Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bonaquaba na dobierku nikdy neposielajte. jedina vynimka je kupujuca, ktora ma vela = viac ako 100 pozitivnych hodnoteni, ze dobierky prebera. inak sa nenechajte ukecat ani za nic. kupujuce sa sice hnevaju potom, ale nestoji vam to za to, aby sa vam to vratilo, alebo aby ste cakali 20 dni na peniaze.
@snufi akoze bez penez a bez zbozi? to ste jej poslali tovar skor, ako ste mali peniaze, ci ako? dajte ju na ciernu listinu.
@snufi ale Terka03 tu ani neni, nenaslo mi ju.
@stanislavao ona je na českém koníkovi, asi je to nějak rozdělené....
@stanislavao ne, ne já jí zaplatila předem. Ale ona mi už zaplacené zboží neposlala...
prosím Vás poraďte mi....jednej predávajúcej maminky som sa pekne slušne spýtala či by mi nemohla darovať nejaké vecičky za poštovné,lebo mala ceny od 0,10 do 2 eur,odpísala mi že nie...tak to je v poriadku,tak som sa jej spýtala zase velmi pekne a slušne že kolko stoja take kraťasky,mikinky a jedny šušťákove nohavky a keď toho kúpim viac či by mi nedala aspon nejaku zlavu...a odpísala nie a že ďakuje za zájuem...a ani tie ceny mi nenapísala...tak som jej odpísala tak dobre bez zlavy len by som chcela vedieť tie ceny že by som kúpila...ona odvtedy nič...ani mú ani bú....to akože predávajú maminky len komu chcú?...veď akmá niekto záujem,tak je jedno ktonie???, 😝 😝 😝 😝 😝 ......
@silvinka25 hmm mne tiez obcas pripada ze nieketore maminy odpovedaju lken ked sa im chce a komu chce.Ja napr.uz asi 2 tyzdne cakam na odpoved o jednej kosielke ze ake ma rozmery....pretoze dotycna mamina mi napisala ze zajtra vam poslem rozmery a uz su to 2 tyzdne a to som sa jej medzitym spravou pripomenula zeby som si tie rozmery priala....tak neviem kedy to zajtra bude 😠 😠 😝
@mery.maja ..no vidíte..ale prečo potom také osoby inzerujú??? veď keď chcem predať.tak predám nie???
@mery.maja tak taketo predavajuce nechapem ani ja,haloooooo čakam na č.učtu,čo nič?no ved posudte
Ja - 9. mája o 18:44
dobry den,prosim vas je ešte volna,cena je za celu supravu?dakujem za odpoved a ešte aky je to material a aka by bola cena spoštou?
Ja - 9. mája o 18:49
aha teraz som si všimla že to bude za celu supravu a mate ešte jednu supravu tam mate cenu 17 euro,nie je možne sa dohodnuť na cene 30 euro/15euro za jednu+15 euro za druhu/,vzala by som obidve ak su volne
Predajca (dakota34) - 10. mája o 17:27
tato je volne, dam za 15 s postou
Ja - 11. mája o 14:30
dobry den,zoberiem si ju,poprosim č.učtu kam platbu zaslať
Predajca (dakota34) - 12. mája o 19:32
chcete obycajne ci doporucene,
Ja - 12. mája o 22:21
dobry večer ja by som chcela doporučene
Ja - Včera o 11:33
dobry den,prosim vas je ta suprava volna????neposlali ste mi čislo učtu
no nejak divno mi to zkopirovalo,z obrovskyyymi medzerami ale asi sa už ani nedočkam,mne č.učtu neposlala hlavne že od včera inzerat je pozastaveny,hm,ktovie pre koho 😒 😖
@silvinka25 Noo toto je este celkom "slusny"prípad....stavaju sa tu ovela horsie ktore vedia fakt poriadne nas..t!!! 😠 😠 😕
No dnes som sa zase pekne nastvala......kupila som si tu saty,ked mi prisli domov rozmery nesedeli-dlzka siat a navyse na rukave mali dierku-ale hlavne ze pani mala napisane saty su nenosene len dva krat vyskusane!! 🙄 poslala som ich naspät a dnes mi prisli peniaze vratene len za saty-ziadne postovne ani nic a to si pani ratala este aj balne a ten balicek-prisiel dotrhany nakolko to bolo v obalke-keby saty neboli este v sacku tak ani nechcem vediet ako by vypadali 🙄 co sa samozrejme mohlo stat na poste-beriem ok...neriesim.Ale akoze toto postovne ma dojalo 😠 😠 😠
@snufi ak si jej posielala peniaze na ucet, tak chod do banky a povedz, ze si poslala peniaze na zly ucet, oni ju budu kontaktovat a tie peniaze bude musiet vratit,mne sa to raz stalo,ze som peniaze poslala na nespravny ucet, ale nebolo to cez bazar ani za nijake veci, ale mm mi zo zahranicia poslal peniaze na jeho kamaraata ucet, on ich nechcel vratit, tak ho banka vyzvala a kedze to bolo posielane z mm uctu, tak jednoducho banka presunula peniaze na ucet, z ktoreho peniaze prisli, kedze klient si to tak prial, takze skus ist do tej banky a vyriesit to a nappis ako sa ti povodilo
Nemám dobru skusenost s nakupujucou sofinkasofia1.Mala záujem o balík vecí,vypítala si číslo učtu,že peniažky pošle.Napísala som jej nech my pošle adresu kam potom balík pošlem a už sa dva dni neozvala,tak som jej napísala,či ho berie alebo nie,lebo ho nebudem zbytočne držat,tak my odpísala - Dobrý den,nie dakujem.Lucia.Prišla som o dalšiu záujemkynu,rozmýšlam či jej dat zlé hodnotko,alebo sa na to vykašlat?
@nikuska27bb neries to, jednoducho sa tak rozhodla a mozno nasla nieco ine lepsie, alebo mala nejaky zhon a zabudla na to a nakoniec sa rozhodla, ze to nechce, aj v obchode, ked vyberame veci, takneberieme prvu a uz aj ked clovekide zaplatit, takniekedy rozmysla, ci to zoberie alebo nie
@nikuska27bb tak toto urcite nie je na negativne hodnotenie..jednoducho si to rozmyslela a aj ti to napisala...keby ti napisala, ze to berie, vypytala si podklady a drzala ta tyzden v napati a peniaze nakoniec neposlala, to uz je ine..ale takto 😕
ved o nic nejde...nepredala si jednej, predas dalsej 😉
ved nemusis hned inzerat blokovat, ja to robim tak, ze pozastavim az ked mi nabehnu peniaze..a pripadne dalsie zaujemkyne si drzim a ak by prva nevzala, kontaktujem dalsiu v poradi 😉
@pipka Ok,dakujem za poradenie.
dievčatá, neviete poradiť? zaplatila som šatky, vraj boli poslané 3.5. doporučene, dodnes neprišli. včera mi predávajúca napísala, že sa jej ozvala iná mamička, že vraj jej omylom poslala moje šatky miesto nejakých tenisiek. lenže mne nijaké tenisky neprišli. ani u nás na pošte ich nemajú. ked ich posielala doporučene, dá sa zásielka vypátrať? bojím sa, aby si nemyslela, že prišli mne a nepošle mi moje šatky.a ešte ma zaujíma,ked balík posielala 3.mája, kde bol doteraz, dnes je 15. mne obyčajné zásielky prídu vždy do 2-3 dní...
@jonas17 vypytaj si to cislo co byva na dopor.listkoch alebo aj balikoch ,pouzi tuto stranku a tam to vyhladaj....
@jonas17 Ked zadas to cislo a das hladat potom ti napravo vyskoci emailove notifikacie stlac to das tam svoj email a na email ti to pride....tam to uvidis kedy to bolo podane na poste,kedy to prebrali na dalsej poste-ak to uz teda prebrali a ci to bolo dorucene tomu odberatelovi-v tomto pripade tebe....vsetko ti tam ukaze 😉 a ona ti napisala ze tie tenisky poslala tebe??
@benne
@mery.maja dík, idem si to tam zadať...no, ona si asi myslí, že tie tenisky poslala mňa, lebo mi píše, že mám volať na poštu.akoby si nebola istá...mňa už napadlo, či to neposlala tej istej, čo aj šatky..fakt neviem, písala mi, že čo tie tenisky, že sa musia nájsť...ale tak ja ich ako mám hľadať?

Dobrý den maminky, když už je tu tohle téma chtěla jsem vás jen varovat před uživatelkou Terka03. Od února nemám zaplacené zboží. Už jsem to řešila i s admin. ti mi nemůžou nijak pomoct, prej jen trestní oznámení... No nebudu vás tím zatěžovat. Jen si na ni dejte pozor, ať nedopadnete jako já. Bez peněz a bez zboží. ☹