icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sailes
25. júl 2012

@martinka17 ano budeš platit spatné poštovné, cca polovicu z toho čo si platila tam, majú úložnú dobu 18dní, tzn. : po "príchode" na jej poštu + 18dní + cesta naspat, čiže cca24dní

kalifa28
25. júl 2012

keby som nebola tehotná, asi si idem jeden hrknut 😝

mandragora22
25. júl 2012

@jankah77 no tak moment, teraz klames a poriadne. ja som ta o jej nick neziadala. ja som ti napisala toto:

mandragora22 @jankah77 ja chapem tvoje rozhorcenie, ale co s tym chces robit? udat ju? natahovat sa so sudmi s osobou, ktora ta vlastne ani nezaujima (po stranke tvojho osobneho zivota). najlepsie urobis, ked si ju proste len zapamatas a nabuduce jej uz nic nepredas... zbytocne sa rozculujes, prepac, ale mnozstvo ludi ma naozajstne problemy a tento tvoj sa im urcite zda velmi banalny, nechcela som ta urazit, len napisat, ze s tym aj tak nic nenarobis.. nikdy jej to nedokazes, ze to robi za ucelom dalsieho predaja, bolo by to tvrdenie proti tvrdeniu, ona moze tvrdit, ze to kupila susedke, neteri, sesternici, ale ze sa im nepacilo, tak predava dalej a ze to boli pekne hrkalky, tak ze prihodila cenu.. za toto ju nikto neposadi za mreze, ani nebude chciet danove priznanie, je to naozaj smiesna suma. ibazeby si nazbierala mnozstvo inych zien, ktore by sa spojili a zistili by ste, ze si takto pekne zaraba, vtedy mozno. ale komu sa to v dnesnej dobe chce? udavat? nieviem, asi len blbcovi... sorry
Včera o 22:20 • Odpovedz • • Pošli IP •

a ty si mi na to odpisala:

jankah77 @mandragora22 ak ti to nie je proti srsti, tak jej ich posli...na nick erikaka
Včera o 23:02 • 2 deti • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

ja som ta o nick neziadala, tak neprekrucaj. ako vidim, fakt nemas co cele dni robit... sorry. ja som s touto temou skoncila, lebo sa stale tocime dokolecka. obrat sa na urady, ahoj!

mandragora22
25. júl 2012

naco este doplnim jednu vetu, ze ja som s danou pani uz obchodovala dva krat a vsetko dopadlo na nasu obojstrannu spokojnost. a ak by ju niekto, kto sa sakramentsky nudi hnal pred sudy pre hovadiny, s radostou jej budem svedcit v tom zmysle, ze nic take nerobi a ze nerobi nic nezakonne. dovi dopo

martinka17
25. júl 2012

@sailes super, idem je písať, nech to rieši, lebo ma drbne ☹ ĎAKUJEM za info 😀 😀

zuzkahraskovie
25. júl 2012

@kalifa28 nie chcela som este dodat jednu vetu a tak som ju sebe napisala, 🙂 aj ja s tym koncim je to otrepane a chore..aha este tu somna urobi @jankah77 dementa ,ze neviem co je hrkalka... 😀 😀 😀 ..opise mi co je hrkalka..ty moj duchod... 😀

sailes
25. júl 2012

@martinka17 ona by mala zájst na poštu a napísat na doručenku " odmietam prevziat" a potom ti to pošlú hned naspat, čiže cca do 3dní by si to po jej príkaze mala mat doma

miskakyska
25. júl 2012

...no ja z Vás umrem baby :o)) no ale priznajme si,že nám hŕka v kocke už z toho internetu 😀

jankah77
25. júl 2012

@zuzkahraskovie
" zuzkahraskovie @jankah77 a vobec neries co je to hrkalky do 1roka??? akoze sorry,ale ak dieta ma chut sa hrat s nocnikom ci s plastovymi myskami alebo s metlou tak to robi.. " co dodat.

martinka17
25. júl 2012

@sailes tak neviem, uvidím čo mi napíše 😉

erikasadek
25. júl 2012

@jankah77 NECHCEM neako rypat ale tvoja veta ma uplne dostale co je teba do toho co kto kupuje podla veku deti ktore ma v pase???? co mozes vediet pre kho to kupuje a preco j eto jej osobna vec nemusi sa ako kupujuci spovedat co a preco kupuje??? nie???? tazke tento komentar bol vazne mimo a zastavuje sa mi tu rozum co sa tu riesi............

mimochodom len na tvoju zvedavost mozes mat postihnute dieta a to aj v 4 roku mùoze potrebovat hrkalku.... tazko sa to chape pokial sa to neprezije.... ja dufam ze to nieje
@zuzkahraskovie tvoj pripad, a urcite vies co kupujes a nemusis sa spovedat nikomu preco a pre kho hlavne kupujes!!! 😉
pekny den vsetkym...

danielllka
25. júl 2012

@mandragora22 absolútne súhlasím 😎

traktor
25. júl 2012

...myslim, ze uz by na tuto temu stacilo..lebo sa tu v tom uz stratime..a nechcem sa zahrat na zlu tetu, ktora poziada admina o mazanie a pomoc..skusme sa drzat temy *Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi* 😉

erikasadek
25. júl 2012

@traktor je mi luto nedalo mi...... 😉 viem z ej eto mimo temu ale vytocilo ma to... svojim sposobom. nieze by som v noci kvoli tomu nemohla spat ale zarazilo ma to... 🙄 😀 😀

zuzkahraskovie
25. júl 2012

@erikasadek ale ja som nic nekupovala,a mam zdrave deti,len hovorim,ze deti sa stale mozu hrat s cim chcu ak ich zaujme hrkalka..dokonca aj bábka tak preco nie? detsky svet je detsky svet ...nieje to vekovo obmedzene...nevravim,ze moje sa ustavicne hraju s hrkalou ako si to mozno @jankah77 bude mysliet, ale ak sa deti hraju a prejde im cez ruku hrkalka tak si zahrka nie? ja uz sa nejdem ani vyjadrovat k tomuto hrkalkovaniu lebo co chvila ideme do mesta ako pride muz domov a este oblbnuta v obchode kupim daku hrkalku. 😀 😀 😀 ..papa

erikasadek
25. júl 2012

@zuzkahraskovie ber to z mojej strany ako moznu odpoved.. nie ako tvrdenie, ... 😉 ze su zeny ktore maju deti nktore nejdu podla tabuliek tazke vekom je to ine, ale vratim sa k mojej vete , predavujecej je prd alebo inemu do toho co dany zaujemna kupuje.. 😉 utekaj von je pekne.. kasli na konika... 🙂

zuzkahraskovie
25. júl 2012

@erikasadek suhlasim stebou ..este mi syncek spi a vonku hrmi ☹ ..pojdeme len na nakup..

sailes
25. júl 2012

@erikasadek mna vytočilo to, že sa za predaj hrkáliek "udáva" adminovi

erikasadek
25. júl 2012

@sailes to je uz ina vec.. 😉 u mna to boal poznamka mimo temu ale na mieste... podla mna.. 😉

erikaka
25. júl 2012

@jankah77 dobrý večer. Ak sa vám niečo nepáči prečo ste sa neobratili rovno na mna, bola by som vám to vysvetlila a teraz aj ostatným čo sa deje: nič som vám nevzala, vy ste mi to predali a kedže som si to od vás kúpila tak je to už moje vlastníctvo a snád so svojimi vecami si môžem robiť čo ja uznám za vhodné.
Kde je napísané, že s hrkalkami sa nehrajú 2 roč. deti.? Možno vaše nie, ale aby som uviedla na mieru - vaše pekné zdravé dieťa už možno nie. lenže moj drobček je" trošku iný" ako klasické zdravé deti a teda on sas tým ešte hraje, ale nechcem a ani nebudem tu rozoberať jeho zdravotný stav... ak chcem ho aspon trošku zabaviť aby som si mohla niečo spraviť, ked ostatný nie sú doma potrebujem mu dať do ručičky vec, ktorú predtým ešte nevidel, aby bola pre neho nová - a tak prečo by som mala kupovať inde veci ked tuto v bazariku vcc s ktorou sa zahrá on raz-dva razy kúpim a potom predám. mimochodom z toho množstva hračiek ktoré on má si vybral vláčik, ktorý je od vás a chodí s ním spávať. ak s tým máte problém poprosím vás o adresu a ja vám všetky veci čo prišli od prepošlem spať.

mandragora22
25. júl 2012

@erikaka pekne napisane 😉

jonas17
25. júl 2012

@mandragora22 súhlasím...ono je to taká hrozná vlastnosť, že závisť...ked som ja nezarobila, nech nezarobí ani nikto iný...

pastelka74
26. júl 2012

@erikaka .....je mi stoho smutno ☹ ☹ ,nechcela som sa zapájať,ale prečítala som si to celé.......myslím že ti dlží ospravedlnenie,ja tiež kupujem veci na MK a ked mi nesadnú,predávm ich dalej,tu na MK.....a nevidím na tom nič zlé....ale toto bol hotový román na pokračovanie....dakujem že si to tak pekne a rozumne uončila.....pekný deň prajem,mám dalšiu skúsenosť s predávajúcou na MK..... 😖 😖

erikaka
26. júl 2012

@pastelka74
@mandragora22
dakujem vám aj všetkým ostatným za podporu. momentálne som na dovolenke a už ju mám celú zničenú všetky pekne zážitky z nej zatienila tato kauza. a mamičke @jankah77 a ostatným prajem aby si nikdy nemusela vyskúšať čo je to starosť o takéto dieťa.

mandragora22
26. júl 2012

@erikaka nuz, nedaj si ju pokazit cudzimi a zavistlivymi ludmi 😉

pastelka74
26. júl 2012

@erikaka ...je mi to ľúto...ale čo už...nekaz si dovču,máš o skúsenosť navyše,aj ked dosť blbú.... 😖

pastelka74
26. júl 2012

@traktor .....myslím že to patrí do tejto témy,bola to skúsenosť,ale s predávajúcou jankah77.... 😉

traktor
26. júl 2012

@pastelka74 ano patri, len to podanie sa mi nepacilo a bolo nacase to ukoncit.. 😉 ..vysvetlilo sa to, co je super ..

bluerose
26. júl 2012

@erikaka dufam, ze sa ti @jankah77 ospravedlni, uz ked ta tu rozoberala div na 3 strankach. Chcela som zareagovat uz skor, ale az teraz som sa odhodlala. Uplne chapem, tu "inakost", moj je tiez taky a myslim, ze tiez sa bude s hrkalkami hrat aj v 2 rokoch. A navyse, aj ZDRAVE deti sa hraju, dosla k nam nedavno 23mesacna neterka a dlhooooo sa hrala so synovymi hrackami urcenymi pre vek 0-6 mesiacov...take tolko k tomu. Hlavne vela zdravicka syncekovi posielam 🙂

fukylove
26. júl 2012

pozeram, ze sa tu na x - stranach rozoberala fakt blbost.... 😒 😒 😒 😒 kolkorazy su tu dolezitejsie temy a tym sa veru taka pozornost nevenuje...
a je na case aby si viacere mamicky uvedomili, ze "obvinit" niekoho je fakt lahke... ale potom zobrat ten "sram" naspat sa uz neda...
a kauza hrkalky... nas maly ma 2 roky a 4 mesiace a kedze mame babo, tak su pre neho stale zaujimave aj hracky malickeho 😉 ba dokonca zaujimavejsie ako jeho... ak su nove 😀