icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzzanu
23. mar 2012

takže v podstate ja som tie tenisky nosila, poškodila ich a teraz ich chcem vrátiť, hej? A ešte ste zabudla napísať, že vlastne balík ste naposielala Vy, pretože to predávala kamarátka!

nikolca
23. mar 2012

@janula.h no ktosi tu klame ešte tak zistiť kto 😝 😝
@zuzzanu

janula.h
23. mar 2012

@zuzzanu ja som ho neposielala poslala ho ona predávala som ich za ňu a mala ich celú dobu doma!!!ak by ich chcel niekto sfotiť čo som chcela aj vám a premerať! a a keď prešli peniaze tak som jej ich dala nech ich pošle aby som ja nemusela ešte aj behať za ňu po pošte a poslala ich hneď na druhý deň a ja som povedala peniaze vám vrátim ale za tenisky čo vám poslala!!!!

takto dievčatá sa poučte zo mňa že pro dobrotu na žebrotu!!!

zuzzanu
23. mar 2012

@janula.h ešte k tým podrážkam- pýtala som sa, či sú také mäkke gumenné, čo aj sú. To nemá nič spoločné s výstelkou.

zuzzanu
23. mar 2012

ja nemám dôvod nikoho zavádzať a klamať. Chcela som to iba vyriešiť, pretože toto nie sú tenisky, ktoré by som chcela nosiť. Preto som to aj dala sem. Nie aby som Vás osočovala, veď som ani nenapísala Vaše meno a nenapísala som nič, čo nie je pravda, a zatiaľ som nedala ani negatívne hodnotenie. Ja tiež nemám chuť doťahovať sa, preto sa snažím vyriešiť to s Vami.

zuzzanu
23. mar 2012

takže teraz som si čítala, že Vy ste ma tu už rozoberali.... No čo, rozhodla som sa, že tie tenisky Vám vrátim a peniaze si teda nechajte. Toto je na mňa priveľa. Radšej oželiem tých 16,-EUR, no nenechám sa urážať a ako som Vám už napísala, ja tie tenisky nechcem!!!

traktor
24. mar 2012

@zuzzanu ja sa len chcem opytat..podla fotiek, nie vasich..mi pride..a neviem ci su obe ale lava topanka je z vnutra nie celkom ok..je to tak?

radustek
24. mar 2012

to by bola aka nahoda ze ta mamina co ich kupila by mala presne ten isty typ tenisiek nie???este aj poskodene???a nahodou nasla niekomu presne tie iste uplne nove tak sa rozhodla ze ich kupi a potom napise ze prisli poskodene???ja neviem....

traktor
24. mar 2012

@radustek myslim si , ze su to tie iste tenisky..a ked sa urobil detail fotiek, tak sa ukazalo poskodenie..zvlast kerd som si vsetky fotky pozorne pozrela a ja vidim poskodenie aj na fotke, ktoru dala predavajuca..lava botaska ,,,tam to vidim viac ..a kedze su biele a je to fotene tak dalej tak to nie je vidiet....a tym sa nechcem nikoho dotknut..pre mna su to tie iste tenisky

radustek
24. mar 2012

vobec nechapem preco by to robila ved by bola spokojna keby su uplne v poriadku ze teda ma tenisky ako nove za super cenu...na co by toto robila take halooo keby boli uplne v poriadku nie???nech ich teda cele pofoti a nech da este raz fotky...ja tu tiez nakupujem obcas a neviem si predstavit ze mne pride nieco v uplnom poriadku a potom sa tu budem natahovat ze to je poskodene to by sa mi fakt nechcelo robit...mozno niekto potom na poste otvorili balik pozrela ze ja mam take iste zobrala vyzula svoje zabalila a poslala...a tie nove si nehala....fakt nic ine ma nenapada... 😉

radustek
24. mar 2012

@traktor aj ja si myslim

radustek
24. mar 2012

@traktor tiez som si to vsimla

nexa
24. mar 2012

@traktor @radustek to je len zlom svetla..🙂 take iste tiene robi na pravej... zvacsila som si to a zaostrila.. predavajucej su v poriadku.. pozri prvu fotku.. na tej fotke je tiez lava a po zvacseni a zaostreni je vidno ze je to ok... a na tretej zase vidno pravu... ze je ok... aspon podla mna...

radustek
24. mar 2012

@nexa skusala som tiez ale nemam to take ciste fotka neni asi v dobrej kvalite.... 😉

nexa
24. mar 2012

@radustek to sitie hore robi take zlomy svetla... lepsie je vidno na prvej... ked si ju zvacsis... 😉

radustek
24. mar 2012

@nexa teraz som si ich porovnaval a mne sa ze su to tie iste aj snurky su uplne rovnake...nie??? 🙂

traktor
24. mar 2012

ked pozriem fotky nakupujucej, tie co su trosku dalej..tiez vyzeraju ok..a detail je uz o inom..su biele a biele fotene trosku dalej vzdy vyzeraju ok a zvlast , ked je poskodenie take ake je..nehadam sa, ale pre mna su to tie iste botasky a teda tiez by mi vadilo zaplatit taku sumu a mat toto doma a este citat , ze to su ine botasky..musia si to uz vyriesit medzi sebou..ale ak by sa to stalo mne, ziadala by som vratit peniaze

radustek
24. mar 2012

@traktor asi to uz nevyriesia ale nakuujuca pisala ze tie tenisky jej vrati a ze nech si neha peniaze......tak neviem....ja si tiez myslim ze su to tie iste....len predavajuca ich nema zblizka odfotene a tiez pisala ze to nepredavala ona teda ak som dobre citala 😉

czechzuzanaba
24. mar 2012

@nikolca podle me klame ta kamoska od @janula.h 🙂

nexa
24. mar 2012

@traktor ja som pozerala aj tie druhe fotky.. tie co su zblizka.. a tam poskodenie nevidno.. aspon u mna na zvacsenine... a tiez sami nepozdava ze sa kupujuca pytala ci su take a take podrazky.. odkial by to vedela?... keby ich nemala?..

radustek
24. mar 2012

@nexa mohla sa pytat na podrazky ved urcite su to neni jej prve tenisky co kupuje mozno ma nejake zle skusenosti ked sa pytala ja osobne by som nekupovala tu od nikoho tenisky pokil ich nemam vyskusane...predavajuca mohla viac fotiek spravit vsetko pofotit nie len z dialky... 😉

traktor
24. mar 2012

a preco by sa nemohla pytat na podrazky?..ak mam doma rovnake, tak sa neopytam na nic, ak nemam tak sa môzem opytat na hocico

radustek
24. mar 2012

@traktor ved to ze ak by nieco chcela tak sa nepyta na nic len povie ze ich chce...tiez neviem preco by si mala vymyslat..ved vlastne by mala super tenisky znackove ako nove len za 16 eur tak neviem na co by toto robila
moj nazor

zuzzanu
24. mar 2012

@traktor áno, poškodená je ľavá topánka. A na podrážky som sa pýtala, že či sú penové. Akože mne by ani náhodou neprišlo na rozum, mať doma rovnaké tenisky a tie potom chcieť vrátiť, teda vymeniť. Zase až tak zle na tom nie som!!! Veľmi ma to uráža, a je mi z toho veľmi smutno. No, chcela som ušetriť, ale teraz viem, že na budúce si radšej priplatím a kúpim si tenisky v obchode, kde ich budem vidieť.

zuzzanu
24. mar 2012

@nexa ja som si detailne tie fotky neprezerala, ja som sa len čudovala tým teniskám, čo mi prišli. A asi sa tu zamieňajú pojmy - podrážka je vonkajší spodok tenisky, takže to je vidno aj na fotke. Pýtala som sa či je mäkká a gumenná. Nepýtala som sa na vnútro, čo je výstelka a to si zrejme tak vysvetlila aj kupujúca. To som si myslela, že výstelka je textilná, no je to niečo iné, niečo ako umelá koža, čo teda je popraskané a ošuchnuté.

traktor
24. mar 2012

@zuzzanu ved topanky su poskodene hlavne z vnutra..tak ani ja nevidim dôvod , preco by si ich chcela vymenit 😅 ..a teda ja si stale myslim, ze ti patri plna suma, to nie je len tak , je to dost penazi..a ty si sa neozvala po mesiaci alebo tak , ale pisala si , ze ti dosli poskodene..ako neviem co sa to deje , ale ja uz som niekedy fakt v soku ..lebo niekto posle obycajnu postu a potom sa hlada vinnik,.. hned to musi byt podvodnik, co ma doma tovar a aj peniazky / nenarazam na posledne prispevky ,ale celkovo/, pritom staci tak malo a nic sa nemusi riesit..teraz pridu poskodene topanky a vysvetlenie je, ze ma doma rovnake, len chce novsie 😅 ..pre mna su to rovnake topanky,chcela by som spät peniaze , balicek by som poslala nazad a hotovo

nikolca
24. mar 2012

@zuzzanu tiež si myslim,že tenisky ti neprišli ok,to by bola ozaj nahoda keby si tu natrafila na take iste tenisky ako by si mala doma,a potom by si chcela ponosene vratiť a nove si nechať,sa nestači človek čudovať čo sa tu v poslednom čase deje ☹ na tej cene by nebolo možno ani nič zvlaštne,ja som predala pumy botasky nove za 15 euro a tiež mi vypisovali či nie su poškodene a pod,no neboli,len mi velkosť nesadla,lacno som kupila lacno som predala a kupujuca bola velmi spokojna 🙂 😉 a pokial ti ozaj take "noveˇ"botasky prišli od
@janula.h vratila by som ich žiadala peniaze späť+spätne poštovne,prečo by som si ich mala nechavať 😒 nech si ich ona nosi,no toto je fakt sila 😝 😔 ,a takisto by som jej dala negatko,a upozornila na nu aj ostatne kupujuce,no veru po prečitani čo predala by som od nej nekupila ani len tie šnurky do topanok

radustek
24. mar 2012

baby mam rovnaky nazor....nemala by sa preco tu natahovat s nou keby jej tenisky prisli uplne v poriadku ved to dava logiku 😉 pytaj si spet peniazky a tensky jej posli 😉

janicka11
24. mar 2012

@traktor dakujem že ako si napísala že nenarážaš,ale ruku na srdce myslela si aj moju skusenosť ktoru som sem napísala.Vidím aspon do buducna že ked bude problém riešiť si to s človekom ktorého sa to týka.Nič proti Vám všetkým,rada chodím čítať príspevky čo sa tu riešia,aspon aj mne to dáva neaké skusenosti,učila som sa od padaktorých.No ako tu aj vidím,niekto to berie uplne opačne..A ako aj niekto napísa,keby naozaj balík nedorazil,tak by si žiadala vratiť plnu sumu a nie neodpisovala na správy čo som jej už poslala,a to tu býva každý den,nové statusy,inzeratiky............To a si všetko...Ale každý človek je iný....Hlavne som sa poučila,nabuduce každému dopredu obyčajne či doporučene????!! 🙂

tkmama
24. mar 2012

ja sa teda nemienim do ničoho montovať, asi len Pánboh vie, ako to s tými teniskami vlastne bolo, ale mne by asi bolo čudné, že nové nenosené Pumy stoja 16 eur...