icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

orieskova
30. jún 2012

Nemoze..nastastie som malazatial viac pozitivnych ako negat.skusenosti.ale taketo predavajuce tu nemaju co robit.zbavovat sa haraburd.

fukylove
30. jún 2012

@orieskova ja by som to hodnotenie pridala a ak dostanes ty negativne od nej ako odplatu, tak kontaktuj admina - v pripade, ze pochybila iba predavajuca (co je zjavne z tvojho pripevku),, tak nema pravo ti dat negativne hodnotenie.... tj - admini ti ho zmazu...

poleva
30. jún 2012

@orieskova tak toto je otras,fakt...prečo nedáš jej nick ?? aspon ju daj na čiernu listinu,škoda že nemáš foto
ale pre bezpečnosť predsa len lepšie kúpiť novú.

kaby
30. jún 2012

Prosim vas, chodia aj vam spravy tohto typu??? Citujem:

"prosim vas pekne ne darujte mi tpanocki pre sinceka velmi sami pacia nemam penize na nove ani na oblecenie som slobodna maminka manzel ma nechal preto lebo mame choreho sina nechce ho ja bivam z malim u rodicov prosim vas na kolena iba o topanocki prosim ket nemate vela veci tak aspon topanocki prosim vas na kolena pomoste ja internet nemam moja sestra ma odnej pisem prosimm vas pomoste vjem ze ma pochopite pomozete verte ze ne klamem prosim vas pomoste nic moj sin nema prosim vas pomoste"

Neviem co si mam o tom mysliet... ma niekto skusenost? Uz mi prisla snad tretia.. od neregistrovanej osoby...

lamina
30. jún 2012

@kaby neriesila by som to...mnohe maminky su tu uuuuplne ine ako sa zdaju, zial...a ty predsa nie si jedina osoba na svete ktora ju moze obdarovat topankami.v kazdom meste su charity, spolocenstva pre maminky, pribuzni, kamarati...

danielllka
30. jún 2012

@kaby skúsenosti tu majú viaceré s touto osobou (možno sú viaceré, skúšajú.. ťažko povedať..)- ja takisto, jednoducho odignoruj- stále prídu s niečím iným, rôzne vymyslené príbehy a scenáre.. neverím 😒

silvinka25
30. jún 2012

ale nie všetky maminky klamú... ☹ ☹ ☹ ..aj mne už maminky darovali vecičky....

mima1311
30. jún 2012

@kaby hod si jej mailovku do googlu a hned uvidis co je zac 😠 😀 😀 😀 mailovka je tomasko atd .....ze ?

huxy
30. jún 2012

@kaby myslím,že takéto správy tu už malo veľa mamičiek-čítala som tu už o tom veľakrát.a skoro 100% z nich klamú.a niektoré to potom vraj aj predávajú na iných bazárikoch.takže ja by som určite odignorovala.
možno neklamú všetky mamičky,ale takýto scenár tu bol už veľa-veľa krát.a myslím,že mamičky,ktoré to naozaj potrebujú,tak nebudú "žobrať" takýmto spôsobom

kaby
30. jún 2012

@mima1311 ano, ano... uz som si to hodila do googlu, nasla som si toho typka aj na FB.... 😒

lulinko
30. jún 2012

tak ale zase určite neklamu všetky 😠 😠 😠 ...ja mám kamarátku ktorej pomáham a zháňam pre jej detičky veci,ano je pravda že niektoré klamú,ale určite nie všetky 🙂 🙂 🙂 🙂

huxy
30. jún 2012

@kaby smiem sa spýtať,to sú tie nike botasky čo máš v bazáriku?no ak by bol na tom niekto fakt tak zle,tak určite by mu postačili nejaké nosenejšie topánky.nič v zlom,ale určite je to klamstvo,čo píše

danielllka
30. jún 2012

@silvinka25 nie, všetky neklamú- to ani netvrdím- ale konkrétna osoba, ktorá píše kaby, tak s takýmto textom (stále obmeneným, raz im zhorel dom, potom im záplavy dom zničili, muž ju opustil, syn chorý- stále niečo iné), dôveryhodná veru nieje... @kaby, z akej mailovej adresy Ti správa prišla?

silvinka25
30. jún 2012

@danielllka ahaaa..tak to som nevedela prepáčte.. 🙂

kaby
30. jún 2012

@danielllka Prislo mi to z tomastomasko@post.sk...
@huxy nie, tie nepytal, ale tie modre nenosene capacky h&m....

huxy
30. jún 2012

@kaby aha.sice nepredavas to za vysoku cenu,no aj tak su nenosene.ale hlavne,ze si zistila,ze je to spekulant.treba si davat pozor,v poslednom case je tu takýchto správ plno.lebo je velmi pravdepodobne,ze by to skoncilo niekde na inom bazariku a za vyssiu sumu

danielllka
30. jún 2012

@kaby jaj, no tak to je tá istá, čo písala mne 🙂 že im záplavy zničili dom 😝

danielllka
30. jún 2012

@silvinka25 nič sa nestalo 🙂 len je škoda, že takéto osoby potom robia nedôveryhodnými aj ostatné, ktoré ozaj potrebujú pomoc...

silvinka25
30. jún 2012

@danielllka no veď to,že potom si maminky myslia že všetky klameme ☹ ☹ ☹ ..len su ozaj také ako ja čo potrebujeme pomoc... ☹ ...pekný dník prajem

zuzkahraskovie
30. jún 2012

@poleva presne tak ,ja s tebou suhlasim,,,tym,ze sa bude stale znervoznovat ake kupila nohavice a tahat to uz pomali na tri strany si mysli,ze uz nic nevyriesi,,myslim,ze jej peniazky aj tak uz vratene nebudu..nech ich posunie dalej a uz nech si dava vacsi pozor na taketo jednanie s predavajucimi..ale ako vravis je to na MK stale mozne,ze si nieco kupime a nepaci sa nam to..alebo nesdu miery atd...kedze je to bazar je to možné.... 😀

zuzkahraskovie
30. jún 2012

@traktor ja len nechapem ,ako je mozne ,ze vsetky baby vidia na fotkach,ze su nohavice skracovane a ona to nevidela ked ich kupovala? 😒 ..ved kazdy inzerat na fotky,nie?

lenocka84
30. jún 2012

@zuzkahraskovie ale mne napisala ze je to ok, ze ich premerala. a vraj dlzka sedela tak potom neviem 😖

poleva
30. jún 2012

@lenocka84 to ty ich predávaš? či ako?

lenocka84
30. jún 2012

@poleva nie, ale tiez som sa jej pytala ci nevidi ten rozdiel, a ona mi nato odpisala ze ich merala a ze su ok

poleva
30. jún 2012

@lenocka84 ja som jelen z toho už...o kom sa vlastne bavíme ? škoda rečí,pre 3 eurá to tu riešiť,aj tak jej ich nedá podľa mna...mne nikdy nikto ani halier späť nedal,

huxy
30. jún 2012

@poleva možno tej pani ide o tie vyše 3 eurá,alebo jej už možno ide len o ten princíp.aj ja som mala nedávno negatívnu skúsenosť.a nakoniec mi už nešlo o tie peniažky /aj keď to bolo viac ako 10€/,ale o ten princíp,že predávajúca nepodala pravdivé info.a deje sa to tu čím ďalej tým viac.a tiež už nakupujem oveľa menej ako kedysi.je to škoda,lebo som tu vedela aj naozaj pekne nakúpiť 😒

lara1705
30. jún 2012

@kaby aj mne prišli par krat take spravy, presne take iste, že ma chore dieťa , nema manžela, byva u rodičov a či jej nedarujem tričko.........a že nema internet a piše od znamej a t.d. nereagovala som na tie spravy

danielllka
30. jún 2012

@poleva ale to niesú 3 eurá, cena za nohavice bola 3,90 (čiže 4 eurá), plus poštovné 1, 20- takže tu sa bavíme už o 5. eurách- a vôbec, 3 eurá sem, 3 eurá tam- a zrazu 20 eur v .... von oknom 🙂 Keby sa hociktorej z Vás toto stalo, či bežne stávalo, tiež by sa Vám na sto percent nepáčilo- veď nakupujeme tu preto, lebo máme taký finančný rozpočet aký máme- keby sme mali peňazí dosť, tak si nakúpime v obchode a potom je celý Modrý koník nanič- nieje tak? Predávajúca je zodpovedná za vec, ktorú predá a ak ju neopísala reálne, má ju zobrať naspäť. Je jedno, či o tom vedela, alebo nevedela. Ak Ti príde vec s dierkou, alebo fliačikom, ktorú si predávajúca "nevšimla", tak spravíš čo- predávaš to ďalej Ty? Ja veru nie, nemám peňazí nazvyš a danú vec potrebujem hneď- nie až keď vec predám ďalej- čo môže trvať.. A keď sa budeme ešte takýchto predávajúcich zastávať, tak to nespeje k ničomu dobrému- a potom za toľko aj nákup tu bude stáť. Asi toľko k tomu.............

huxy
30. jún 2012

@danielllka úplne s týmto príspevkom súhlasím

stefit
30. jún 2012

@kaby nevsimaj si to, take praktiky su tu na dennom poriadku 😉