenúť, haló, mali ste mi premerať, ale to alebo ono... ale pekne slušne, mne takto pomohla nedávno známa, dokonca 2x sa mi pripomínala 😅 veď sme len ľudia.... 😉
@stanislavao ono je to všetko indi vindi... tiež som sa popálila.... ale asi som hlúpa, stále verím, že je nás viac normálnych 😅 😎
ja viem viem 🙂 len aj po niekolkych upozorneniach na moju osobu sa mi odpovede nedostalo... asi som natrafila prave nie na spolahlive 🙂

@janicka11 a co stresujes? snad si ju vopred upozornila, ze ak si nepriplati "podaci listok", tak nerucis za stratu, ci? ja to robim tak. ak chce obycajne, vzdy do spravy este uvediem, ze nerucim za stratu. minule jedna baba brala odo mna za vyse 5,- a stihla ma este pred odoslanim balicka poziadat, ze mi priplati 0,60,len nech to poslem predsa len doporucene (predtym chcela obycajne), lebo ze sa jej prave jedna zasielka stratila ☹ ☹
@bodka13 ono je tazko sudit, niekedy predam vec za 80 centov a je logicke, ze mamicka chce 0,60 postovne, nie 1,20. ale ako pisem vyssie, vzdy davam na vyber 😉