icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luciagirova
30. mar 2012

@tehula Je to trošku slabšie vidno, lebo je tmavý meter, ale takú 23-24 tam je vidno a nie je ťažké si to odpočítať. Ale keď sa to zväčší, aj tú 27 tam je vidno.

pajinka23
30. mar 2012

to tejto temy uz nikdy neprispejem,lebo ste vsetky velmi mudre ked nejde o vas pripad,j!!!!majte sa ohovarajte a pozerajte vnutorne sitia🙂)))ked nato mate cas...ja take ubohe veci nerobi a ani robit nebudem...mam tu nato adminou a komletne veci co mu dokladam

zanika1983
30. mar 2012

@pajinka23 neviem, preco sa tu ohanate s rozmermy?! dolezitejsie je, ze nezodpovedaju popisu- ze boli zuzene a to by ste si mali uznat a bez komentarov vziat spat, bez ohladu nato ci ste to vy vedela...aj ja by som ich uurcite vratila, kedze som nato nebola upozornena.

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Áno a máte v podmienkach aj to, čo urobíte pri zatajení dôležitých informácii? Nemáte, tak to ostatné v úvahu neberiem. A do budúcna si myslíte, že ja s vami plánujem obchodovať ?

traktor
30. mar 2012

takymto pristupom clovek strati vela nakupujucich..tovar neberiem spät..ok., ak je v poriadku..ale ak nie je, tak to treba riesit..nie je to fer voci tej druhej strane..mame si tu pomahat a nie toto..

tehula
30. mar 2012

@pajinka23 moj nestranny pohlad mi teraz hovori, ze tymito reakciami uz len posledny klincek si dala.
Uz som to napisala, radsej byt jedna druha strana, prekusnem po par handlovaniach a posuniem rifle dalej s riadnym popisom a mierami ako takto sa osocovat. Stala sa chyba, co si niekto nechce uznat a kym bol na koni, ze pritakali ostatne, tak bolo dobre aj hovadit kupujucu a ked sa ukazalo, ze vec sa ma trosku inak uz je zle.
Naco rypat sa v tom tak okato

acer11
30. mar 2012

môj názor-jednoznačne peniaze vrátiť-toto nie je správanie na úrovni....

traktor
30. mar 2012

@pajinka23 aj o môj pripad islo a hned som ho riesila, hoc ta druha strana nechcela a ani neuviedla môj nick..lebo by som nemala to svedomie..ak je to raz pravda, tak to pravda je..ak by nedala fotky a nedokazala to..tak by som ti dala za pravdu a stala by som na tvojej strane..ale ked ti tolko ludi napise, ze pravdu nemas, tak uz by bolo na case porozmyslat, ze to co robis nie je ok..a ja verim adminom a verim tomu, ze ked nie my tu..aspon on ti otvori oci a uznas si svoju chybu..ved stane sa..sme ludia..ale treba si to priznat a treba to riesit

sailes
30. mar 2012

Nedá mi rereagovat na tento problém, nakolko ja som pred 2 mesiacmi tiež mala podobný problém. Predala som maminke úplne nové rifle s vysačkami, cenovkami, atd. kupované v značkovom obchode. Tieto rifle mi nesadli , tak som ich predala s tým, že sú nové. Kupujúca ale po ich prebratí zistila, že sú vyhrnuté a dost neodborne. Na moje počudovanie, vobec so o tom nevedela. Kde sa stala chyba neviem, či ich ona vyhrnula a potom sa jej nepáčili, alebo v obchode neviem, ale podla fotiek, ktoré mi poslala, boli naozaj vyhrnuné. Ja sa snažím VZDY dohodnút s kupujúcimi. Tak som jej navrhla , že jej pošlem určitú čiastku naspat, no nechcela . Dohodli sme sa však aspon na tom, že si vyberie niečo z mojho bazárika a zbytok som jej poslala v euričkách naspat. Tie rifle som potom napokon aj tak vedela predat s tým , že so upozornila na skutočnot, že boli vyhrnuté. Do dnes som nepochopila, ako je to možné, že som si to nevšimla, no stalo sa .Pekný den

mariamihalikova
30. mar 2012

Kočky, potrebujem poradit, ako mam dat hodnotenie babe u ktorej som prave nakupila alebo jej predavam....neviem sa tu z toho vymotat...ako pridat moje hodnotenie.... 😒 dakujem za radu 😉

pajinka23
30. mar 2012

@sailes ved to sa stava,ani ja som si nicoho nevsimla as teras sa dozvedam,o chvilu tu budu risit ze je nanich aj diera alebo flaky,vlasne su nenositelne,dotrhane s dieramy hnusne spinave,neoprate atd☹toto by asi tu chceli pocut 😠 😠

benne
30. mar 2012

@mariamihalikova dopíš si namiesto nick jej reálny nick a tam daj pridať hodnotenie: https://www.modrykonik.sk/bazar/hodnotenie/nick/

a do buducna stačí, tá čo u teba kupuje, vo svojej prvej správe napravo od profilovej fotky má počet hodnotení, klikneš na ne a si tam, ak ty u niekoho kupuješ, otvor si jej bazár a tam nájdeš hodnotenia

tehula
30. mar 2012

@pajinka23 zvelicujes

traktor
30. mar 2012

@sailes sa dohodla a riesila... ale ty
@pajinka23 nie..a v tom je rozdiel..

zanika1983
30. mar 2012

@pajinka23 dost smutne, ze vy to tu tak vasnivo rozoberate...skor by ste sa mali ospravedlnit, ze ste si to NEVSIMLI a vratit peniaze! a nie z nas robit ...

pajinka23
30. mar 2012

@tehula nie nezvelicujem!od velkosti L sme prisli as sem!je mi to jedno,kto nechce nech odomna nekupi,ved ja nikoho nenutim takisto mala aj kupujuca moznost volby,ale chcela gate co dopredu vedela ze jej budu mala a zial teras riesi

luciagirova
30. mar 2012

@tehula Presne a každý si musí aj sám povedať, koľko som ochotný za akú kvalitu, lenže keď práve kvalita je zamlčaná, tak potom neviem.....................

benne
30. mar 2012

@pajinka23 tie rifle nemali byť nikdy predávané ako veľkosť L, kedže je tam uvedená veľkosť 28

luciagirova
30. mar 2012

@pajinka23 Nevedela, kedže ste mi dali zlé rozmery a zatajili zlú kvalitu. Keď som ja mala vedieť, že mi budú malé, museli ste to vedieť aj vy, prečo ste mi ich potom predali ? Veď ked som ja veštec, musíte byť aj vy, nie?

traktor
30. mar 2012

@luciagirova napis adminom, hod mu fotky, alebo nechaj len odkaz tu na stranku , kde su pridane a poziadaj ho, nech sa k tomu vyjadri..verim, ze ma tiez dobre oci, ako my vsetky 😉 ..a ziadaj zmazat aj hodnotenie, ktore si dostala, nepatri ti..ty si poslala peniaze, splnila si svoju cast.. 😉

zanika1983
30. mar 2012

@mamkakatka na tej foto je to dobre vidiet!!! 😠 pochybujem, ze ona to nevidela, dobre vie, preco ich silou mocou nechce spat 😠 😠 😠 😠 😠

luciagirova
30. mar 2012

@zanika1983 Áno, fér ľudia si uznajú chybu a zachovajú sa zodpovedne k svojim chybám, ostatný tu nemajú čo robiť.

luciagirova
30. mar 2012

@zanika1983 Veď to tvrdím ja, teraz sa niekde usmieva a hovorí si:" Ja blbá som naletela, nech naletí aj iná sprostaňa."

zanika1983
30. mar 2012

@luciagirova presne tak! Normalne nechapem, co tu riesi, ked vobec nema pravdu?! Vidiet to na tej foto a uz ani rozmery nie su podstatne, mala by si uznat chybu, je to jej problem, ze to AKOZE prehliadla! 😠

zanika1983
30. mar 2012

@pajinka23 Na vasom mieste by som sa hambila ako pes!!! urcite by som to takto verejne neriesila a snazila by som vyjst v ustrety a sumu by mala pani uz DAVNO na ucte!

pajinka23
30. mar 2012

@zanika1983 tak si rieste svoje veci,ja som sa snazila riesit avysvetlit jej veci ces ip,no zial kopec strateneho casu☹

luciagirova
30. mar 2012

Ako vyriešiť sa dá toto ? "Neviditeľné" zúženie a rozmer, ktorý je dokonca ani necelých 27x2cm. Ako vy toto chcete vyriešiť ?

zanika1983
30. mar 2012

@pajinka23 Vy asi nechapete, kde sa stal problem???!!!!

pajinka23
30. mar 2012

@zanika1983 ja presne viem kde,objednala si rifle,ktore su na jej postavu uzke co vedela ked si ich kupovala,a ja som na vine ze nane nema postavu?

zanika1983
30. mar 2012

@pajinka23 uz ste naozaj smiesna 😀 😀 😀 tu sa riesi zatajena-nepostrehnuta chyba-ZUZENIE-co je vasa chyba!!! Tak si to uz konecne priznajte, ved su tu fotky a kazdy ich vidi.