icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

badimeria
4. apr 2012

@zanika1983 no tak isto som napisala panovi adminovi ako aj ona lebo tu by to bolo zbytocne hadzat vsetko kazdy veri tomu svojmu 🙂 a on mi zmazal hodnotenie ze slo o malichernost z jej strany a jej hodnotenie ponechal nakolko moj tovar naozaj bol v top stave a naozaj som jej ponukla moznost vratenia penazi bez postoneho a nesuhlasila ani stym nakolko som to nemala ani v podmienkach ale chcela som byt laskava kedze akozeb bola nepsokojna a odmietla tak som uz nemala nervy nato poslala adminovi a takto to dopadlo

koniarova
4. apr 2012

@zuzka1. To tam už aj ja budem písať, že odkiaľ to meriam. Pre istotu. 😉 Doteraz som to tak nerobila.

zanika1983
4. apr 2012

@badimeria aha..a nakoniec tak nevratila tovar?

nikolca
4. apr 2012

ja zas nepochopim ked mam v bazare nove botasky nike za 20,90 eura a pride vam sprava za 16 euro vratane pošty ich zoberiem 😝 😝

badimeria
4. apr 2012

no lebo chcela celu sumu aj s postovnym co som zas ja odmietla ze postovne nevratim nakolko nemam blizko postu a auto nechodi zadarmo a zas 0,6 neni zas tak hrozna suma ktora by ju zabila a nepravom bola nespokojna co som si bola ista ale nechcela som aby sa stalo co sa stalo preto som jej to ponukla a ked aj to odmietla vratit teda tovar za takych podmienok zacalo som to riesit cez admina ale aj keby sa to nebolo vyriesilo takto v moj prospech jeden zly koment by a tiez nezabil pretoze kazdy coodomna kupil vzdy bol spokojny 🙂 a to mi staci ciste svedomie a nie co si iny myslia...

zanika1983
4. apr 2012

@nikolca to bol asi vtip 😀

nikolca
4. apr 2012

@zanika1983 som si myslela aj ja,ved reku 1.april už bol 😎 😵

littledevil
4. apr 2012

@haramiova Super, to som doteraz nevedela, urcite vyuzijem 😉 .

koniarova
4. apr 2012

@nikolca Čo už narobíš? Nikto jej nemôže zakázať zjednávať. 😉 😉 Je už len na tebe, ako sa ty rozhodneš. A priznám sa, ja sa niekdy dám ukecať aj na takúto superzľavu. Napr. keď mám práve niečo vyhliadnuté a nemám na to akurát peniažky. 😉A daná vec sa mi už dlhšie nepredáva.

rachaellk
4. apr 2012

Pozor na predávajúcu smajlik323! Som veľmi sklamaná. Šaty inzerované ako veľ.S sú mi malé, pretože v skutočnosti sú veľ.XS (EUR 34, SLO 36). Predávajúca si nepriznáva omyl, odmieta vrátenie šiat i s mojou ponukou znášania poštovného a odpovedá mi, že sa vyhováram a mám ich predať. Úprimne povedané, aj by som tak urobila, keby sa nejednalo o veľ.XS, ktorá sa veľmi tažko predáva. Z môjho pohľadu išlo o úmyselné nesprávne inzerovanie veľkosti, aby sa šiat zbavila, inak si jej prístup neviem vysvetliť. Dôkazy to potrvdzujú, rada poskytnem.

tosijo
4. apr 2012

@nikolca to ja som mala v bazariku 2ks body s dlhym rukavom, jedno bolo nové, nenosené a druhé bolo minimálne nosené, bez poškoení. cena bola 1.40 a písala mi jedna mamička že či by to mohlo byt už vrátane pošty (som jej chcela napísať, že či doporučenej 😀 ). a hned na to mi písala dalšia mamička, že si to zoberie, ale že prečo je cena taka nízka, či je tovar fakt taký ako popisujem 😉

zanika1983
4. apr 2012

@rachaellk super! 😠 coraz viac mamiciek ma zly meter!...teraz sa nejak casto riesia taketo problemy...Napis adminovy a pockaj na jeho nazor..

zuzka1.
4. apr 2012

mne hodnotenie od nej zmazal, jej moje nechal. inzeraty zmazala ete vcera a ja tu mikinu skusim predat inde.

halit13
4. apr 2012

@zuzka1. asi ti iné bohužial neostáva , ale podľa tohoto ( pente123 @beruska.zuzanka Mila "beruska.zuzanka" to ze bola nespravne informova sa musi najskor dokazat. A poprosil by som Vas aby ste tu nepouzivali slova ako "zámerne oklamete" a podobne. Urcite to nebolo zamerne. Osobne sa mi zda, ze slecne sa mikina nepaci, a teraz by chcela naspat svoje peniaze a vymyslela si takyto dovod. Ona v jednom z prispevkov pisala, ze to postupila adminom tejto stranky. Nech oni rozhodnu. Pekny den. ) to ani nebola mamička , alebo písala v mužskom rode ....
Dúfam, že tu už veľa takýchto expertov nebude!

zuzka1.
4. apr 2012

@halit13 no podla mna sa tu mnozia, no mozno to je chlap, mozno zena, mozno oboje, ja neviem. stacilo len povedat, ok a vezmem spat, posle peniaze, ja mikinu a hotov, nech ju preda inde, alebo ja neviem co, len nie hned pisat, ze urcite nie a hotovo. divne proste. stane sa vselico, treba to riesit.
a mne sa mikina stale paci, len je velka, nesedi s mierami a hotovka, ja som nikdy nenapisala, ze sa mi nepaci, naopak som normlane napisala, ze je v dobrom stave, bepo poskodeni a podobne, myslim, ze som ferovy clovek a vzudy sa da so mnou dohodnut, mam sklony k invektivam a este sa sama seba pochvalim, ani som nezacala nadavat😀DDD

halit13
4. apr 2012

@zuzka1. veď ťa chápem a dávam ti za pravdu a dobre že zmazal inzeráty, lebo tu už nepredá .... ale treba aj na čiernu listinu a admin by mohol postrážiť IP adresu aby to nenahádzal pod iným nickom ...

zuzka1.
4. apr 2012

@halit13 no to si myslim, ze bude pod inym nickom

klody1010
4. apr 2012

@haramiova ono to fakt funguje :D :D :D :D :D super vecicka 😎 😎 😎 😎

klody1010
4. apr 2012

babenky co poviete na toto je mozne aby dva nicky mali na chlp rovnake inzeraty ,totiz by som ich aj chcela kupit ale... https://www.modrykonik.sk/bazar/obuv/z50b/puma-... a toto https://www.modrykonik.sk/bazar/obuv/ji5m/puma-... 🙂

zuzana32
4. apr 2012

@klody1010 - môžu byť aj rodina 😉 , ja som si takto niekedy predávala veci so sestrou navzájom, takže sme mali niekedy rovnaké inzeráty 😉

klody1010
4. apr 2012

@zuzana32 ok,vyskusam uvidim,ono mesto je tam rovnake 🙂 ,ja len ze som sa s takym niecim este nestretla ,dakujem 😎

fukylove
4. apr 2012

@koniarova ja do inzeratov miery nedavam, ak nestiham... ak stiham, resp. dodatocne meriam, tak pridavam aj fotky ako a kde som merala 😉 uz som to viackrat tak urobila a tak sa nikto nemohol stazovat a spokojnost bola na oboch stranach 🙂

danielllka
4. apr 2012

@klody1010 no mne sa to teda nezdá- ten nick "ricca"- pripadá mi to, ako keby tá osoba prebrala inzeráty nicku "adrian" (nielen botasky tie isté, ale aj chodítko cam, aj fisher price), no nick "ricca" má názov fisher skomolený.. aby sa nestalo, že pošleš peniaze a tovar Ti nepríde- lebo "ricca" nič nemá.. a na Tvojom mieste napíšem nicku "adrian", že tamtá osoba ponúka tie isté veci, ako on- ako sa k tomu vyjadrí............

klody1010
4. apr 2012

@danielllka tie ostatne som si nevsimla to je fakt,uvidim ,pisala som "ricca" tak uvidime 🙂

danielllka
4. apr 2012

@klody1010 nooo, tak si popozeraj poriadne, napíš aj na ten druhý nick, že si si všimla, že nejaká osoba predáva také isté botasky, aj iné veci, či má dve nicky.. mne teda dôveryhodnejšie pôsobí "adrian", od "ricca" by som nekupovala nič- zaváňa mi to podvodom 😝

klody1010
4. apr 2012

som sa sekla pisala som adrianovi nie rike :D zatial nic ,aj som mu napisala ze je este presne identicky inzerat na tie boty ako ma on,tak som naozaj zvedava ci vobec zareaguje alebo co,ale cena je na ne dobra 🙂

danielllka
4. apr 2012

@klody1010 cena je dobrá aj podľa mňa (ak za tie peniažky aj tovar dostaneš 😀) a sú veľmi pekné. Napíš potom, čo Ti na to odpísal(a)- to by ma ozaj zaujímalo 🙂

klody1010
4. apr 2012

@danielllka no ved to ze ci by mi vobec prisli,ved uvidim co z toho a ci vobec nieco bude,dam vedet,ale dufam ze je to rodina ako to tu pisala zuzana32 a sami sebe si vypomahaju ... 🙂 ale zas ked nad tym rozmyslam NACO si takto vypomahat na jednom bazariku....

danielllka
4. apr 2012

@klody1010 no veď práve, to nedáva zmysel.. ja tomu neverím, skôr si myslím, že niekto niekomu kradne inzeráty.. aj keď, ktovie, ono možné je hocičo 😀

klody1010
4. apr 2012

@danielllka uz len cakat a doskat sa :D