Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
irriss ano lenže je to z latky a bolo tam vidno maly fliačik ktory som ale pretrela a nebolo nič vidieť ale pochopte ten kočar bol za cenu o trištvrte lacnejšiu ako som kupovala takže za 100eur zodpovedal aj popisu si myslim až až!!!!!!!!!!!!!!!!!!a cena za ktoru som ho predavala bola 120eur dala som jej ho za 100eur ešte aj polovicu poštovneho som platila aj nato bola nasrata že prečo som si nezavolala kuriera a ja tiež nekradnem to možem zrovna každemu posielať zadarmo!!!!!
irriss maminka si mysli že za malo penazi kupi kočik ako z obchodu ja si budem stať za tym!!!!!!!!!!nikto ma nepresvedči vid už len to čo pisala že už druhy krat kupovala odtialto kočik a nikdy nebola spokojna ten kočik určite nemal menšiu hodnotu nech si hovori kto chce čo chce stojim si za svojim!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠
uz viete, preco mam pri kociari pisany osobny odber? radsej ho nepredam /aj ked je naozaj v dobrom stave/,ale posielat ho horemdolem a hadat sa,za to mi 25€ nestoji...
nadhera už viem nejdem to riešiť pretože ja nemam čo!!!!!!!!!!!!
rorinka11 hej hej kto chce chybu si najde trvajte ja si stojim za svojim čo je doškrabane a vy mate tiež v popise pri skladani kočiky škrabance na stranach tak a mate kočar za ovela vyššiu cenu tak o čom tu stale točite???
irriss ten kočik nebol novy pochopte to je plne funkčny sm aj ja zvedava na tie fotky akože toho kočika lebo kočar bol plne funkčny v dobrom stave a teraz lutujem že som jej ho dala aj zo zlavou ešte !!! 😒 😒 😒 😒
miliz preto lebo je to špekulantka aj som jej to napisala mne je to jednom beriem to z nadhladom od začiatku bola divna najprv že ona ho chce potom že ona ho kupi inde za 80ečiek a nakoniec že ho teda vezme za 100eur chapete špekulacia a nakoniec aj tak nespokojnosť!!!!! 😒 😒 😒 😒 😒 😒 špekulantka čo chce novy kočar nech ide do obchodu novy je novy predsa použivany ma niake znamky nosenia použivania a ešte mi aj z tvrdkou pisala inteligentnosť!!!

rorinka11 ako novy neznamena že je novy a v popise mam že je použivany mesiac z prestavkami z ceny 120eur som vam ho dala na 100eur preto zodpoveda popisu aj cene niesom debilna predsa a myslim že nieje žiadny dovod vracať peniaze !!!!!!!ZIADNY!!!!!!a stojim si za tym!!!!a aj budem