Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@adahk nie, je z Trnavy (tiež na T 😀 )- a čítala som si dnes jej hodnotenia, pribudlo jej tam nové- tiež s tým istým problémom- vecičky opísané ako nové a pravda je inde 😉
@simisi a odkiaľ si vedela, o kom píšem? Identifikovať som ju tu určite nechcela.. len sa požalovať 😀
@danielllka podla tvojho popisu,aj o dcerke v nemocnici a hlavne poctu aukcii 😀 😀 😀
mrkla som na aukcie a cisla sedeli,som dobraaaaa 🙂
inak je registrovana aj tu 😝
@simisi tajný agent 😀 😀 A čo si myslíš o jej serióznosti Ty? Podľa môjho príspevku a podľa toho, ako ju poznáš- keď sa poznáte osobne.. Mne to prišlo ako vrchol drzosti.. ja by som teda na to svedomie (ani drzosť) nemala.....
@danielllka obcas mam taky 6ty zmysel 😝
vobec ti neviem povedat,ja by som tiez nemala taku drzost,mozno jej to uz parkrat preslo tak skusa,naozaj neviem 😉
pozerala som si jej oblecko co ponuka tu,pochybujem ze su vsetko znacky next,ako uvadza,ale nemozem sudit,neviem
@simisi môže byť, inak si to neviem vysvetliť ani ja- akože pošlem vec v takom stave a teraz čo čakám? Že si to druhá strana "nevšimne", alebo mávne rukou, alebo ja neviem.. negatko má jedno, to nové, čo som už spomínala, no neutrálnych nespokojných- čo sa týka presne kvality vecí- má viacero.. škoda, že som si ich nevšimla skôr- a pritom si zvyknem čítavať..
Opat otrasna skusenost.....akoze som uz naozaj malicherna, ak ocakavam od veci ktoru kupim a je oznacena ako nadherna vec pre fesaka a bez poskodeni a je nakoniec viditelne flakata a pani sa tvari ze je to v pohode a ze si to mam predsa vyprat odstanovacom skvrn...akoze ako keby som zo stromu padla ze neviem co je odstranovac skvrn a ze stare flaky sa asi nevyperu!! No a nechce vratit peniaze a este sa urazi ze co od nej chcem, ze sa tu natahujem za par Eur a ak sa mi nepaci nech si to vyhodim a dam jej negatko...alebo kupim nove...to akoze vsetko co je pouzite a nie je uvedene ze je to poskodene mam pocitat s tym ze to je znicene a je to ok???? A este mi napise negatko ze som narocna a ze je znechutena?
a da sa ju adminom bloknut? Lebo je to sice 4,50 ale ide o princip, proste preco ja mam vyhodit 4,50 do kosa a nemozeme to vyriesit vratenim veci?
navrhla mi vratit jedno Euro, ked uz som taka..ale proste ide o to, ze flakatu vec by som si nekupila a preto ju nechcem ani za 3,50...Inak mimochodom v tej isty den mi prislo od inej maminky to iste tricko len inej farby za 3 eura a je v uplne super stave a to ho ani tak neospevovala v inzerate...preto ma to tak vytaca....
@morty no ako 4,50 za fľakaté tričko.. veď za toľko musí byť vo výbornom stave, pretože v akciách sa dá kúpiť za takú cenu aj nové! A že si to máš vyprať?? Nech Ti pošle odstraňovač škvŕn, nejaký kvalitný- to je zadarmo?? Keď už! Ale prečo by si si Ty mala niečo prať- ja ináč nechápem aj také ženské, čo dokážu poslať nejakú špinavú, neopranú vec- že citujem "tovar mnou praný nebol"- to sa vôbec nehanbia?? A negatko by som jej dala určite oveľa drsnejšie! Určite píš adminovi, prekopíruj mu celú konverzáciu!
@danielllka no mi hovor.akurat som teraz narazila na tento inzerat....a hned ma to odradilo od kupy....akoze preco to neoperie ona? a ze flaky pod pazuchami.no fuuuuuj
velkost L vsetky, na bielom je pisana velkost M,na modrom je pisana v.L a na zelenom je v. XL, ale vsetky zodpovedaju velkosti L, poštovne je v cene, biele lacoste tričko je potrebne vyprat , ma asi jeden flak a pod pazuchami ma takisto flaky,.malo by to ist dole nejakým dobrým práškom, zelene a modre su v dobrom stave
napisala som jej toto: dohodnime sa na tom prosim, ze vam to tricko vratim vy mi vratite peniaze, vymazeme si hodnotenia a vy si to tricko predajte, alebo co. Ved ked vam to pride malicherne, preco mate problem vratit peniaze a prevziat naspat tricko?
@morty a ona ti dala negatko druha ako pomstu a to sa nesmie, takze nech ti ho laskavo zmaze alebo popros admina o zmazanie, fesanda porusila pravidla bazara.
Ty nemas dovod je negatko zmazavat, potom bude vyzerat ako cista a nikto nebude vediet, ze zavadza a popali sa na nej mozno dalsia mamina
dakujem za radu, lebo uz si fakt pripadam ako narocny blbec, minule kupim pyzamo sice iba za 2,50 s popisom ze je tam maly fliacik a pride pyzamo sprate a od krku po paty ma stare velke flaky..a tiez mi hned napisal ci poznam zlcove mydlo??? a teraz toto...a namiesto toho aby proste len napisali sorry, poslite mi to spat, vratim peniaze..tak ma obvinia ze som malicherna a mam si kupit nove...keby sa mi chcelo sa tu babrat s fotakom tak vam to normalne nafotim...nie som malicherna, len neznasam ked niekto robi zo mna hlupaka...pritom obe vedeli velmi dobre co posielaju...
no to si pozrite magda85 , hodnotenia !!! aj moj bazar navstivila , pyta rifle 😀 😀 😀
@patricia1992 aj ja sa valam...a ta gramatika.inak, od kazdeho vypytuje, ale hlavne ze ma inzerat ze za symbolicku sumu 10 eur......tak 10 u mna nie je symbolicka suma🙂
ani to som nevedela, ze mi nemoze dat negatko ako pomstu. ale dobre vediet. uvidime, inak sranda je, ze ked som jej pisala ze tricko prislo ale je flakate, tak mi napisala ze ked sa teraz tak pozera na fotku ze tak ten "fliacik" uz vidi (inak je vlastne flakaty golier a pod golierom je este niekolko flakom.....dala som to muzovi pozriet a nevidel tam nic - na fotke, az ked som mu dala pozriet tricko do ruk tak potom po dlhsom skumani nasiel na fotke naznak flaku...Takze ked to fotila, tak to vedela a nechavala to na kupucej, ze nech si vsimne... (fotka z bocneho uhla, mala fotka, slabe rozlisenie.... ale hlavne ze nafotila) Ale kedze sa tu nedaju fotky zvacsit, tak to naozaj nebolo vidiet a v inzerate ani zmienky o poskodeni..preto ma je zakernost vytaca...

@danielllka presne takýto istý scenár sa stal mojej sestre, nie je pani náhodou z Trstenej alebo z Tvrdošína?