icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

aduskatt
13. apr 2012

@patricia1992 to sa asi neda stopnut, to by museli zablokovat komplet pristup a zasa nie je nemozne si vytvorit dalsi.vidis, ze ma minimalne dva nicky.................

adi85
13. apr 2012

nikto si nevybera ,ony mi nechcu pomoct to je zbytočne kritizuju ma v kuse a toto a tamto už dost končim

adi85
13. apr 2012

@aduskatt a čo keby som začala ja všetky vaše hlupe niky mazat co by bolo

hajanka
13. apr 2012

😕 😕 😕

irriss
13. apr 2012

@adi85
To ale neni pravda..ted sis vsugerovala neco, cim ostatnim maminkam krivdis..!!!!!!!!!!!!!!!!!
Protoze MK bazar je "plny" vecicek na darovani..a plny ochotnych maminek
Zamysli se nad svym chovanim a pristupu!
Nemuzes chtit po mamince jeansy za 15 Eur a jeste se k ni sproste chovat, kdyz Ti odepise, ze to nejde... 😖

Dala jsem Ti moznost napsat, co potrebujes pro sve deti...
zkus udelat takovy maly seznam..

aduskatt
13. apr 2012

@adi85 pisala som niekde, ze Tvoj nic je hlupy?..nepamatam si....Ak si budes citat poriadne, tak ja som ani raz nedala navrh na vymazanie tvojho nicku a po tretie.....nijakym sposobom som neporusila pravidla MK, takze nie je dovod mazat...ja tu mam, na rozdiel od niektorych iab jeden nick............

adi85
13. apr 2012

ja nechcem tie rifle nežiadam nič

irriss
13. apr 2012

@adi85
Presne toto jsem tusila..nejsi schopna rict, co Tve deti potrebuji... 😒

Mama, ktera ma starosti - a potrebuje cokoliv pro dite, ma jasno..
tricko, svetr, boty, ponozky a bundu 😎

popr. skolni tasku a penal,-...

a nebo jednoduse: mas malou slecnu a chce se paradit..je to logicke a patri to k veku...take mam 3 slecny... 😉
Urcite by se nasel nekdo, kdo uz ma "malou slecnu" odrostlou a "parada" je v supliku... 😉
Jde o zpusob a komunikaci, a tu jsi Ty nezvladla..skoda ☹

aduskatt
13. apr 2012

@adi85 takze ked mate moznost napisat, co potrebujete(samozrejme by vam nikto nedal nove znackove veci), tak uz nechcete, lebo si nemozte vyberat? To co za taktiku tu skusate?.a to vas neurazam, aby ste sa zasa nerozohnili, len sa normalne pytam. Lebo ak niekto nieco potrebuje, lebo je v nudzi, tak by sa nemal velmi tvarit akoze je " na koni"

adi85
13. apr 2012

potrebujem vela veci ale už nemam ani silu tu to žiadat o niečo ajtak by to bolo zbitočne nikto by sa neozval

traktor
13. apr 2012

najlepsie je nereagovat..pride ziadost, ak chcem darujem,.. ak nie, mazem..lebo toto je nekonecny pribeh, ...a zvlast, ked ta druha strana reaguje urazlivo, ..obcas aj vulgarne..tým, ze sa jej venuje dalsi cas, prispieva viac a viac a nikam to nevedie..

bodka13
13. apr 2012

@sonita čítala som to 😉 a práve preto som sa k tomu vyjadrila ....trvám na tom,že žiadosť o darovanie nie je obchod a teda nevzniká nárok napísať hodnotenie,u niektorých kočiek aj niekoľko hodnotení 😉
@sophinka2011 ok,ale znovu opakujem ,že žiadosť o darovanie nie je obchod takže je jedno či je negatívne alebo neutrálne...odpisujte jej do IP,a napíšte sem nick baby,ktorá vás takto obťažuje aby sme o tom boli informované viaceré 🙂

aduskatt
13. apr 2012

@adi85 len tak namatkou som si otvorila cast nohavice, dzinsy, teplaky a dala som do filtra darujem..........vybehlo mi tam 109 inzeratov....tak co takto si tam vybrat?...........a takto si vyhladat tricka, bundicky, cokolvek.a nemusite sa tu rozculovat, ze vam niekto nepodaruje znackove takmer nove oblecenie.mate moznost na vyber kopec veci na darovanie, staci sa tam pohrabat..........

klody1010
13. apr 2012

@danielllka uz zasa? 😉 😉 😉

renka9
13. apr 2012

@adi85 preco si myslite , ze by vam nikto nic nedaroval ?
dajte mi velkostne cisla + zoznam veci ktore potrebujete a za postovne vam viem poslat , ak teda budem mat , nosene neznackove veci 😉

renka9
13. apr 2012

jaaaj , mne sa dnes podarilo prerobit 😝 ...posielala som vesticku , pani chcela poslat obycajne , a ja som poslal doporucene 😒 😒 😒 ...posielala som viac balikov, a akosi som pozabudla , ze to malo byt obyč.

li_la
13. apr 2012

@renka9 To sa mi skoro stalo včera... Všetko doporučene, jedna obyčajne... Ale uvedomila som si to včas pri okienku...

renka9
13. apr 2012

@li_la ja som si to uvedomila az doma , ked som prisla z posty 😝

lili777
13. apr 2012

Chcem vás všetky dôrazne upozorniť na predávajúcu s nickom ruzovazahrada, ktorá ma oklamala a na plnej čiare. Kúpila som od nej mikinu za 5 eur s popisom veľmi pekná. Prišla mi a na chrbte má samé flaky zapraté. Odiemietla mi vrátiť peniaze, lebo ona vraj veci späť neberie. V inzeráte nepozorňovala na žiadnu vadu a napísala mi, aby som mikinu oprala. Po dôraznejšom trvaní na vrátenie peňazí si vymazala všetky inzeráty a aj ten, v ktorom sme komunikovali 😠

irriss
13. apr 2012

@lili777

Vsimla jsem si, ze nijak nezduraznujete nicky, ktere Vas oklamaly..
takto ruzovazahrada splyne s ostatnima slovama..
Zvyrazni to..!😉
napr.:
RUZOVAZAHRADA
@ruzovazahrada

li_la
13. apr 2012

@renka9 To ma mrzí, čo sa dá robiť... možno to tak osud zariadil, lebo inak by sa balíček stratil... 🙂 Ale keby si to spravila naopak, miesto doporučene obyčajne, tak by ťa tu kupujúca zedla...

nikolca
13. apr 2012

@renka9 aj mne sa to stavalo zo začiatku,ale teraz si vždy na pošte vypytam viac podacich listkov,doma si v klude vypišem a baličky ku ktorym mam vypisany listok viem že doporučene a bez listka byčajne,ked som to vypisovala na pošte mala som v tom chaos,a dokonca niekedy som si na vrch balička napisala o2-to znamenalo obyčajne duhou triedou alebo D2,doporučene druhou triedou 😀 😀 😀 a podla toho som si na pošte povypisovala 🙂 😉

renka9
13. apr 2012

@nikolca ja si praveze vypisujem doma doporucenky , lebo vacsinou mam viac balikov, a vidis, stalo sa ...nezvyknem posielat obycajne, vzdy 2tr doporucene , tak som to vypisala automaticky 😝

renka9
13. apr 2012

@nikolca 😀 zrovna tu istu vesticku , co mas ty v bazariku som predala tak nestastne 😀 😝

sophinka2011
13. apr 2012

@bodka13 a viete co mi napisala na jej hodnoteni ako odpoved?? Ze aj tak mi zhniju v skrini ze ich nepredam!!!To je podla vas ok,takato arogatna ....nechcem sa spatn evyjadrit...

nikolca
13. apr 2012

@renka9 taku istu červenu? 🙂 😉

bodka13
13. apr 2012

@sophinka2011 ...ani jedna nekonáte správne 😒 ...čítala som to,nemali ste je za čo písať hodnotenie-nič od Vás nekúpila 😉 ...k @adi85 = @magda85 som vyjadrila-napísala som jej to priamo do tejto diskusie,že je arogantná a útočí na každú stranu ....

renka9
13. apr 2012

odo mna si tiez pytali baby veci zadar , aj tu na konovi , aj na MMB , ale nikdy som za to nedala negativne hodnotko ...vzdy som slusne odpisala, ze predavam , lebo koruny potrbujem na dalsi nakup veciciek , a odporucila som sekciu DARUJEM 😉

mimamima1
13. apr 2012

@stanislavao presne toto mate pravdu čo ste napisala 🙂 🙂

nadhera
13. apr 2012

Maminy,ved adi85 naschval provokuje,vytaca vsetkych 😠 😠 😠 . doma si hovie a cita,ako sa vsetky rozculujete. Kaslite na nu.

Vecicky po deckach ,ktore uz neboli na predaj som davala pocarovnej dievcine /4decka/ az raz mi dalsia pocarovna zena povedala, ze ona ich nosi do osady a tam ich predava. Biznis je biznis. 😀 Odvtedy vsetko hadzem do kosa, najdes, nenajdes.