icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

alka221
16. jún 2012

@monca571 ja vravim,ze si sa iba informovala na stav, tam nejde o ziadne dakujem 😉 .konverzacia je ok, ale ziadne zaväzné vety tam nevidim..

monca571
16. jún 2012

skoncila som,treba citat spravu ktora bola ako prva,uz pletiete dookola a pridavate

alka221
16. jún 2012

@monca571 pytala si si c .uctu?nevidela som 😉 ak ano, tak si vo vyhode,ak nie,nemas pravo na negatko 😒

traktor
16. jún 2012

@monca571 ak by sa to stalo naopak a dostala by si negatko, admin by ti ho zmazal..neprebehol obchod , cize ziadne negatko..si nazlostena, da sa to chapat, ale zial..

traktor
16. jún 2012

@katka0001 kedze obchod neprebehol, môzes poziadat admina / martinjasen , hirjak - napis im IP/, aby ti ho zmazali..nemas ho preco mat 😉

monca571
16. jún 2012

ja som sa pytala ci cena 70eur bude stacit aj s kurierom!myslim ze z toho chapat vela,a stacilo odpisat-bohuzial predala som...a nie zacat ma tu ociernovat,je vela obchodou co neprebehli co som tu citala a negatko bolo

garzonka
16. jún 2012

@fukylove ahojky, nezadavala som v bazari nic konkretne, zacala som od zaciatku...len teda skusala som to ako si ty sama pisala predtym ze ak niekto chce prezerat inzeraty nepluskovych inzerentov, tak "stale je moznost listovat od konca" a tak som to skusala a kliknutim na poslednu stranu sa dostanem len na 146 .... Tak som myslela, ze to mas odskusane 😉 , ale zrejme to nejde.

alka221
16. jún 2012

@monca571 to je iba neiste vyjednavanie,ale podklady k platbe si si nepytala 😉 tym padom vec nemas rezervovanu 😉 to je skoda riesit, 😕

nadhera
Odpoveď bola odstránená
dejnas
16. jún 2012

@monca571 čítala som poriadne (veď je to tu viac krát skopíroavné 😉 ) ale tiež otázku vyjednávajúcu cenu a konštatovanie, že sa mi "veľmi páči", nepovažujem za potvrdenie obchodu, ani za rezerváciu... vži sa do situácie tej predávajúcej - mala 100% istého kupca a u teba nevedela, či sa "dohodnete" na tom kurierovi a pod. ... jasné, že predala, nečuduejm sa...
rozumiem, že si naštavná, že sa okamžite po predaji neozvala, ale celá vaša komunikácia trvala 3 dni (13. - 15. jún)... to je také hrozné??? tak "dlho" si čakala, a z obchodu nič? prepáč, ale fakt nevidím dôvod dávať negatko predávajúcej 😒

dejnas
16. jún 2012

@monca571 tiež som predávala kočíky, takéto a podobné otázky som som dostávala / dostávam takmer denne... ja som odpovedala vždy, no na moju odpoveď sa mi častokrát od "vážnych" záujemkýň spätnej väzby nedostalo, ani "ďakujem , neberiem"... takisto som čakala na odpoveď a bola som naštvaná, keď sa už viac neozvali... to som mala každej dať hneď negatko? to by som ich rozdala už asi zo 20 😝
na margo toho - neregistrované kupujúce sa prekvapujúco zachovali v drvivej väčšine korektne

acim
17. jún 2012

upozornujem na kupujucu mariabrencut@yahoo.com - maria zrok (neregistrovaná/ý) z dolnych salib, mala zaujem o drevenu postielku, dohodla sa so mnou na dni kedy si pre posielku pride, vypytala si adresu, telefonne cislo. Neozyva sa, na vyzvy nereaguje. Takmer tyzden som mala kvoli nej pozastaveny inzerat a prisla som o dalsiu kupujucu.
Vsetko sa da pochopit, len staci napisat, ze uz nema zaujem, nevhovujej je to atd. sme ludia da sa predsa dohodnut.

lenocka84
17. jún 2012

je normalne aby zasielka odosielana 11.6 nedorazila do konca tyzdna?

zuzkahraskovie
17. jún 2012

@lenocka84 podla mna ani nebol odoslany balik.. 😒

lenocka84
17. jún 2012

@zuzkahraskovie ani inzerat nie je rezervovany, a ked som pytala cislo zasielky tak je vycestovana, a ako na potvoru ho nevzala zo sebou. tak neviem co si mam o tom mysliet.

zuzkahraskovie
17. jún 2012

@lenocka84 ak ti to posielala doporucene tak to by si mala mat uz 13ho doma....trvaj na tom aby ti poslala cislo zasielky,neverim,ze by ti to este nebolo dorucene..ved to trva max 2dni....to su podla mna len vyhovorky ,,ze je vycestovana,no neviem....drzim palce ,ze to dobre dopadne a balik ti pride.a mozno ti ho posle az sa vrati s domov 😝

lenocka84
17. jún 2012

@zuzkahraskovie som zvedava kedy posle to cislo zasielky

luciferkax
17. jún 2012

Ahojte, kupovali ste niečo od baby s nikom shadow324? Kupovala som si od nej už dávnejšie a bolo to bez problémov, no teraz som jej 6. 6. posielala peniaze za další tovar, 8.6. písala, že jej peniaze prišli a tovar posiela. Doteraz však nemám tovar a ani peniaze, a ani mi už neodpisuje, pritom predtým tu bola viackrát za den 😠 😠 😠

poleva
17. jún 2012

@luciferkax mne ju ani nenašlo v bazáre 🤐

luciferkax
17. jún 2012

@poleva pardon, opravujem nick shadows324

poleva
17. jún 2012

@luciferkax idem kuknúť...ako vieš že tu bola denne ??

fukylove
17. jún 2012

@garzonka aha - no ja neviem ako ty, no mna este nikdy nenapadlo prehladavat cely bazar 😀 nemam na to cas a nie som zvedava na to, co sa tu nahadzuje priebezne pokial nieco potrebujem 🙂
preto mi nenapadlo, ze take nieco niekto robi... stale mam za to, ze ak mamicka viec, co chce, tak si vie vyfiltrovat a potom uz bez problemov kliknut na poslednu spravu a vyberat nepluskacov 🙂

luciferkax
17. jún 2012

@poleva pretože ked sme sa dohadovali o platbe a o tovare, tak vždycky napísala takmer hned

poleva
17. jún 2012

@luciferkax aha,no ved ešte počkaj,inzeráty aktualizovala pred 4 dnami

luciferkax
17. jún 2012

@poleva čakáááám, čo iné mi ostáva :( len mi ide o to, že ôsmeho písala, že odosiela....

nikolca
17. jún 2012

@luciferkax ak sa neozve,napiš adminovi on ti zisti kedy tu bola naposledy,a to išlo doporučene?

haramiova
18. jún 2012

Niekedy nevychadzam z údivu nad kupujucimi 🙂
Jedna pani mi v sobotu piše že mi uhradila peniaze za veci a už dnes rano o 6h mam od nej odkaz že či som jej už poslala tie veci lebo ich potrebuje.....
Človek sa nad tym už aj pozastavuje, jednak mi peniaze zatial nenabehli kedže asi pani ma inu banku než ja. A po dalšie cez vikend aj tak nemame otvorenu poštu :o)))))))))))))

stanislavao
18. jún 2012

@haramiova ale ani jej to neposlite, kym neuvidite peniaze na svojom ucte. lebo mozno vas suri, aby ste to poslali a nakoniec peniaze ani neposlala. ano, ludia si myslia, ze kvoli nim bude non stop, noc, vikend, stale. ved ked ich v sobotu poslala, tak este len dnes sa z jej uctu stiahnu, cize y ich budete mat najskor zajtra.

haramiova
18. jún 2012

@stanislavao Tiež mi je to čudne že čo mi to vlastne piše tak skoro rano..... Ved u nas aj tak otvaraju poštu až o 8h. Možno si myslela že hned v sobotu ako mi napisala že uhradila som cestovala do Bratislavy a hladala poštu ktora je aj cez vikend otvorena a hned to aj poslala. Taketo niečo by ma nenapadlo pisať :o)))
Samozrejeme že teraz si pekne počkam na peniaze a až potom to odošlem.

danielllka
18. jún 2012

@haramiova no.. nechcem maľovať čerta na stenu, len či ich ozaj uhradila... takéto správanie je mi podozrivé 😝 Ona nevie, že si musí počkať? Si jej nepísala, že tovar posielaš až po pripísaní peniažkov na účet? Radšej vždy upozorni- pre prípadné špekulantky 😉 Lebo nájdu sa aj maminy, ktoré po info, že peniaze sú odoslané, nosia balíčky na poštu- a potom sa peňazí nedočkajú ☹