Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
no kiež by ale kupovala odomna botasky a pisala mi že jej ich doniesla poštarka a že ich ma prave obute 😒
@nikolca no ja som tak minulý týždeň posielala balík obyčajne a na druhý deň mi tá baba písala,že už ho má doma 🙂
no a ešte by ma zaujimalo ako by ste riešili toto:predala som topanky suma bola 5,70eura s doporučenou poštou no predavajuca mi poslala na učet 4,70eura čiže o euro menej,taktiež som jej napisala pokial bude robiť priamy vklad aby si k sume priratala 0,50eura že je to poplatok banky ktora za taketo vklady strhava-poplatok sa netyka prevodu cez ib,ona robila priamy vklad,no poplatok si nepripočitala a mne to samozrejme banka strhla,čiže celkovo mi poslala o 1,50 menej,mam jej napisať že balik posielam až ked to doplati?alebo sa na to vakašlať? 😒
nie ja mam poštovu banku,preto neviem prečo tam pisala o tatrabanke
@nikolca tak jej napis jasne a strucne, ze ti
1. - uhradila o euro menej
2. - zabudla za poplatok pri priamom vklade (predpokladam, ze aj ten prvykrat)
3- a tak ziadas doplatit taku a taku sumu, inak jej balicek nezasles....
a ona nema bankovy ucet? ze ak sa nedohodnete,, tak by si jej vratila peniaze - samozrejme znizene o tvoje poplatky, kedze "chaos" robi kupujuca....
@fukylove no praveže asi nema lebo peniaze chcela posielať včera ale pisala mi že pošle dnes lebo jej nemal kto byť pri male,a teraz ked pôjde znovu vložiť tak zas tam bude poplatok 0,50eura ale k tomu prečo mi poslala o 1 euro menej za ten tovar k tomu sa nevyjadrila,juj nemam rad taketo zmätky
otazka : je proti pravidlam ked niekto ma kopu inzeratov ze zadarmo , ale v podmienkach ma ze posle zadarmo len nad 5e. je to porusenie alebo nie ? chapete ma? 😉
@333levica hej, je to porusenie 😉
@svetielkoand som si nebola ista ! ale rozumom pohla 😀
@333levica nahlás adminom 😉
kočky,ja som tu troška bokom od témy,ale neviete mi poradiť,ako zruším bazár plus?Poslala som sms na zastavenie,ešte v pondelok,ale stále mi svieti plusko.Mala som ho aktivované do včera 17.júla a sms na zastavenie som poslala v pondelok,tak neviem kde som spravila chybu.
@kucminka a prišla ti aj sms ,že ti znovu aktivovali plusko?ja som si to tiež dala a každý utorok mi príde sms od nich že mi to znovu aktivovali.le tiež to chcem zrušiť.nevidím v tom nijakú zmenu
@nelinka0401 len mi poslali sms,že moje predplatené služby boli zastavené,preto sa čudujem,že mám stále na bazáriku plusko.Tak dúfam,že mi strhli ďalšie korunky.
@kucminka asi to nestihli ešte vymazať.no uvidíme ako dopadnem aj ja.v nedelu to ruším 🙂
@nelinka0401 lebo čo som čítala,tak tam bolo písané,že to treba stopnúť deň pred ďalším aktivovaním.A ešte som zvedavá koľko vyšla zasa sms čo som bazár stopla. 😒
baby prosim vas komu mam napisat ked chcem zrusit zle hodnotenie co som napisala?
@mimave zrušíš ho aj sama, objaví sa Ti to, ak na neho postavíš myšku 😉
@martinka17 aha dakujem🙂 toto este nepoznam, tak idem to skusit. slubila som ze ked to vybavime- vymzem hodnotenie. aj ked najradsej by som ho tam nechala...
dievčence, dá sa poukázať platba na účet cez bankomat? Konkrétne bankomat SLSP ?

@nikolca urcite si ta pomylila a balik je este len na ceste k nej.....a uz si jej pisala,ze ci je to iste od teba?..co nieje mozne casovo 😒 ..