icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nana85
20. máj 2012

@jonas17 lenze vy ste nemali zaujemcu o danu vec,vtedy samozrejme je normalne ked sa hybe s cenami,ale nie ked kupujuca zareaguje na inzerat za 4eura a predavajuca povie ze ok ale cena je 6.

traktor
20. máj 2012

no ako nehnevajte sa..ale..ak zareagujem na inzerat a potom mi predavajuca napise, ze si to rozmyslela a cena je vyssia, tak to by aj mna nastvalo..ok..ked si ju zvysi, ked tam nema ziadneho zaujemcu..ale zvysovat, ked sa mi niekto ozve?...ja neviem, ale uz mi to tu pride take blbe od niektorych..uz sa x krat stalo, ze na inzerat som dostala odpoved, ze som sice prva , ale je aj dalsi zaujemca, kolko som ochotna pridat..a to nie len mne..to kde sme,na aukciach?..ak to takto chcem robit, tak prejdem na inu stranku..ja verim, ze tu skoro bude aj ten neutral, aby sa dala ohodnotit aj takato nespokojnost..a aj ine

sonita
20. máj 2012

tu je celéééééééééééé----------------
Ja - 16. mája o 19:36
nakolko mesiacov sú
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 20:05
jedny su č86 a druhe č68.
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 20:10
mate o jedny zaujem?
fotoportrét

Ja - 16. mája o 20:44
rozmery 86 poprosím dakujem a v akom stave sú
fotoportrét

Ja - 16. mája o 20:46
a daju sa aj zhrnut ?
fotoportrét

Ja - 16. mája o 21:27
podla rozmerov napísem cimám záujem ,,dakujem sona
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 21:27
pas28cm dlzka 47cm a da sa este predlzit o 4cm co je vyhnute ,,su nove boli len 2x oblecene aj to na chvilu co sme skusali,ale nam nesadli
fotoportrét

Ja - 16. mája o 21:29
pás 28 dobre si merala a da sa zmensit pas???
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 21:32
28x2 dobre som merala🙂) a su tam snurky po boku tak sa da o gombik ktory je tam prisity zuzit...
fotoportrét

Ja - 16. mája o 21:35
prosim ta a daju sa tak zmensit o kolko este oto ta poprosim pozri mi to
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 21:41
da sa to na 22cm ,ale podla mna by som tam radsej dala opasok,lebo to nevyzera pekne ,ked je to stiahnute a ak je dieta chudsie tak to vobec🙂
fotoportrét

Ja - 16. mája o 21:43
ja potrebujem asi tích 24 az 25 ,,,...mohla by som to dostat za tich 4 euro dokopy s postovnym ????
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 21:45
to by som uz isla doost pod cenu su nove a toto je naozaj nizka cena ,povodna bola podstate vysia...cena je pevna..
fotoportrét

Ja - 16. mája o 21:46
tak 4,50 s postovnym ?
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 21:48
postovne je obycajne 0,60. ak to staci tak za 4,60€
fotoportrét

Ja - 16. mája o 21:53
rozmyslam dám vediet zajtra ,,,teraz som objednala 2 rifle ,,,chcem aj tieto ale este porozmyslam nakolko beriem ze mu to mozno bude aj v pase velke zatial pá
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - 16. mája o 21:54
oki 🙂 papa
fotoportrét

Ja - Včera o 00:47
ahoj sorry ze len terza nakolko som zabudla,,,rozmyslela som si to zoberiem ich takze posli c.uctu a ako sme sa dohodli s obycajne...sonita
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - Včera o 10:30
ja som ich pozerala a cenu som zodvihla pretoze su nove a zda sa mi,ze by som ich dala az moooc lacno za 4,60...tak neviem ci ich este chcete..
fotoportrét

Ja - Včera o 13:35
za 4,60 ich zoberiem ,,,,,,,,,,,,,,,,,nerozumiem teraz ,máte záujemcu a zodvihnete cenu ci ako to je ?
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - Včera o 13:40
hej ,rozmyslam,lebo som ich pozrela a kedze su nove tak som dala dost nizku cenu na ne..ale aby ste si nemysleli,ze to teraz koli vam davam vysiu cenu...rozhodujem sa, ci ich dat aj za tu cenu co sme si dohadovali..
fotoportrét

Ja - Dnes o 10:33
cakam
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - Dnes o 10:44
ano ostavam pri tej cene co som napisala,6€..
fotoportrét

Ja - Dnes o 11:05
ostávaj uz som písala nieco vsak si to precitas
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - Dnes o 11:19
tak toto je pre mna smiesny prispevok co bol napisany...myslim,ze take veci pisu tak 15rocne baby v puberte🙂))..pekny den!
fotoportrét

Ja - Dnes o 11:32
no nie také písu tie s ktorymi vybabrali a tento príspevok vípadá na 15 rocny co ste vy urobili ze ste cenu zvysili
fotoportrét

Predajca (zuzkahraskovie) - Dnes o 11:41
toto nebudem komentovat🙂
Odpovedaj predávajúcej

traktor
20. máj 2012

@sonita cena sa zvysila pri konverzacii, ..a kazdy kto ma zaujem, tak sa môze pytat kolko chce..tomu zvyseniu nechapem a tiez by sa mi nepacilo

sonita
20. máj 2012

@traktor -hej je to tak ,keby nebol záujemca,tak nech zvysi cenu,,,ale bol tam záujemca ,ale uz je jedno viem skím netreba obchodovat

trnka77
20. máj 2012

@zuzkahraskovie
@sonita ....podľa toho predavajúca @zuzkahraskovie zvýšila cenu,až keď kupujúca potvrdila,že má záujem 😠 ....ja by som sa nahnevala tiež...raz sa mi to stalo,ale kupujúcej som sa neozvala ja 2 dni a ona medzitým zvýšila cenu(o 2 €),tak som jej pekne napísala,že za pôvodnu cenu beriem-a súhasila,kedže som mala záujem ešte pred zvýšením ceny---ale prístup @zuzkahraskovie zaváňa špekulanstvom--je mi ľúto,ale keby ste cenu zvýšili ešte pred potvrdením kúpy od @sonita a informormovali ste ju o tom,tak sa Vás zastanem,ale takto určite má pravdu kupujúca 🙂

sonita
20. máj 2012

@trnka77 -je to tak potom zvysila cenu ,,,je mi to lúto ze sú takíto ludia 😠

jonas17
20. máj 2012

@sonita máš pravdu, toto je iná situácia, mala si to hned na začiatku takto vysvetliť, z prvého prísveku som to pochopila úplne inak.mna by to tiež naštvalo, hoci na druhej strane, mohla mať rifle predané, tak jej budú stáť v skrini 😉
@zuzkahraskovie cenu si mala zvýšiť, ak by záujemkyňa povedala, že nechce tie rifle, týmto by som dohadovanie považovala za ukončené a tak menila cenu. ona prejavila záujem o rifle za 4€, , o tejto cene ste sa mali baviť...

sonita
20. máj 2012

@jonas17 -ja som myslela ze som to dobre napísala ,ale asi zle nakolko ste to viaceré zle pochopili,,,ale uz je jedno 😉 ...

zuzkahraskovie
20. máj 2012

@sonita podobne..nestojim o to aby ste u mna kupovalil ,ked sa takto bavite na moju adresu..a rifle uz niesu tak aby ste bola spokojna....

zuzkahraskovie
20. máj 2012

@traktor lenze keby povedala,ze ich mam podrzat tak ok ostanem na tej povodnej cene ale nepovedala,ze na 100% ich chce,len ze si to premysli,tak zato som ich zodvihla,a aj to som premyslala cez noc,myslela som ze sa mozno urazi ale iste to nebolo zamerne ,ze ona prejavila zaujem o vec..mala mi napisat ze ich mam podrzat a tak by sme sa iste takejto veci vyhli....co by bolo s oboch stranach rozumne ak by ich nechcela tak by som si tu cenu upravila....a vobec sa na nu nenahnevala ved sme na bazariku a kazdy hlada lacne a dobre veci...ci nie?,ved teraz nepiste o mne ako keby som tu vsetkych chcela okradat..to co je???tiez som si zajednavala veci a ked som sa vecer ozvala dotycna mi povedala ,ze je to uz predane !!! a to nie raz sa mi tu stalo aj napriek tomu ked som hladala kostym na karneval este som aj prosila ze to hned kupim ..ze je to surne len co som dala deti spat a napisala som ze chcem to tak mi pisala ze je predany....a pritom sme uz boli dohodnute ze ho beriem a tiez som nerobila s toho sceny ako tu teraz vy o mne pisete☹ bola som tiez s toho smutna,ale hladala som dalej ....nechapem..

jonas17
20. máj 2012

@zuzkahraskovie ale to je jedno, či ti povedala, či nie,aby si jej podržala 😉 ja by som to urobila tak, že aj keby som cenu dvihla, a sonita sa mi ozvala, že predsa tie rifle chce, tak jej by som ich dala za 4e. bola by aj ona spokojná, aj zo mňa by neubudlo... 😉

zuzkahraskovie
20. máj 2012

@jonas17 mozno ze ano ,ale uz to spet nevratim,trochu je to nefer z mojej strany ..iste som mala pockat na jej rozhodnutie ,ale uz sa stalo,,dala zle hodnotko a uz ho mam tam..🙂)..preto som aj rifle stiahla☹.

lilliaan
20. máj 2012

@zuzkahraskovie Pani ti napisala predsa prva, ze ich BERIE v tejto vete - kopirujem - "rozmyslela som si to zoberiem ich takze posli c.uctu" Takze urcite nie, ze si to len rozmysli 😉 Z tvojej strany to bolo nefer konanie, mohla si mat rifle predane a tak si ich stiahla a nebudes mat ani tie 4 eura..
Ja ta i chapem, verim, ze si to nemyslela zle, ale treba si cenu rozmysliet a menit kym sa ozve zaujemca. Bolo by mi trapne pytat viac penazi az ked niekto prejavi zaujem 🙂

zuzkahraskovie
20. máj 2012

je mi to uz teraz luto ,,priznavam,ale kedze som ich stiahla tak to neznamena ,ze nemam ani tie 4€ ..🙂kamoska ich zobrala pre synceka...pani sa mozem len touto cestou ospravedlnit,ze je mi to luto a uz o tom ..viac nepisat..naco???... 😒 ...kedze som si aj uvedomila,ze to bola s mojej strany hlupost tak skoro menit cenu tak som ich dala prec...sorry za to,ze som tak konala....
@lilliaan

nikolca
20. máj 2012

@zuzkahraskovie ja som myslela že ked pišeš,že rifle už nie su,tak som si dovtipila že si ich už asi predala 😨 ,a nakoniec pišeš že si ich stiahla 😨 prečo si ich stiahla?či aj 6 euro je malo a zajtra už budu za 8? 😨 😝

zuzkahraskovie
20. máj 2012

@nikolca 🙂 nie to je tvoj pohlad na vec,, mozno tak robi niekdo iny .ci???ja som ich stiahla s bazariku a predala kamoske za tych 6€ aky som to napisala spravne a aby to kazdy pochopil🙂)))...

annie13
20. máj 2012

@zuzkahraskovie
@sonita fuu to uz aj tu sme na aukciach?? ze ceny sa zvysuju kazdopadne ste si tu spravila reklamu
@zuzkahraskovie skoda ze negativnu, poniektore si tu uz pre istotu znacime mena co sa tu vyskytnu

zuzkahraskovie
20. máj 2012

myslite si uz co chcete....ja som si chybu priznala povedala som pani ze je mi to luto a neviem co ma uz chytate za slovicka...

sonita
20. máj 2012

@annie13 -to ze niesme na aukciách ,ale uz som sa tu cítila tak ,no koment ,uz nechcem otom písat.
@zuzkahraskovie -keby som ja obchodovala takto a potom ako ti tak tie rifle ponúknem tej u koho som sa mylila a nerobím vyhovorku ze som predala kamoske a dovtedy kde bola kamoska? no neviem je mi to uz jedno ...

zuzkahraskovie
20. máj 2012

@sonita ...uz ani neviem ako sa mam ospravedlnit ,,bolo by mi uz trapne ti ich aj za tu cenu ponuktut ako sme si pisali..tak som to stiahla a neklamem a kamoska ich naozaj zobrala,byvaju vo vedlajsej dedinke a chodia k nam tak som jej ich ponukla ako aj ine veci.,nieje to ziadna vyhovorka..no viem,uz mi asi neuveris...skoda..uz viem ,ze nebudes verit ,,ved ta aj chapem ,ale co uz mam urobit aby ta ta zlost presla? naozaj je mi to uz aj trapne ....nechcela som aby to dopadlo vsetko takto....ja nemam rada taketo nezhody....aj ked do tejto som sa sama dostala,tak este raz PREPAC....

fukylove
20. máj 2012

snad by uz aj stacilo????? ci????

alebo to uz aj tu ide bude fungovat stylom "kto do teba kamenom, ty do neho este vacsim????"

traktor
20. máj 2012

cele by sa to uz malo uzavriet, stalo sa ..poucenie do buducna, naco to uz rozoberat na dalsie 3 strany..padlo aj ospravedlnenie, rifle uz nie su, tak to uz uzatvorte 😉

tina129
20. máj 2012

no baby neda mi tu nanapisat, musim sa trosku zastat
@zuzkahraskovie , ja si myslim, ze taketo dohadovacky to tejto temy absolutne nepatria, obchod sa neuskutocnil, nechapem negativne hodnotenie, ktore nechala tejto pani
@sonita , to keby sme tu mali pisat vsetky dohadovacky, ktore neboli podla nasich predstav, asi by tu uz bolo niekolko tisic stran navyse, nechapem, ze takuto vec ako je zvysenie ceny vobec niekto rozobera a uz vobec nechapem, ze sa niekto kvoli tomu dokaze rozculit, ved nikto o nic neprisiel, nikto nebol skodny, ci ano? mne ked niekto napise, ze si nieco premysli, resp. ze sa este ozve, tak to vobec neberiem, ze tu vec chce kupit, stava sa mi to denne a kupujuci sa viac neozve, cest vynimkam, pripada mi to ako zbytocne ociernovanie, pritom predavajuca moze byt fer aj ked toto fer nebolo ale ved kazdy sem-tam nejaku chybu spravi ci nie?

tina129
20. máj 2012

a okrem toho @sonita pisala, ze da vediet na druhy den ale neozvala sa tak ako pisala, takze ja by som to urcite nebrala tak, ze ich na 100 % chce

nikolca
20. máj 2012

@tina129 už sa to tu rozobralo,bolo to ukončene nie je potrebne to znovu otvarať a reagovať 🙂 😉

tina129
20. máj 2012

@nikolca jasné len to skončilo v prospech kupujúcej, čo si myslím nebolo celkom fér preto som reagovala 😉

nikolca
20. máj 2012

@tina129 🙂 😉

zuzkahraskovie
20. máj 2012

@tina129 .dakujem,ale ako vidite,vsetci sa tvaria ako keby som ju oklamala...a bola tu daka podvodnicka..uzatvorene je to, ale len s mojej strany ...aspon reagujem na ospravedlnenie ked uz tak ma tu ociernila....

fukylove
20. máj 2012

@zuzkahraskovie - ja na tvojom mieste by som to uz neriesila 🙂 ja velmi ocenujem,, ze si sa ospravedlnila - ak sa nemylim tak asi 2x - ak nie viac 🙂 a preto po tom ospravedlneni povazujem danu diskusiu za uzavretu 🙂

a preto som aj pisala,, ze k tejto teme by snad aj stacilo... 😉 ak si chcete este nieco vysvetlovat, riesit ci dokazovat, vyuzite na to IP..

ja mam rada tuto stranku - no mam pocit, ze taketo "hovadiny" sem skutocne nepatria... resp. za spomenutie to stoji, no nemyslim si, ze je to vec, ktora si zasluzi niekolkostran natahovaciek 😉 riesia sa tu casto velmi skarede veci, ked pridu ludia o dost penazi... 😉 takze taketo natahovacky ja povazujem skutocne za hovadiny 😉