icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

blue_eyes
29. máj 2012

@zuzkahraskovie nic jej nevracaj, je logicke ze ked sa posiela balik obycajne tak za neho nerucis, a ked sa strati tak nemas ako dokazat ze sa stratil, alebo ze ten balik bol prebraty a kupujuca len hraje nejaku lož na teba. Ja zvyknem posielat na dobierku, alebo doporucene....vtedy mam istotu a vsetko je ok.

zuzkahraskovie
29. máj 2012

@garzonka ziada uz mi napisala,ze chce peniaze vratit....a dnes som jej aj pisala, ze este pockam ci nahodou neprisiel zatial nepisala...pockam co odpise..,a reklamacia sa neda podat ked to islo obycajne ☹ ,ale este sa mi nestalo,zeby nebol balik doruceny ,,ved aj ja si len obycajne uz davam posielat a uz som mala X balikov a vsetky mi prisli....co uz asi som mala naozaj napisat,ze je to postovne OBYCAJNE.. bola to asi moja chyba ,ze som to nepisala hned...no uz mam poucenie a pekny den 😀 ...stavaju sa aj horsie veci....xixi

poleva
29. máj 2012

@zuzkahraskovie ja by som neposlala späť peniaze,máš to v podmienkach je to jej problém

nikolca
29. máj 2012

@gabika7706 doteraz sa mi darilo pri kupe,sem tam sa mi stalo že mi prišlo niečo čo nezodpovedalo popisu ale v poslednej dobe sa mi nedari 😒 a natrafim na taketo niečo,a to väčšinou na mma mam take šťastie 😠 😠 ,neviem ako vôbec môže napisať že je to nenosene,si mysli že ked to je z vonkajšej strany pekne tak už môže napisať že nove,a to som dala za ne 13 euro s poštou

poleva
29. máj 2012

@zuzkahraskovie a môže ti aj klamať,že nedošlo

huxy
29. máj 2012

@zuzkahraskovie ale ty si jej prva napisala,ze si poslala obycajne?alebo potom odkial vie,ze to slo obycajne a vie,ze reklamovat sa to neda?

gabika7706
29. máj 2012

@nikolca ved ja som na mmb od r. 2005, to bola pohoda a radost nakupovat, ale teraz? Normalne sa obavam uz cokolvek kupit...bud mi balicek nepride vobec alebo pride nieco derave...

zuzkahraskovie
29. máj 2012

@huxy ja som to brala automatycky ze to ide obycajne ,ona pisala ze za tu sumu to mam poslat doporucene teda tam uz to nedorozumenie vzniklo...myslim,ze je to uz aj zbytocne riesit dalej...ak bude ta pani seriozna tak mi napise ze ballik jej prisiel a ak nie tak jej sumu vratim... 🙂 baby uz musim ist k detom..lebo je cas na obedik a spanie,,papa

miliz
29. máj 2012

@gabika7706 Ja tiez kupujem tam ale zatial som nemala problem skor tu na modrom konikovy ale je pravda ze cez mmb som kupovala len nove veci

huxy
29. máj 2012

@zuzkahraskovie ano,tomu všetkému rozumiem.len teraz sa jedná o to,že ona predpokladala,že to má prísť doporučene.a ja keď si niečo kupujem,v domnení,že to má prísť doporučene,a nepríde,tak si pýtam číslo podacieho lístka.a nepýtam rovno vrátenie peňazí.teda ak žiadala rovno o vrátenie,musela vedieť,že si jej to poslala obyčajne a balíček má.nie?

gabika7706
29. máj 2012

@miliz mam tam osvedcene predavajuce od ktorych kupujem tiez nove veci ale na doma alebo do piesku vonku kupim aj nieco cez aukcie a v poslednej dobe nejako nemam stastie.

miliz
29. máj 2012

@huxy Ja si nemyslim niektore baby nechcu patrat alebo ich nenapadne a hned chcu peniaze naspet,to bude len nahoda tam by som nehladala stopu aj ked neviem co je pravda kto ma ten balik

danielllka
29. máj 2012

@gabika7706 tiež mám väčšinou zlé skúsenosti na MMB a MMA v poslednej dobe a to som nakupovala od predávajúcich s hviezdičkami a 300 až 700 hodnoteniami! z 10 nákupov 8 nanič ☹ Takže tam som s nakupovaním skončila - odradilo ma to 😖

miliz
29. máj 2012

@gabika7706 ved zato vravim ze zatial som tam pouzite nekupila tak neviem urcite to je tak,dobre o tom vediet dam si pozor

danielllka
29. máj 2012

@nikolca Debehnams v Anglicku je drahý obchod, sú tam drahšie veci ako zn. George- ale jasné, žmolky by tam byť nemali, keď sú "ako nové" 😝 Mala to uviesť v popise, možno by ich predala aj tak, keď píšeš, že zvonku sú krásne..

zuzkahraskovie
29. máj 2012

@huxy neviem... ☹ mozno vecer napise ked sa vrati s prace ,ze uz ho ma...to by ma potesilo.... 🙂

kucminka
29. máj 2012

baby,čo si o tomto myslíte-dala som si inzerát,že kúpim Nutrilon,ozvala sa mi na mail pani,že má 7krabíc,cena s poštovným by bola 60eur,lebo oni ho prestali jesť,tak mi ho pošle ak chcem,chcela som poslať na dobierku,čo rázne odmietla,že sa jej potom balíčky vracajú späť,tak chcela aspoň zálohu 30eur poslať na účet,ale aj tak sa mi to zdalo veľa,tak som jej navrhla že jej pošlem na účet peniažky za poštovné,ak sa bojí že sa jej dobierka vráti,aby neškodovala na poštovnom a tovar by si mohla po prípade predať inde,keď mi neverila že si dobierku prevezmem,ani tak sa jej to nepáčilo,stále chcela len peniaze a že jej ich mám poslať ešte dnes a najlepšie ísť do jej banky,lebo ja mám inú,aby ich dostala čo najskor.Aj som chcela aby mi poslala najskor 2mliečka,že si ich zaplatím na účet,a že potom by som zobrala ostatné,ak by to bolo v poriadku,ani tak nehccela.Tak som to nakonie ukončila,nejako sa mi to nezdalo,Predávala Nutrilon za 8eur ks,a je veľa inzerátov,kde by dostala oveľa viacej,tak som bola oparná,neviem,či som spravila dobre,ale aj 30eur je pri mojej materskej dosť.

traktor
29. máj 2012

@kucminka ta baba je tu, ci na inom bazariku?ma uz dake hodnotenia?..no neviem..ale myslim, ze zaloha za postu jej mohla stacit..

kucminka
29. máj 2012

@traktor nie tuna,na bazoši,aj som sa pýtala či má nejaké inzeráty,že nemá,žeby som si prečítala hodnotko.ja som jej písala že nech si pozrie na koníku mám 52pozitívnych hodnotení ,ale aj tak nepopustila.Chcela mi dať tel.číslo,ale načo mi bude,keď si ho može zmeniť,alebo vypnúť a korunky mi nikto už nevráti,ale mala som z toho zlý pocit,tak som to radšej nechala tak.

traktor
29. máj 2012

@kucminka myslim, ze si urobila dobre, ze si nepristupila na jej podmienky..to bude daka spekulantka..ona by mala peniazky a ty nakoniec nic..do buducna, pri dobierke urcite staci poslat postu dopredu..viac by som nedala.. 30 eur je teda dost a je to riadny risk..a podla chovania..pre mna je jasna..mliecko kupis radsej inde

garzonka
29. máj 2012

@kucminka Urobila si dobre ze si si to od nej nekupila, taketo jednanie sa mne osobne nepaci, a pokial nebola spokojna so zalohou za postovne, a bola taka neustupciva a nedalo sa s nou nijako dohodnut, tak to je potom o nicom. To radsej nekupit ako sa strachovat ako to dopadne... V takom pripade ako je tento (rychlo poslat peniaze, nijako sa neda dohodnut, a pod) je opatrnost na mieste a radsej ruky prec od toho.

huxy
29. máj 2012

@kucminka ani ja by som neriskovala.mala by jej ako zaruka stacit to,ze by si poslala peniazky za postovne dopredu.podla mna je to spekulacia.
ak zhanas nutrilon,nechcela by si kupit napr.madarsky?vola sa milumil,na mmb ich predavaju do 9€ za krabicu myslim.

kucminka
29. máj 2012

@huxy ja som aj chcela ten maďarský,alebo anglický,ten poľský asi nie,potom čo sa stále točí okolo Poľska,ale moj manžel chce len slovenský Nutrilon.

huxy
29. máj 2012

@kucminka no ani ja som ten poľský nechcela.ale maďarský sme boli kupovať osobne v maďarsku.nemyslím,že je horší,ako ten slovenský.je to to isté zloženie,vyrába sa pod tou istou licenciou.a predsa sme ušetrili nejaké peniažky.a kúpili sme aj viac naraz,aby sa to oplatilo aj kvôli benzínu.ale samozrejme,je to na každého zvážení 🙂

erika1977
29. máj 2012

@kucminka podla mňa si spravila dobre.keby si jej poslala peniaze na dobierku/poštovne/ tak to jej malo stačit.kamaratka predavala kočik a ta pani jej poslala peniaze za dobierku/poštovne/ a všetko bolo o.k. 🙂

kucminka
29. máj 2012

@traktor baby,ďakujem vám za názor,som rada že som to nekúpila,asi by ma to potom mrzelo.
@garzonka
@huxy
@erika1977

patricia1992
29. máj 2012

boze baby ,keby ste videli co mne dnes prislo ? ☹ , sme skoro odpadli ked sme otvorili balik ! sama stuchlina ! mali to byt 4tricka , z toho 3 nenosene. to uplne nove nenosene akoze sama diera ,rozparane,aj spinave.takisto druhe tricko rozparane aj na 5miestach pri gumicke ! no strach a hruza! vsetko som pofotila az by sa panulka vzpierala. no uz vidim tie natahovacky.a to este aj na postovnom usetrila ,mali sme to poslat s dorucenkou a poslala obycajne 😠 ,mala to byt vymena,nastastie moj balik je este doma a uz nikam nepojde.

verinka100
29. máj 2012

@patricia1992 daj jej nick pre vystrahu dalsim mamickam 😉

mima1311
29. máj 2012

@patricia1992 nick a foto , toto snad ani nieje pravda 😲

monca571
29. máj 2012

@zuzkahraskovie
@bodka13 nie,nie,mam to odskusane,ativny status je ak si prihlasena aj mesiac v kuse,len sa neodhlasujes,nemusis ani komunikovat cez mk,proste si iba prihlasena a po mesiaci,ak si neprezries nejaku svoju postu budes neaktivna,skuste to,prihlaste sa,neodhlasujte sa mesiac a stale budete aktivna,ja som to zistila ked som bola v porodnici,pobyt sa mi predlzil na 5tyzdnou,a tiez mi jedna pani dala negativne hodnotenie,ze neodpovedam,ale ked to skusila tak ho vymazala,lebo mi uverila ze som ozaj nebola pri pocitaci a le predsa aktivny status