icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lenkatomo
4. apr 2012

Dobry den maminky, Potrebujem poradit, kupila som malemu na mmb bundu, no prisla hrozna, som to napisala pani, tak mi ju vezme spat, ale mam zaplatit postu, co ona posielala mne a vlastne aj to, co idem ja jej vratit, to chapem, ze ja postovne zaplatim, ked to vraciam, ale preco chce, aby som platila aj postu, ked to posielala iona mne, o to menej mi chce dat penazi spat na ucet, ma na to pravo, ak nie, ako jej to mam povedat, teda napisat???? dakujem
este: bundicka bola poskodena, to poskodenie ona nenafotila, tak som sa na to pytala, ona mi pisala, ze to vobec nevidno a aj by som si to vobec nevsimla, ale vidno to a velmi, je to hrozne, pozasivane, dokonca k jednemu cvoku chyba latka, ona mi sama ponukla sumu 9 eur uz vratane posty....tak som to neriesila, tie poskodenia som aj nafotila pre istotu....

traktor
4. apr 2012

@lenkatomo ak ti poslala poskodenu bundu , tak ti ma vratit plnu sumu + spätne postovne.. preco by si ty mala nieco platit? 😕..napis jej, kedze bunda prisla poskodena a to riadne, ziadam vas vratit plnu sumu + spätne postovne,ktorym vam bundu vratim.... v opacnom pripade som nutena vec posunut adminom stranky....aj mmb ma admina..ak budes potrebovat napis, dam ti jej meno, je zlata, pomôze ti

lenkatomo
4. apr 2012

@traktor dakujem, ved to mi pride nefer, ze ja som ochotna zaplatit postu k nej, tak nech aj ona mi vyjde v ustrety, napisala som jej terz pekne, ze ju prosim o vratenie sumy 9 eur, tak uvidim, co mi napise....fakt tak slusne, pokorne som sa snazila, ved ja ju nechcem osklbat, ale kebyze ta chyba nie je taka hrozna, ja som si tu bundu pre istotu nafotila, keby nahodou....dakujem velmi pekne za radu

traktor
4. apr 2012

@lenkatomo uvidis co ti odpise, ak nic, nebude to chciet riesit pis tejto http://www.mimibazar.sk/hodnoceni.php?user=43078 , urcite ti pomôze 😉

nikolca
4. apr 2012

@klody1010 no neviem je to dake divne,rovnake botasky a asi tiež zhoda okolnosti ale obidva nicky okres Rimavska Sobota 😕 😕

simona112
4. apr 2012

Ahojte nemáte náhodou niekto skúsenosti z neprihlásenou meno chimena123@post.sk tuším to mala. Dnes mi písala niečo ohľadom toho, že majú malé deti, nemôže si dovoliť kupovať veci pre detičky niečo z domom..Len chcem vedieť aby som nenaletela nejakému podvodníkovi a pre istotu aby ste vedeli aj Vy ostatné 🙂 Ďakujem

annie13
4. apr 2012

@simona112 preberala sa tu niekolkrat je aj na ciernej listine takze podvod

simona112
4. apr 2012

@annie13 dakujem moc 🙂 ako aj tak by som asi nemohla pomôcť ale radšej sa opýtam, lebo nechce sa mi nejak moc pátrať po stranách do zadu..ešte raz ďakujem 🙂 pekný večer..

annie13
4. apr 2012

@simona112 len to odignoruj

klody1010
4. apr 2012

@nikolca uz mi odpisal ten adrian,ale odpovedal len nato ci su volne,nato ze som ho oboznamila s presne takym istym inzeratom,tak nato vobec nereagoval...cudne 😉

danielllka
4. apr 2012

@klody1010 možno Ťa nechopil- skús mu (jej) napísať znova, že či má dve nicky tu na MK, lebo že si našla predajcu, ktorý je z rovnakého mesta, má rovnaký inzerát s rovnakým popisom, ako on, plus ďalšie veci v albume rovnaké- či je to tiež on (ona).. a keď už ani na to nezareaguje, oželela by som aj botasky...

heni79
4. apr 2012

Baby, dnes som prvý raz zmazala pozitívne hodnotenie.Mám za to, že hodnotenie sa dáva za zrealizovaný obchod. Ale.....
Tak cena bola ok, tovar tiež, ibaže rýchlosť dodania - vyše týždňa. Áno, pani písala, že deti odchoreli. Chápem a trpezlivo čakám. Napokon vec príde, stav nie 100%, ale zodpovedá popisu a cene, tak píšem pozitívne hodnotenie. Omeškania nespomínam, ani to, že som si musela info vyžiadať ja. Aj o zdržaní taktne mlčím. Av IP pani prosím o hodnotenie.
Týždeň a nič.
Tak som moje hodnotenie zmazala.
Ja neviem, mala som? Lebo negatív bolo viac, ale všetky som si "obhájila" konštruktívne ja!

mandragora22
4. apr 2012

@heni79 no...podla mna si divna. bola si vlastne spokojna so vsetkym, este ti vysvetlila aj dovod, preco ti posle vec neskor - mne sa momentalne deje to iste, kupuju, ale poslem kvoli chorobe az po velkej noci, no ty si zmazala pozitivne hodnotenie len kvoli tomu, ze ona ti nedala hodnotenie? prepac, fakt si divna. ja som uz dala tolko hodnoteni a odveta ziadna, hoci som tiez poprosila, nech sa vyjadria... ani jednej z nich som nezmazala. proste som si povedala, ze bud sa im nechcelo, alebo zabudli... stane sa. ale nebudem kvoli tomu robit zo seba sekeru...? 🙄

jonas17
4. apr 2012

@heni79 ty žiadaš o hodnotenie? ja sa smejem, ked mi niekto napíše, že poprosím o hodnotenie🙂 tak hej, napíšem🙂 ked tak veľmi chce🙂 no, ja som čakala teraz na jedno tričko, vraj ho poslala v sobotu, prišlo až dnes..len som sa zľakla, či sa nestratilo...mne sa minule stalo, že som úplne zabudla niečo poslať, tak kým som si spomenula, prešiel viac ako týždeň🙂 našťastie to nikto neriešil, ale možno už nič odo mňa nekúpi🙂 proste niekedy to nevyjde..a my , ktoré nemáme v dedine poštu, to chápeme🙂

samika
4. apr 2012

@mandragora22 , tiež môj názor 😉

nikolca
4. apr 2012

@heni79 no neviem,pokial si bola nie celkom spokojna,mala si dať neutral 😉,ja si tiež sem tam hodnotko vypytam ale v takom zneni,že pripadne hodnotenie od vas velmi poteši,ked chce hodnotenie opätuje ked nie tak nie 🙂 😉 ,určite by som nemazala hodnotenie len kvoli tomu že ked si hodnotenie vypytam,ona mi nepripiše a pritom ved ja som jej dala hodnotko 🙂 😉

aduskatt
4. apr 2012

podľa mna sa tiez nemuselo zmazat to hodnotenie, ved obchod v konecnom dosledku prebehol k spokojnosti........a co sa tyka hodnoteni, ja podakujem za obchod a napisem, ze pisem hodnotenie....a uz necham na zvazeni, ci aj druha strana mi napise, ale vacsinou ano🙂

klody1010
4. apr 2012

@danielllka ano napisala som mau/jej este raz,v@iac zrozumytelne, tak uvidim... ☹

klody1010
5. apr 2012

@danielllka
@nikolca no uz mi konecne odpovedal na moju otazku,vraj je jeho aj ten druhy ,tak neviem som na vazkach co urobit :( 😒

nikolca
5. apr 2012

@klody1010 no to je ozaj čudne,ved je zakazane mať dva nicky ☹ 😒 ,no neviem čo si myslieť 😝,asi by som nič nekupila,bala by som sa 😨 😕

klody1010
5. apr 2012

@nikolca neviem veru ani ja a k tomu teda tie dva nicky,ale pytala som sa ci mi ich posle dobierkou,zatial zasa neodpoveda 😒

marhulka13
5. apr 2012

noo, tak ja tiez nie vzdy dam hodnotenie, ja ked som spokojna, proste nie vzdy stiham, alebo uplne na to zabudnem. no snazim sa 🙂 ja uz som tu tooolko veci popredala a vacsia polka kupujucich mi hodnotenie nedala ziadne. no furt lepsie ziadne, nez negativne 😅

ja mma teraz problem s predavajucou @jaroslavludvig , nemam stale tovar ani peniaze, manzel napisal, ze je v nemocnici, tak cakam, ci sa este ozve, je to cele nejake divne s nou 😕

danielllka
5. apr 2012

@klody1010 no ja by som teda nič nekupovala do neho, či nej, či kto to vlastne je, ozaj je to čudné mať dva nicky- a načo aj?? Jedine tak na dobierku- aj keď aj tak nevieš, čo Ti príde- čo je vo vnútri 😝

tinuskaha
5. apr 2012

baby idem si sem zase po radu,v roku 2010 som na dobierku posielala monitor dychu cena aj s poistenim vysla na 54€.Lenze papierik co mi dali na poste som stratila.A peniaze nechodili a nechodili.Pani mi napisala ze balik dorazil ze vyzera byt vsetko ok.Ked peniaze stale nechodili tak som pisala kupujucej ze ako je to mozne kde sa stala chyba,tak mi napisala ze keby nebola zaplatila tak jej balik ani nedaju co je pochopitelne.Potom som zase cakala ale ani balik ani peniaze nemam.Po case som na to zabudla,az dodnes ked mi svokra zavolala(vlastne muzovi lebo somnou nekomunikuje)ze z roku 2010 mam nieco na poste lenze nemozem z mm vyjst ci sa jedna o peniaze alebo o balik.Je mozne ze balik ostal odvtedy na poste???Alebo ze sa az teraz nejakym sposobom nasli peniaze a majitela ktoremu patria??Alebo kupujuca robi na poste a neviem akym sposobom to urobila a ked uz nepotrebuje monitor tak akoze dobierku neprebrala alebo???neviem co si mam o tom vsetkom mysliet.Poradite??

koniarova
5. apr 2012

@tinuskaha Prečo na poštu jednoducho nezavoláš?

li_la
5. apr 2012

@tinuskaha No skôr si myslím, že svokra pri jarnom upratovaní našla lístoček... Pokiaľ viem, tak neprebraté zásielky sa na pošte nedržia "do aleluja" ale len nejaký čas. Vieš si predstaviť, aké veľké sklady by pošty museli mať? 😀 Je zrejmé, že sa nedopracuješ už k ničomu, ani monitoru ani peniazom. Dobierku si môžeš prebrať tuším do 18 dní a tak je to možno aj s ostatnými zásielkami, ktoré zostávajú v úschove na pošte, pokiaľ si ich nepreberieš. Možno sa ale mýlim. A potom odchádzajú niekam inam a potom sa podľa mňa likvidujú. Najlepšie by ale bolo kontaktovať poštu.

koniarova
5. apr 2012

@tinuskaha Ty si nechala 54 eur len tak v lufte? 😕 😕 😕 😕 😕 Absolútne si to nezisťovala ani nereklamovala?

tinuskaha
5. apr 2012

@koniarova nie nenechala by som ich v lufte,len pri problemoch ktore sme mali a mame(maly je postihnuty DMO takze v kuse len lekari a nemocnice)tak som na to pri tom strese zabudla.
@li_la To asi tazko nasla lebo ked sme tam byvali tak som cely byt prevratila hore nohami.A muzovi prave volala ze postarka teraz priniesla nejaky papier lenze ona to nevie ani poriadne vysvetlit,idem radsej po ten papier aby som vedela co to vlastne je,a nech mozem volat na postu.
Takze to urcite nebudu najdene peniaze??? 😒

li_la
5. apr 2012

@tinuskaha Aha, no ak to len teraz priniesla... držím palce, aby to boli stratené peniaze...

koniarova
5. apr 2012

@tinuskaha Daj info, hádam to budú tie peniaze. 😉