Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@miskakyska ale vsetko dopadlo v poriadku a mam doma original 😉 mohla som to dokonca vratit keby nie som spokojna...bolo to na cz MMB a novy tovar s visackou
co sa stalo s bazarom ? teda neviem ci to mam len ja ale to vyhladavanie je otras...
@benne chyba mi rozdelenie na dievcenske a chlapcenske, nevies, ci sa to nejak neda?
@luciferova vo filtri nahodíš velkosť, môžeš i hladaný výraz, či okres.. a potom si otváraš dalšie kategorie.. napr.hladáš nohavice, otvoríš nohavice a tam si dáš dievčenské 😉 a napr.max.cenu
@luciferova nie, to sa nedá.. tiež mi to napadlo, ked včera zaviedli to vyhladávanie.. ale ja väčšinou hladám aj tak po kategoriách, takže da sa.. a hlavne,,, ked hladám topánky, hned navolím aj 24 aj 25 aj 23, kedže mnohé sa dajú pozrieť len podla vnútornej dlžky..
ahojte a neviete mi povedať, kde sa stratili bazariky tých čo sa mi páčili? vtedy som si zadala bazar od predajcov, ktorý sa mi páčia a išlo to..teraz nič :(...dakujem za tipy 🙂
Ahojte, pridávam moju extra skúsenosť - úplne čerstvú. Vždy som si myslela, že kočík budem kupovať len nový, ale ten, čo chcem sa už nevyrába a vo farbe, čo sa mi páči, zoženiem len na bazári. Konkrétne Baby point Mark Q šedý. Tak som našla inzerát, bola som už 5. záujemkyňa, ale zatiaľ bol voľný. Rozmýšľala som a mm spracovala, že to bude ok. Predávajúcej som napísala,že mám záujem, nech mi pošle údaje. Bola veľmi ochotná, dokonca sme sa dohodli, že zaplatí poštovné 4,60€. Videla som, že po mne je ešte ďalší záujemca, tak som peniaze hneď previedla, napísala aj adresu. To bolo včera, síce víkend, ale chcela som, aby prevod išiel hneď ráno v pondelok. No dnes mi predávajúca píše, že keď spomenula sestre, že kočík ide poslať preč, tak ho od nej pýtala. Samozrejme, že jej ho daruje a mne pošle peniaze naspäť. Našťastie viem prevod ešte stornovať, lebo z účtu od včera peniaze ešte neodišli.
Tak po tejto skúsenosti už kočík cez bazár nekupujem!!! Predávajúca okrem mňa naťahovala ďalších 5-6 ľudí, ktorý uvažovali o kúpe toho kočíka a ona ho vlastne ani nepredáva! 😠 😠 😠 😠 😠
@aduskatt hmm, no to je pekné, ale ja ten kočík hľadám už takú dlhú dobu a už som ho vyplatila a tešila sa, že konečne sa nebudem naťahovať s týmto našim ťažkým šporťákom...je to o tom, že keď sa s niekým na niečo dohodnem tak to platí...predpokladám, že jej sestra vedela o tom, že ten kočík je jej dcére už malý, že 3 ročná už kočík nepotrebuje a dodnes jej nepovedala, že ho bude niekedy od nej chcieť pre svoje dieťa
danabel nehnevaj sa ale toto sem naozaj nepatri.....ona mala pravo stornovať to prečo nie ved sa slušne ospravedlnila alebo aspon napisala ako to je...stavaju sa kadejake veci a myslim že ona ma pravo ako predavajuci si to aj rozmyslieť možno ta to nahnevalo ale kludne sa to može stať v buducnosti aj tebe... 😉 😉 😉 😉

@klara9 to sa uz aj mne stalo !!! a neriesila som to,asi jej hned niekto slubil ze to bere a hned poslal aj peniazky. hodte to za hlavu