icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

333levica
31. mar 2012

@klara9 to sa uz aj mne stalo !!! a neriesila som to,asi jej hned niekto slubil ze to bere a hned poslal aj peniazky. hodte to za hlavu

miskakyska
1. apr 2012

@larmimi to je riadna odvaha kupiť kabelu za 60e na bazare..

larmimi
1. apr 2012

@miskakyska ale vsetko dopadlo v poriadku a mam doma original 😉 mohla som to dokonca vratit keby nie som spokojna...bolo to na cz MMB a novy tovar s visackou

pukica
1. apr 2012

davam do pozornosti mamicku ktora mi uz dva mesiace vracia 2€ za postovne,nemala som v plane ju sem davat ale ked sa k cinu nema... a to slubila ze v pondelok pojde na postu po tom co som jej napisala ze ju dam na ciernu listinu,no stale nic 😒 takze mamicka @ivana085

larmimi
1. apr 2012

co sa stalo s bazarom ? teda neviem ci to mam len ja ale to vyhladavanie je otras...

benne
1. apr 2012

@larmimi prečo otras.. ja som rada, že môžem hladat viac velkostí naraz a nemusím sa preklikávať 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
luciferova
1. apr 2012

@benne chyba mi rozdelenie na dievcenske a chlapcenske, nevies, ci sa to nejak neda?

benne
1. apr 2012

@luciferova vo filtri nahodíš velkosť, môžeš i hladaný výraz, či okres.. a potom si otváraš dalšie kategorie.. napr.hladáš nohavice, otvoríš nohavice a tam si dáš dievčenské 😉 a napr.max.cenu

luciferova
1. apr 2012

@benne a ked chcem napr.hladat vsetko 86 dievcenske, to sa da?

benne
1. apr 2012

@luciferova nie, to sa nedá.. tiež mi to napadlo, ked včera zaviedli to vyhladávanie.. ale ja väčšinou hladám aj tak po kategoriách, takže da sa.. a hlavne,,, ked hladám topánky, hned navolím aj 24 aj 25 aj 23, kedže mnohé sa dajú pozrieť len podla vnútornej dlžky..

larmimi
1. apr 2012

no jednoznacne to bolo predtym lepsie 😠

dzinka
1. apr 2012

@luciferova dá sa aj tak ako píšeš napr. 86 len dievčenské

dzinka
1. apr 2012

@larmimi a čo tu zmenili vo vyhľadávaní? mne to ide stále tak ako predtým ... všetko ide filtrovať

dzinka
1. apr 2012

@benne @larmimi a čo tu zmenili vo vyhľadávaní? mne to ide stále tak ako predtým ... všetko ide filtrovať

benne
1. apr 2012

@dzinka pridali veľký filter na hl.stránke bazára, zadáš tolko velkostí, kolko chceš, okres, hladaný výraz, prípadne od predajcov, čo sa ti páčia.. alebo z tvojho okolia a až tak pozeráš v jednotlivých kategoriách

mariakr
1. apr 2012

ahojte a neviete mi povedať, kde sa stratili bazariky tých čo sa mi páčili? vtedy som si zadala bazar od predajcov, ktorý sa mi páčia a išlo to..teraz nič :(...dakujem za tipy 🙂

vefi89
1. apr 2012

@mariakr moje nákupy- predajcovia, kt. sa mi páčia 😉

mariakr
1. apr 2012

@klara9 tak asi zrejme si to pani rozmyslela 🙂, aj mne sa to stalo...a neriešila som to..ved je tu kopec pekných vecí 🙂

mariakr
1. apr 2012

@vefi89 no hej, ale to teraz vidím len v číslach koľko majú inzerátov a nechce sa mi ich všetky otvárať po jednom...po starom som si dala bazar a ukázalo mi najnovšie inzeráty čo popridávali...no musím si len zapamätať asi čísla 🙂..ale ďakujem.

benne
1. apr 2012

@mariakr čoby.. v novom filtri je to tá kolonka celkom napravo.. bud všetci alebo ktorí sa ti páčia 😉

mima1311
1. apr 2012

@benne mne ale nenaskoci moznost od tych co sa mi pacia , zakliknem a aj tak tam ostane od vsetkych ...

benne
1. apr 2012

@mima1311 no vidíš.. máš pravdu.. bude to chyba a budu to musieť opraviť.. nedá sa nič robiť, musíme vydržať 😉
v novom týždni sa to iste spustí aj s tou možnosťou, keby s nou nerátali, tak by ju tam asi nedávali 🙂

klara9
1. apr 2012

@mariakr nerozmyslela predala to dalsej zaujemkyni, vraj si ma pomylila s nou, ☹ , ked som ju poprosila nech sa jej to vysvetli, tak to nechcela riesit....ked ja som tu vec dlho zhanala a ked som na nu klikla ako 1. ta k som sa tesila, az som sa dotesila :(.

danabel
1. apr 2012

Ahojte, pridávam moju extra skúsenosť - úplne čerstvú. Vždy som si myslela, že kočík budem kupovať len nový, ale ten, čo chcem sa už nevyrába a vo farbe, čo sa mi páči, zoženiem len na bazári. Konkrétne Baby point Mark Q šedý. Tak som našla inzerát, bola som už 5. záujemkyňa, ale zatiaľ bol voľný. Rozmýšľala som a mm spracovala, že to bude ok. Predávajúcej som napísala,že mám záujem, nech mi pošle údaje. Bola veľmi ochotná, dokonca sme sa dohodli, že zaplatí poštovné 4,60€. Videla som, že po mne je ešte ďalší záujemca, tak som peniaze hneď previedla, napísala aj adresu. To bolo včera, síce víkend, ale chcela som, aby prevod išiel hneď ráno v pondelok. No dnes mi predávajúca píše, že keď spomenula sestre, že kočík ide poslať preč, tak ho od nej pýtala. Samozrejme, že jej ho daruje a mne pošle peniaze naspäť. Našťastie viem prevod ešte stornovať, lebo z účtu od včera peniaze ešte neodišli.
Tak po tejto skúsenosti už kočík cez bazár nekupujem!!! Predávajúca okrem mňa naťahovala ďalších 5-6 ľudí, ktorý uvažovali o kúpe toho kočíka a ona ho vlastne ani nepredáva! 😠 😠 😠 😠 😠

aduskatt
1. apr 2012

@danabel mozno do vcera, kym to sestre nepovedala, ten kocik predať chcela...........

danabel
1. apr 2012

@aduskatt hmm, no to je pekné, ale ja ten kočík hľadám už takú dlhú dobu a už som ho vyplatila a tešila sa, že konečne sa nebudem naťahovať s týmto našim ťažkým šporťákom...je to o tom, že keď sa s niekým na niečo dohodnem tak to platí...predpokladám, že jej sestra vedela o tom, že ten kočík je jej dcére už malý, že 3 ročná už kočík nepotrebuje a dodnes jej nepovedala, že ho bude niekedy od nej chcieť pre svoje dieťa

aduskatt
1. apr 2012

@danabel rozumiem ti, len som reagovala na vetu, ze dala na bazar nieco, co nepredava.........ak sa rozhodla len vcera, tak do toho dna predavala......

danabel
1. apr 2012

@aduskatt veď hej ☹ neviem koho by to nevytočilo...čo už, takí sú ľudia...len ja si pripadám ako sprostá, lebo sa snažím ľuďom veriť, lebo mám pocit, že v dnešnej dobe už nikto nikomu neverí 😒

julka154
1. apr 2012

danabel nehnevaj sa ale toto sem naozaj nepatri.....ona mala pravo stornovať to prečo nie ved sa slušne ospravedlnila alebo aspon napisala ako to je...stavaju sa kadejake veci a myslim že ona ma pravo ako predavajuci si to aj rozmyslieť možno ta to nahnevalo ale kludne sa to može stať v buducnosti aj tebe... 😉 😉 😉 😉