icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

julka154
10. máj 2012

rorinka11 ako novy neznamena že je novy a v popise mam že je použivany mesiac z prestavkami z ceny 120eur som vam ho dala na 100eur preto zodpoveda popisu aj cene niesom debilna predsa a myslim že nieje žiadny dovod vracať peniaze !!!!!!!ZIADNY!!!!!!a stojim si za tym!!!!a aj budem

irriss
10. máj 2012

@julka154
Julka, prepac mi, ale ..
po mesici pouzivani se madlo nepretira..nemusi pretirat....ja jsem nemusela pretirat madlo ani po 12ti letech😉 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐

julka154
10. máj 2012

irriss ano lenže je to z latky a bolo tam vidno maly fliačik ktory som ale pretrela a nebolo nič vidieť ale pochopte ten kočar bol za cenu o trištvrte lacnejšiu ako som kupovala takže za 100eur zodpovedal aj popisu si myslim až až!!!!!!!!!!!!!!!!!!a cena za ktoru som ho predavala bola 120eur dala som jej ho za 100eur ešte aj polovicu poštovneho som platila aj nato bola nasrata že prečo som si nezavolala kuriera a ja tiež nekradnem to možem zrovna každemu posielať zadarmo!!!!!

irriss
10. máj 2012

@julka154
ja jsem myslela, ze jsi pretirala barvou..lakovala..tak to se omlouvam 😉 ☹ 🤐 🤐 🤐

p.s. kdyz odepisujes, musis dat pred jmeno-pred nick zavinac @ jinak to neupozorni a adresat nevi o tve odpovedi..musis napsat @irriss 😉 u rorinky nahore ti take chybi..takto si povidas sama se sebou,-)

julka154
10. máj 2012

irriss maminka si mysli že za malo penazi kupi kočik ako z obchodu ja si budem stať za tym!!!!!!!!!!nikto ma nepresvedči vid už len to čo pisala že už druhy krat kupovala odtialto kočik a nikdy nebola spokojna ten kočik určite nemal menšiu hodnotu nech si hovori kto chce čo chce stojim si za svojim!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠

julka154
10. máj 2012

@irriss diky🙂už

nadhera
10. máj 2012

uz viete, preco mam pri kociari pisany osobny odber? radsej ho nepredam /aj ked je naozaj v dobrom stave/,ale posielat ho horemdolem a hadat sa,za to mi 25€ nestoji...

julka154
10. máj 2012

nadhera už viem nejdem to riešiť pretože ja nemam čo!!!!!!!!!!!!

nadhera
10. máj 2012

@julka154 nevidela som, neviem, nesudim 😉

rorinka11
Odpoveď bola odstránená
julka154
10. máj 2012

rorinka11 hej hej kto chce chybu si najde trvajte ja si stojim za svojim čo je doškrabane a vy mate tiež v popise pri skladani kočiky škrabance na stranach tak a mate kočar za ovela vyššiu cenu tak o čom tu stale točite???

irriss
10. máj 2012

@rorinka11
muzes to odfotit?
myslim s tema "modnima doplnkama" ☹
skrabance, trhliny...spinu..at se podivame a muzeme zhodnotit, jinak to nema smysl ani pro admina.. 😉

rorinka11
10. máj 2012

@julka154 kocik nezodpovedal vasmu popisu! a vyrabat klamanim je nechutne!c.u.mate kocik vam poslem ups...

rorinka11
10. máj 2012

@irriss jasne ze mozem ale fotky mozem nahodit az rano lebo som momentalne cez telefon..je mi luto ze musim riesit nieco taketo ale ten kocik nema taku hodnotu ani zdaleka...

nikolca
10. máj 2012

@rorinka11 ved ho odfoť a fotky pridaj semtak ako piše
@irriss nech zhodnotime 😉

irriss
10. máj 2012

@rorinka11
tak to ted preruste a pokracujte po nahozeni fotek😉 🙂

rorinka11
10. máj 2012

@nikolca
@irriss ok rano ich hned nahodim.ved 100 eur nieje mala ciastka za nieco comu nesedi popis..

irriss
10. máj 2012

@rorinka11
Ohledne:
100Eur za neodpovidajici zbozi nebo 60centu za zkazene mleko je pro mne to same..
jde o princip... 😉

p.s. ale nedelejme predcasne zavery😉

julka154
Odpoveď bola odstránená
julka154
10. máj 2012

irriss ten kočik nebol novy pochopte to je plne funkčny sm aj ja zvedava na tie fotky akože toho kočika lebo kočar bol plne funkčny v dobrom stave a teraz lutujem že som jej ho dala aj zo zlavou ešte !!! 😒 😒 😒 😒

miliz
10. máj 2012

@irriss Vies co nechapem naco jej bolo este jeden kocik ked v inzerate predava 3 kočiky?

irriss
10. máj 2012

@miliz
to jsem nezkoumala..ja jsem prisla rovnou sem

p.s. Zkus se ji zeptat ..😉

miliz
10. máj 2012

@irriss ako ja sa nestaram nevidela som kocik neviem kto ma pravdu,len ma zarazilo ze predava dve hlboke a jedno sportove a dalsie kupuje,mozno chce byt in a mat stale nove,moze byt🙂)))

nadhera
10. máj 2012

@miliz vela mamin ma kociar ako modny doplnok a menia ho kazdy polrok 😉

julka154
10. máj 2012

miliz preto lebo je to špekulantka aj som jej to napisala mne je to jednom beriem to z nadhladom od začiatku bola divna najprv že ona ho chce potom že ona ho kupi inde za 80ečiek a nakoniec že ho teda vezme za 100eur chapete špekulacia a nakoniec aj tak nespokojnosť!!!!! 😒 😒 😒 😒 😒 😒 špekulantka čo chce novy kočar nech ide do obchodu novy je novy predsa použivany ma niake znamky nosenia použivania a ešte mi aj z tvrdkou pisala inteligentnosť!!!

miliz
10. máj 2012

@nadhera moze byt ja neviem ja len sa pytam,veru mne stacili dve kociky radsej im som kupila ine,ale kazdy je iny,mozno ma pani pravdu ,neviem

miliz
10. máj 2012

@julka154 Ja nedavam nikomu pravdu nevidela som to ,takze nemozem posudit kto ako

nadhera
10. máj 2012

@miliz nesudme , pockame na foto a mozno prekopiruju aj diskusiu medzi sebou a budeme mudrejsie. 🙂

lenocka84
10. máj 2012

@julka154 pozri, pockaj si na jej fotky, celu komunikaciu si nechaj, admin si to pozrie, porovna s fotkami. ktovie, mozno nafotila nejaky s tych svojich, a tvari sa ze je to ten tvoj

mna u nej zaujalo ze vsetky veci, resp vela z nich ma pouzite 2x, ani viac ani menej, prave 2x

julka154
10. máj 2012

@irriss
@miliz
@nadhera
@rorinka11 ešte raz a naposledy novy stoji 270eur tento stal 120eur dala som ho na 100eur nebol novy ale mala vnom sedavala čiže znamky použivania mam preto čakam na tie hrozne fotky dier a zničeny bol teda hrozne 😀 😀 😀 mila pani nebudem sa k tomu vyjadrovať čakam na fotky