icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

koniarova
4. apr 2012

@zuzka1. Ale zase je pravda 😉 😉 , že po obvode menšia nebude.

zuzka1.
4. apr 2012

@koniarova druhym metrom mi to vyslo este viac, obvod som aj dotycnej pisala ma tak netrapi, 2cm nie je vela, len tie rukavy, to nezahrniem ako malemu 😠
podla mna nie je spravodlive pre druhu stranu ,ze mi vrati polovicu, ved jej mikina ma zle rozmery, nie stav. to zas by nebolo dobre pre nu, ja jej ju vratim, kedze mne je na nic, a nech si ju preda za taku istu cenu. mne nech vrati peniaze

irriss
4. apr 2012

@koniarova
kompromis??
Ted budu mimo tema 🤐
ale ja bych o jednom vedela:
Jsou Velikonoce, vyuzit situace a pekne manzela vykrmit... 😉

zuzka1.
4. apr 2012

@irriss vykrmim, ale ruky mu nenarastu😀

traktor
4. apr 2012

@koniarova pozries obvod a keby to natiahla tak namera este viac..tam sa podla mna, nech to polozis ako chces a meras spravne na mieru ktoru dala predavajuca nedostanes.. a kompromis?tak teraz nechce vratit peniaze a mikinu by mohla predat dalej, tak myslis, ze by suhlasila s polkou sumy?..

koniarova
4. apr 2012

@traktor Neviem, možno by súhlasila, ťažko radiť. Ja sa nechcem prikloniť ani na jednu stranu, lebo pravda je niekde v polovici. Píšem to len preto, lebo práve včera som nahadzovala manželovu mikinu a merala som ju a ani za svet som sa nevedela dopracovať k správnemu rozmeru. Pri takýchto väčších veciach je to ťažšie. A práve som si prečítala túto diskusiu, tak som to chcela zmerať poriadne, ale nedalo sa. Mikina je úplne podobného strihu. Keď som chcela merať dobre dĺžku, trochu som to na zemi narovnala akože do hora. Zmerala, zapísala. Potom som merala šírku,ale akonáhle som to čo i len trošku natiahla pod pazuchami, hneď sa mi tá dĺžka zmenila o 1,5 cm. Takže ťažko súdiť. Aj keď som ten rukáv merala tak ako ho má natiahnutý pani Zuzka, mal iný rozmer, ako keď ho narovnáš vodorovne. 😉 Musia sa len oni dve dohodnúť. Inak sa nedá. 😉 😉

tosijo
4. apr 2012

baby poradte v akom formate mam na stranke SP zadat podacie čislo zasielky? pani mi vraj v utorok poslala 2tr. dopručene balíček, no do dnes ho nemám. tak mi dala číslo ale píše mi tam Nie sú k dispozícii žiadne údaje o zásielke.

zuzka1.
4. apr 2012

@koniarova nekupime mikinu? nosena, v dobrom stave, nema poskodneia, flaky ani nic, sirka 64, rukavy 81, celkova dlzka 68cm?

koniarova
4. apr 2012

@zuzka1. Zuzi, ale zmeraj len tak pre zaujímavosť tie rukávy, keď ich vyrovnáš do vodorovna. 😉

koniarova
4. apr 2012

@tosijo No to asi ťažko zistíš na www stránke pošty. 😉 😉 Tú si myslela, alebo len nechápem? S tým číslo sa treba opýtať na svojej pošte. 😉

nikolca
4. apr 2012

@tosijo http://cennik.posta.sk/ tuto,hore maš sledovanie zasielok,ak maš čislo nahodiš a molo by ti tam ukazať,aspon si myslim že sa to takto da pozrieť 🙂 😉

zuzka1.
4. apr 2012

@koniarova akokolvek ju krutim maju 81, velksot je udavana od krku, ci ich dam rovno, podla sitia, vodorovne ako kolvek furt je 81😀
maleho mam doma je chory, mysli si, ze mi sibe😀

littledevil
4. apr 2012

@tosijo To mi vypisovalo tiez a vobec mi to neislo. Ja som zavolala na ich infolinku, tam Ti povedia aj kedy a kde bola zasielka posielana.

lulana79
4. apr 2012

@tosijo ale keď to len včera poslala, tak to príde zajtra... málokedy to príde hneď na druhý deň, keď to nejde ako 1. trieda... počkajte

tosijo
4. apr 2012

@littledevil idem poobede na pšotu s balíčkom, tak sa spýtam
@nikolca nejde mi to ani tak
@lulana79 posielala ho minulý týžden, nie včera 😉

koniarova
4. apr 2012

@nikolca Jááj ozaj. ja som si myslela, že to je nejaká špeciálna platená služba. 😉 😉 Ale skúsila som aj ja nahodiť čísla z dvoch podacích lístkov zo včera a nič, nefunguje. 🙄 🙄 🙄

nikolca
4. apr 2012

@tosijo to ti poslala tento tyžden v utorok?mne bol poslany baliček minuly tyžden v piatok bol poslany ako soporučeny list 2.triedy a došiel mi až dnes 🙂 😉

tosijo
4. apr 2012

@nikolca nie, minulý týžden v utorok. ale teraz ked ju bombardujem spravami, že baliček tu nemam a až po troch dnoch mi konečne dala podacie číslo zásielky, tak z nej vypadlo, že baliček vlastne odoslala až v piatok večer a nie v utorok rano... tak som strašne zvedava kedy a čo mi to vlastne príde... lebo ako som jej napísala, že jej dam negatko a budem to musiet riešti s adminom, jej odpovede smerujú od jednej vyhovorky k druhej 😖

haramiova
4. apr 2012

@koniarova to sledovanie zasielok funguje ale treba tam zadať emailove notifikacie. Ono to vyskoči ked zadate podacie čislo. Napiše že nie su k dispozicii udaje o zasielke a dole mate kolonku emailove notifikacie. Na tu kliknite a zadate tam svoj email. Potom Vam na mail bude chodiť že kde sa zasielka nachadza a kedy ju adresat prevzal. Je to super vec. Využivam to a potom presne viem kde je zasielka.

koniarova
4. apr 2012

@haramiova Perfektné, to som ozaj nevedela. Myslím, že to veľa babám tu pomôže. Idem skúsiť, vďaka za super typ. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

haramiova
4. apr 2012

@koniarova ja som to tiež len nedavno zistila a je to super vec :o) som rada že som pomohla :o)

koniarova
4. apr 2012

@zuzka1. Zuzi, budem ti držať palce, aby sa to vyriešilo. Moja skúsenosť bola ozaj taká, napísala som to v dobrej viere. 😉 😉 Zakaždým, keď som ten rukáv /elastická mikina/ trochu posunula inam, sa mi ten rozmer o máličko zmenil.Dala som vodorovne, bol iný. Dala som tak, že som zmerala od krku k plecu a potom, rovno dole, rukáv priložený k boku"hádam sa chápeme"-zase trochu iný rozmer. Potom tak, aby nebolo pod pazuchou nazberané, vždy inak to vyšlo. Síce len trošku, ale bavíme sa práve o tých cca 2 cm. A záležalo aj na tom, či som mala meter položený na rukáve, alebo na koberci. Lebo napr. moja kamoška meria tak, že má meter na koberci. Ja na rukáve. A možno mám nejakú čudnú mikinu. Najistejší je rozmer od pazuchy, ale to nikto v inzerátoch nemeria. 😒

Baby, možno blbá otázka, ale vy to ako meriate? 😉 😉 😉 😉

koniarova
4. apr 2012

@haramiova Ešte otázočka. Ako často chodia tie notifikácie?Už som dala môj e-mail, teraz dokedy čakať?

zuzka1.
4. apr 2012

@koniarova ja meriam od ramena, nie od krku, sirka pod pazuchami, dlzka celkova, ked vidim, ze zadny diel je dlhsi udam aj ten, alebo ked je vleksot pisana inak, ale mne sa zda inak napisem to.

badimeria
4. apr 2012

Ja len k teme z pred par dni s pani viera77 vsetko je vyriesene a ja dakujem panovi adminovi za pochopenie a zmazanie hodnotenia nepravom od menovanej osoby.A tie co nevedia ako to cele je nech radsej ani nepisu lebo tu si kazdyy hodi len to co jemu vyhovuje.Takze pekny den

haramiova
4. apr 2012

@koniarova no ono podla toho asi kedy to zaeviduju na pošte. Niektore mi dojdu do pol hodiny niektore aj hodinu to trva. Teraz som jednu zasielku posielala tak mi priebežne chodili maily dokym to neprebrali. Vyzera to takto:

Vážený zákazník,

oznamujeme Vám, že o zásielke s číslom RR177601168SK sme zaznamenali nasledujúce informácie:

Dátum a čas Udalosť
02.04.2012 20:40 Zásielka podaná na pošte Bratislava 3, Tomášikova 54, 83104 Bratislava
03.04.2012 08:29 Zásielka uložená na pošte Číčov, Mederská cesta 53, 94619 Číčov - poštový priečinok
03.04.2012 11:10 Zásielka vydaná adresátovi na pošte Číčov, Mederská cesta 53, 94619 Číčov

Pozn.: Uvedený dátum a čas sú lokálne časové údaje príslušnej krajiny, v ktorej sa zásielka práve nachádza.

V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na bezplatnom telefónnom čísle Zákazníckeho servisu Slovenskej pošty, a. s., 0800 122 413.

Slovenská pošta, a. s.

koniarova
4. apr 2012

@zuzka1. A dĺžku? Od pleca, od krku, či od zadu v strede? Asi by sa tu mali stanoviť nejaké presné pravidlá merania oblečenia. 😀 😀 😀
A daj info, ako to pokračuje. 😉

zanika1983
4. apr 2012

@badimeria pamatam si to..takze ako sa to vyriesilo?

nikolca
4. apr 2012

@haramiova hej presne takto to funguje aj mne 🙂 😉

zuzka1.
4. apr 2012

@koniarova zadnu dzlka, od chrbta, alebo od krku, ale vzdy napisem z kade presne. 😀