Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@mandragora22 ale kto???
@evulkara noo neviem neviem ale ja si myslim že balik si neprevzala zamerne,možno si to rozmyslela a začala pytať peniažky späť,ked to neprevezme tebe sa to vrati späť a budeš musieť pri prevzati zaplatiť dalšie poštovne,no akurat som pozerala že zmenila profilovku,prečo?no asi to je riadna klamarka 😠 😠
@evulkara tak ona si nevedela ist prevziat balik,nenasla si cas? a miesto toho sa ti vyhrazala to co je?a tie hodnotenia by ti mala vymazat...asi nepochopila pravidla bazariku,ze za jeden nakup jedno hodnotko v tomto pripade ti mala dat kladne a nie si vymyslat...
Inak pani zdenak, si ihned vymazala svoj profil, aj svoje inzeráty...neviem, čo sa stalo...chcela som jej zmazať prvá tie hodnotenia, čo som jej v zlosti dala, ale asi sa z tejto stránky dohlásila...boha, ved sa to vyriešilo, sedačka sa našla...
ĎAKUJEM všetkým mamičkám za podporu a pomoc pri hladaní balíčka!!!! evka.
@zuzkahraskovie ako nemala mi dať prečo kladné, lebo som takmer 2 týždne zo sedačkou meškala, za čo som sas jej ospravedlnila, ale aj mne sa zdá, že to nechcela prevziať,a hladala sposob, ako dostať peniaze naspať...
@evulkara v pripade, ze si to neprevezme..co asi aj tak bude..tak si nezabudni s ceny strhnut obe postovne a vratis jej len zvysok penazi..predsa na nu nebudes doplacat..a pis adminom o tie hodnotenia + môzes dat aj link na temu, ze co sa stalo..a ak neprevezme tak rovno este na ciernu listinu..
@evulkara ze kto nie je normalny? no pani kupujuca, tak ked mam tyzden vec na poste, tak tu nebudem bombardovat predavajucu, hanbila by som sa to vobec robit...
@traktor dobre, ale ako napíšem adminovi a chcela by som mu dať prečítať túto tému, nech to spravodlivo posúdi...ako sa dáva na čiernu listinu? nechcem ju tam dávať, ešte nie, ale ako sa to rieši? samozrejme myslím, že sa mi sedačka vráti, takže poštovné si odpočítam...dakujem ti za pomoc...
@mandragora22 asi určite neprevezme...po tom všetkom...
@evulkara mozno ma tu teraz niektori ukamenuju, ale ja by som si strhla este aj balne a to, ze kvoli nej mi mozno "usiel" predaj sedacky inej osobe. proste keby si nenatrafila na nu, tak by si ju mozno predala par dni potom niekomu naozaj serioznemu.... takto budes mozno sedacku sušiť doma dalsi rok 😝 😝
@evulkara cierna listina tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ opises co sa stalo + napises jej nick...IP adminom napises tak, ze kliknes hore na obalku..komu napises bud martinjasen alebo hirjak..a opises co sa stalo + das jej nick..a ze ziadas odstranenie hodnotenia + môzes nechat odkaz na tuto temu..ak nevies skopirovat link, staci, ked napises ako sa tato tema vola a na ktorej strane je tvoj problem napisany
@mandragora22 nevadí, aj tak som to rozoberala koli nej z 3-kombinácie ružovej peg perego, tak to aspon budem mať znova komplet...
ano pravdaže, ospravedlnila som sa jej.. a ked nie, urobím to aj verejne,,,.nechcem to už ani dalej riešiť, som rada, že sa nestratila, to bi ma fakt mrzelo, lebo je krásna, ale nehnevám sa, že tak dlho na nu čakala, hnevá ma ten postoj, a tie hnusné slová za posledné 3 dni, a to už mala sedačku asi 5 dní doma na pošte...
ja som posielala na dobierku ešte tretieho,a ona na moje spravy či jej baliček prišiel nereaguje,tak som si to dnes hodila do sledovania zasielok a toto mi vyhodilo:03.07.2012
15:23Zásielka podaná na pošte Trenčín 1, Mierové nám. 21, 91101 Trenčín
06.07.2012
08:46Zásielka prevzatá na doručenie
06.07.2012
15:26Zásielka nebola doručená - adresát nezastihnutý
a čo teraz asi sa mi to vrati späť 😠 😠 😠 😠
@sailes už by ste mohli prestať s tym osočovanim je to fakt trapne,napisala som Vam aby ste tu kabelu vratila na moju adresu a platba Vam bude vratena tak ako som sa vyjadrila,nechcela som to uvadzať na fore riešila som to cez IP ale vidim že je to zbytočne stale tu riešite niečo naviac,popisy tovaru uvadzam tak ako v skutočnosti su toto potrhane( vystrambane) som vôbec nepostrehla na tych fotkach čo som mala nafotene som to fakt nevidela až ked to zakružkujete a viete o čom je reč tak to tam je ale Vy tu moje slova prekrucate ako Vam vyhovuje, ale kabelu som nosila normalne nie pod rukou ako tu tvrdila jedna mamina preto som aj popis uviedla ako dobry noseny stav čo aj je,v mojom bazari je uvedeny stav tovaru pravdivo ak je chyba upozornim na to a je len na kupujucom ako sa rozhodne,ja sa tiež rozhodujem podla foto a popisu aj ked niekedy žiaľ skutočnosť je ina ale riešiť sa to vždy da a normalne,k tej kabele že som napisala ako bude na nej vyvršene z Vašej strany tak nenapisala som to preto že špekulujem a čakam na ňu aby som niečo našla to sa veľmi mylite ale z tych Vašich vyhražok a atd. ma ine nenapadlo,to že by sme sa rozpavali na nejakom inom mieste to bolo len na obranu Vašich vyhražok na moju osobu a moju rodinu a ešte na môj terajši stav takže važte slova ktore pišete je to na ženu veľmi nepekne ale viem aspoň s kym mam do činenia a ešte k tym pravnikom že ich mate viac ako ja deti to bolo tiež nejaka naražka???Vy mate kolko deti???
Tak tolko k tym Vašim diskusiam,spravte tak ako som Vam pisala a bude všetko v poriadku a samozrejme napište mi aj hodnotenie už tam malo byť aby ďalšie zaujemkyne sa vedeli objektivnejšie rozhodovať,pridala som si aj do podmienok aby si maminy žiadali foto z akehokoľvek uhla pohľadu aby videla stav veci čo najrealnejšie tj. z mojej strany všetko dufam že už nastane kľud prajem všetkym pekny den 🙂
@nikolca aj mne sa to dva krát tak stalo.Aj som tu tiež písala a nakoniec si to kupujúce prevzali skoro v posledný deň .ešte počkaj.
@zara248 tak ta kabelka určite nie je dobry noseny stav,ja by som sa hambila takuto kabelku nosiť,kupujuca sa to snažila s vami riešiť,nemuselo to zajsť takto daleko 😖 stačilo si priznať chybu a kabelku vziať späť 😉 ,kupujuca pisala že ste jej nechceli uhradiť poštovne,v pripade že tovar nezodpoveda popisu ste povinna kupujucej vratiť cenu tovaru+poštovne ktore vam poslala+ spätne poštovne za ktore tovar pošle späť,ja keby som mala s vami tiež taketo naťahovačky,tak žiadam najprv poslať peniaze na učet a nasledne nato by som vam kabelu poslala späť,a toto ste už mali davno spraviť,už ste poslali kupujucej peniažky na učet?a myslim že vam tu kabelu pošle čo najskôr od pripisania platby lebo takuto kabelu by asi nik nechcel mať doma nieto ešte sa na nu divať 😔
@nelinka0401 no kiež by si mala pravdu 😉 len ja som jej pisala siedmeho či jej balik prišiel a vôbec mi neodpisala a pritom od šiesteho je balik na pošte 😕
@nikolca no aj ja som jednej tak písala.a neodpovedala.až ked si prebrala.potom napísal,že už ho má doma
@zara248 neberte to zle , nikto sa tu nezlietava..tato tema vznikla preto, aby sa tu poradilo..a myslim, ze prave vdaka nej sa podarilo dost veci vyriesit..a ruku na srdce..ak by vam prisla taka taska , ako tu dala @sailes foto, bola by ste spokojna?urcite nie..ono stane sa, ze si clovek nepozrie detailnejsie vec..ale je fajn, ked si potom chybu prizna a snazi sa to rychlo vyriesit..je fajn, ze chcete vratit peniazky, ale v tomto pripade patri aj preplatenie spätnej posty..ci vy to tak nerobite, ked nieco zle kupite?mate kopu hodnoteni a skoda si pokazit meno pre jednu chybu..
@zara248 sup ste vy a nie ja tak ma neuražajte sa sa len vyjadrujem k tomu čo sa tu riešilo,mali ste to rišiť a nemuseli ste sa ocitnuť tu na strankach,kupujuca mala už mať davno platbu na učte,neverim tomu že ste o tych ušiach na tej kabelke nevedeli,ste mysleli že predate kupujucej ktora sa neohradi a nebude to riešiť,vypisujete do ip pošty a tu ste sa nevyjadrovali a schovavali hlavu ako pštros do piesku,ked mate čas na vypisovanie tak snad ste už spravili aj prevod ktory trva minutku a kupujucej za tu otrhanu kabelku poslali peniažky,taku kabelku vraj v dobrom stave si môžete nosiť vy,prajem pekny dnik a vela uspešnych obchodikov 🙂 😉
@zara248 nehnevajte sa na mňa, ale na fotkách je jasne vidno, že ušká sú odtrhnuté!! pochybujem, že ste to nevedeli, keď ste ju mali doma a v rukách!!!
a miešať s budeme do čoho chceme, pretože je to fórum...
a ešte... načo žiadate zákazníkov, aby si žiadali fotky zo všetkých strán??? veď to rovno tak nafoťte a dajte všetky fotky, všetky pohľady 🙂
Dievčatá, potrebujem poradiť. Záujemkyne o tovar ma dostali do dosť nepríjemnej situácie. Keď sa mi prvá záujemkyňa neozvala týždeň, ani na moju urgenciu nereagovala ponúkla som tovar ďalej. No a včera mi tá prvá napísala, že nemala prístup na IB, nech sa nehnevám, ale že peniaze už poslala. 😒 A dnes sú na účte. Druhá záujemkyňa mi chcela peniaze poslať na adresu, keďže na účte nemá peniaze. Ešte som jej adresu neposlala, lebo som tu dva dni nebola. A teraz netuším čo spraviť? Mám prvej záujemkyni vrátiť peniaze s tým, že aj v podmienkach mám, že tovar držím tri dni, ak sa nedohodneme inak. Alebo mám napísať druhej, že teda prvá pani "sa vrátila"? 😒 ☹

@mandragora22 no nevie, či si to s kúpou rozmyslela, elebo ako, že si to nechcela prevziať...ale maminky na jej stránke ma riadne vykolajili...n