icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova zase si protirecite stehno je 29x 2 skopirovala som s inzeratu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§takze ste mali dobre zmerane a zese klamete 😠 😠

traktor
30. mar 2012

@pajinka23 boli rifle zuzovane?ak ano , bolo to v popise?

luciagirova
30. mar 2012

Vy to viete najlepšie. Miery boli tiež zlé.......................a 4 cm, v pevnej riflovine urobia dosť, hlavne ked je to obtiahnutejší strih.

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova mozete pisat adminovi,nikto vas neurazi,a mysli,ze ked poviem ze ste s ineho sveta nieje vulgarizmus a ani urazka,rifla ste mala zmerane mam to vsetko v konverzacii a nezabudajte nato,ze ja to viem vsetko aj dolozit adminovi,aj detailne foto a aj vsetko co ste mi pisala,a ako ste sama sebe protirecila aj v ip

luciagirova
30. mar 2012

Aký bol váš prvý rozmer ? 27x2 a ja som vám napísala, že mám 30x2 a potom, že ešte raz premeriate a potom tak ste napísali 29x2.................... asi ste tiež klamali, len aby ste ich predali

luciagirova
30. mar 2012

@traktor Nebolo.

luciagirova
30. mar 2012

@annie13 Nepochopili ste ? Ved práve preto, že boli zmerané o 2cm menej, tak mi boli malé . Už ste pochopili ?

annie13
30. mar 2012

@luciagirova ja som pisala za ste z ineho sveta??
mimochodom to L vobec nie je L je dlzka !!!

traktor
30. mar 2012

ak boli rifle upravene, tak to malo byt v popise , ak nebolo, ma jej byt vratena plna suma / tiez som to prednedavnom riesila , kto si pamäta , ..zips..a s pani sme sa dohodli na vrateni istej ciastky/

pajinka23
30. mar 2012

@traktor neviem o tom ci boli zuzene,kupila som ich na mma za 26eur,tiez som sa riadila mierami a boli mi nakoniec velke,predavajuca to neuviedla a ja som to nemala skade vediet,kedze boli s druhej ruky a predavajuca mi to nepovedala a sviky som ozaj po prevzati gati neskumala,to hadam nerobis ani ty ci?vyskusala som ich dvakrat aj to s opaskom,a kedze mi boli velke posunula som ich na predaj lebo mi padali doslova zo zadku

pajinka23
Odpoveď bola odstránená
pajinka23
30. mar 2012

este dodam,ze toto je konverzacia,takze miery boli 29x2stehno a ked je merane uplne tesne pod zadkom je to tych 30cca

nikolca
30. mar 2012

@luciagirova pozerala som vaš profil,pišete že su nekvalitne zužene,je to nejak moc viditelne?akože pozrem na rifle a udrie mi to hned do oči?priložte sem fotky nech sa da posudiť

annie13
30. mar 2012

@luciagirova obvod stehna bol vraj 27x2 a bol 29x2 Lucka takto ste napisala tak z toho som pochopilo co je aj tak napisane ze uviedla 27 a bolo 29 v skutocnosti nafotte teda rifle s metrom ak su miery zle uvedene a je tam teda priepastny rozdiel a @pajinka23 uvidela vacsie rozmery tak si myslim ze by vam mala vratit peniaze

annie13
30. mar 2012

@nikolca fotky su o
3 strany dozadu

pajinka23
30. mar 2012

@traktor ano ten zips si dobre pametam,no toto nieje to iste,ty si o vymene zipsu vedela,kedze si to robila ty,ale ja som kupila gate s druhej ruky takze to nemozes hadzat do jedneho vraca☹ak ta pani predomnou o tom nenapisala tak som to nemala s kadial vediet,nemyslis???a ked ti mam pravdu povedat ja som si ziadne sitie ani zuzenie nevsimla,ako som vspominala ja neobzeram vnutorne sitie nohavic😀

traktor
30. mar 2012

@annie13 fotky zuzenia by boli super..ak je tam fakt viditelne zuzovanie, nie je o com..

traktor
30. mar 2012

@pajinka23 môj zips bol meneny v krajcirstve..preto ma ani nenapadlo to pisat a riesit, kedze nie som krajcirka , na pohlad by som ani nevedela, ze bol meneny..skuseny clovek si to asi vsimne a vie..a pre mna je to poucenie, ze treba fakt vsetko pisat..a zuzovanie..no pokial to nie je vidiet, tak nie..ale ked je to vidiet, tak nie je o com..preto by bolo dobre, ak by
@luciagirova pridala fotky, kedze pise, ze to vidiet je

pajinka23
30. mar 2012

@annie13 no teras nerozumiem,ved ona napisala ze je obvod stehna 27 a je 29 v skutocnosti a jej boli gate male aj tak tak teras nakom strane ste?

nikolca
30. mar 2012

@annie13 ja som fotky videla,ale som chcela aby
@luciagirova priložila fotky kde su zužovane,kedže v profile piše že su nekvalitne zužene,a vlastne nepoužitelne,že take rifle od nej nikto nekupi

pajinka23
30. mar 2012

@traktor nebolo nic vidiet od vonku!nemala som to skade vediet a od vonku mam komletne foto co je o stranu dalej pofotene!!a rozmery mala tak co toci?rozmery mala terajsie

luciagirova
30. mar 2012

@annie13 Toto je tých vraj 29x2cm a toto je vraj zúženie, ktoré je strašne neviditeľné.

pajinka23
30. mar 2012

@traktor stale sa asi nerozumieme rifle su nafotene aj mnou vzdy fotim co najviac do deitailou,no nemohla som som uviest zuzovanie,ked som ich nezuzovala a ani o tom nevedela a hadam tu riesit vnutro nohavic?to sa mi nezda velmi doverihodne☹
chapem,ze ked menic zips tak to mas uviest takisto aj ine vady,ale pani predtym riesila rozmer,potom ze nesedia,potom,ze je zuzovane,nakoniec krive, a uplne nakoniec su gate nepouzitelne???tak to ma dost uraza,kedze somm jej este aj vysla v ustrety pribalila darcek a poslany bol balik tiez skoro obratom

fukylove
30. mar 2012

@pajinka23 tu zvacsa nikto nie je na nikoho strane - iba pisu babule nazory 😉 ja tiez tvrdim, ze nikdy nie som na strane predavajucej ci kupujucej... 🙂
ty si poskytla kupujucej vsetky rozmery (niekolkokrat som tu uz pisala, ze prirobit si robotu na 5minut a urobit foto aj s metrom nie je az taka zataz a celkom dobra prevencia pred takymito problemami 🙂 ), co je fajn... no mohli byt merane na roznych miestach... a vsetci vieme, ze steho sa smerom dole zuzuje 🙂 to len na okraj...
a co sa tyka zuzenych nohavic... bohuzial - predavala si to teraz ty a to, ze to neuviedla predchadzajuca predavajuca je jej a tvoj problem... ty si predavala vec ako jej majitelka a mala si si ju pozriet dokladne, specialne ak sa jedna o vec, co si nekupila original v obchode ale kupovala z druhej ruky... a to,,, ze rifle boli zuzovane v inzerate podla mna malo byt uvedene... 😉

traktor
30. mar 2012

@pajinka23 ja ta chapem..ale aj ty pochop..ze podla teraz prilozenych fotiek, tie rifle boli zuzovane a je to aj vidiet..a 16 eur nie je mala suma..a ked jej nesedia a bude ich chciet predat , uz to zuzovanie tam bude musiet napisat a teda pochybujem, ze jej niekto tych 16 eur da..a ja nie som proti tebe..pisem len na to svoj nazor..kedze tema je o tom..a nie kazdy nazor sa musi kazdemu pacit

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Vy ste písali že je 27x2, potom som hovorila že to by mi boli úzke, ale že premerajte ešte raz, lebo sa mi veľmi páčili a tak ste napísali, že 29x2cm, tak že ok. A nakoniec boli 27x2cm. Keď trváte na prvom rozmere, prečo ste ho potom zmenili ? Mali ste si stáť za prvým rozmerom, ale zrejme ste chceli predať rifle za každú cenu. A myslím si, že aj o tom zúžení ste vedeli, len to teraz zapierate. Veď každá žena vie, že ked ste ich napr. prala, alebo žehlila, tak to po líci snáď nerobíte, či nie ?

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova ryfle boli merane este vysie pod svom a to som vam tiez pisala aj do konverzacie!a veznite si lepsi meter,lebo to nevidno a napravte tie ryfle ked su natiahnute rovno!!!a ten svik to ma byt co?ved to vobec nieje podla mna zuzene ale len zasite od nova,a trci tam kustik latky,co pri rifloch byva s vnuornej strany dost casto!

annie13
30. mar 2012

@pajinka23 ja som len skopirovala text
pretoze neviem ako to chapat kto kolko nameral ale musim suhlasit to zuzenie je moc viditelne

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Takže som mala pravdu, je tam písané 29x2cm a v skutočnosti sú 27x2cm, máte to aj na foto. Takže kto mal pravdu ?

traktor
30. mar 2012

@luciagirova pre mna ..a s tym by si uspela aj u admina..je zuzovanie vidiet, mas narok na plnu sumu + spätne postovne..

pajinka23
30. mar 2012

@luciagirova vy stale meliete svoju pesnicku ved som uz aj konverzaciu skopirovala miery stehma tesne pod zadkom 29x2,a vy ste napisala ci povolia este dva centi tak som napisala ze asi ano a este som vam ich zmerala uplne od rozkroku to bolo o daky 1,5 as dva cm viac!!!!!!ved si aspon tu nasu konverzaciu poriadne precitajte!