Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
kedy je ten správny čas zverejniť nick? Dotyčná vo svojom fotoblogu klame o tom, čo som jej napísala a nazvala ma kravou 😅 Nemám problém ani zverejniť komunikáciu. Nejde tu o život, ale celý čas som k nej slušná a ona na mňa začala nadávať... 🙄
Tak kočky prišlo to už aj ku mne :o) môj mladší syn sa pobavil najma na gramatike :o))))
tomastomasko@post.sk - tomastomasko (neregistrovaná/ý) - Dnes o 17:13
dobri prosim vas pekne mam choreho sinceka ma 3 roki moj sincek nema hracki na hrane velmi je smutni nema nic ani oblecenie zme natom dost zle prislizme o rodini domcek bolitu povodne domcek nam spadol teras bivame z detmi u rodicov mam aj malehoo ma 3 mesiace ties nic nema prosim vas prislizme aj o veci vsetko ostalo vdomceku pomoste ak mozete prosim vas na kolena a preboha pomoste prosim prosim ani ja sama nemam oblecenie pomoste prosim vas na kolena pomoste ak mozete prosim pekne
Baby, síce sa to priamo netýka bazárika na koníkovi, ale musím pridať svoju skúsenosť. Som veľmi nazlostená, vydražila som malej na ebay gumáčiky upsy daisy a vestičku, síce používané, ale očakávala som niečo iné...no a čo mi dnes prišlo som bola zhrozená, hneď som to šmarila do koša...gumáčiky ešte od blata a veštička smrdela a špinavá a zničená, hanba niečo také poslať! Asi si v tom Anglicku myslia, že sme rozvojová krajina. Idem s tou predajkyňou začať paypal spor, už nikdy nič nekúpim nosené a používané.
Baby, kolko mam cakat na saty, ktore predavajuca posielala v piatok obycajne (aj napriek mojmu vyslovnemu zelaniu, aby ich poslala doporucene 😠 )? Sice ma uistuje ze ich poslala, ale to moze aj nemusi byt pravda ☹ a za postovne si vypytala 2,60
ahoj no dnes si mala mat ten balik doruceny aj obycajne to trva max tri dni kto ti tie saty odosielal?
@svetielkoand záleží z akej pošty, ak z mesta tak maximálne deň podania + 2 dni, ak z dediny tak aj dlhšie, počkaj do konca týždňa a potom kontaktuj admina a zverejni jej meno, podľa mňa ak ich poslala obyčajne aj napriek tomu, že si ju žiadala, aby poslala doporučene, tak ich neposlala
ja už mám plné zuby týchto podvodníkov, buď nepošlú tovar alebo pošlú hrozné handry, som sa rozhodla, že už nikdy nič nosené nekúpim, jedine nové, radšej menej vecí, ale nových
@natalienka12 aj ja som uz viac krat nakupovala z UK Ebay aj flakate a spinave a pekne som si to vyriesila..vzdy mi vratili peniaze, ked som nebola "happy"
@svetielkoand a prečo ich poslala obyčajne?no to ti už mali doraziť ☹ ked ti pridu/ak ti vôbec pridu/pozri na obalke ake je poštovne a ten rozdiel žiadaj od nej späť 😠 ,ja posielam vždy len doporučene a obyčajne len kupujuca ked o to požiada a samozrejme za pripadnu stratu nenesiem zodpovednosť,a to si kupila tu na konikovi?
@stefit ako si to riešila? dohodou s predajcom? myslím, že keď som zo slovenska tak by mi peniaze nevrátila takže jedine začať paypal dispute ona mi to poslala obyčajne tak nemá dôkaz že som to ja dostala, dôkaz že to ona poslala nestačí, musí dokázať že som to ja prevzala
@sailes ja som take dostala uz asi 3 🙂 , neviem ci to mame na cele napisane, ze vsetkym ktorym citujem " spadol dom a nemaju ziadne hracky ani deti si co obliect, poslite mi tieto znackove rifle, najlepsie NEXT apod." rozdavame zadarmo. Uz som aj poslala, jednu vec, hoci som vedela, KAM to posielam, samozrejme aani dakujem mi neprislo, a o 2 dni, uz sa hlasila dalsia so "spadnutym domom" ...tak sme se pobavili 🙂
@natalienka12 ja som sa im stazovala priamo, a bez problemov mi poslali "refund", oni si velmi strazia aby nedostali "negat.feedback" ale s niektorymi to nepohne.. Skus ten dispute...drzim palce !!
to chodia "do susedky" 😉 😉
@stefit ja na ebay nakupujem pravidelne a raz som takto skúsila vyjednávať a nevrátila mi peniaze tak som začala dispute z dôvodu, že tovar neprišiel v stave ako bol popísaný? No a paypal rozhodol, že mám tovar poslať späť cez kuriéra aby sa dal odtrackovať na internete (poštovné by vyšlo 4x drahšie ako tá vec), tak som sa rozhodla, že keď dispute tak jedine z dôvodu, že tovar neprišiel. Tá baba nemá dôkaz, poslala to obyčajne a zabalené do obyčajného papiera a prišlo to roztrhané.
@nikolca ahoj, hej, tu na konikovi, pevne verim ze dorazia, lebo nemam chut sa tu dotahovat, ale tiez potrebujem saty na promocie a teraz neviem kolko cakat, ci cakat, ci hladat druhe, ani 20€ nie je zrovna zanedbatelna suma 😒
@natalienka12 toho sa obavam 😒
@sasska čas práve nastal.máš právo sa obhájiť a nenechať na seba nadávať.nech sa to konečne vyrieši 😒
@svetielkoand no teraz ma napadla jedna vec - bazár na modrom koníkovi už nie je zadarmo, resp. je, ale keď si nezaplatíš tak nikto od teba nič nekúpi lebo tvoje inzeráty padnú niekde na 500-tú stranu. Tak keď už je spoplatnený, tak nech admini prijmú aj nejaké garancie proti podvodom, nie že zhrabnú prachy a my nič my muzikanti, mamičky riešte si to samé. Môj názor.
k tomu bazáru plus, podla mna je to blbosť na entú, ked si chcem dať radenie od najlacnejšieho najskôr mi tam svieti Xstrán drahých 😝
@sasska súhlasím s @nelinka0401 - hoď sem jej nick a kľudne aj Vašu konverzáciu 😉
@natalienka12
@nanulik baby tak jedine to citat odzadu🙂 ja si to platit nebudem tiez... 😅
pre vsetky tie, co stale hneva spoplatneny bazar + - odporucam aj tento clanocek...
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/bob/clanok/b...
ja osobne na tom nevidim nic zle a ak chcem ine ako pluskove inzeratiky, tak stale je moznost listovat od konca 😉
a stale je bazarik bezplatny, co je super 🙂

@huxy no ved to keby som šla sama tak tam trčim doteraz kym mi to ako balik nepošle,len ja ked chodim do mesta tak len erro precestujem tak som to dala mužovi aby mi to podal 😉 ked pôjde z roboty on ma poštu po ceste a ja som mu povedala aby mi to poslal ako balik že to bude stať 2,20 a až ked prišiel domov povedal čo mu povedali na pošte tak som mu povedala že preto som to chcela ako balik lebo to vyjde lacnejšie a keby som to chcela poslať ako doporučeny list tak podaci listok by som mu vypisala aj doma kedže ich doma mam a nemusel to vypisovať na pošte 😔