icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

zuzana17
21. sep 2012

@laret tak aby bolo jasné milé maminky, nie som žiadna panička 😀 . Milá pani má asi problém sama so sebou. Nevie pochopiť, že mi NIČ neprišlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pôjdem sama na poštu a zistím, ako to je s tým šekom!

zuzana17
21. sep 2012

Pani má už zlé hodnotenia!!!! Cca od troch mamičiek. Toto sa mi ešte nestalo! SOm rozčarovaná z jej prístupu.

zuzana17
Odpoveď bola odstránená
laret
21. sep 2012

dajte mi pokoj na tom seku je cierne na bielom a aby ste vedeli a vsetci ze neklamem ja alem vy

zuzana17
21. sep 2012

@laret tak to je v poriadku, že ho máte, konečne ste sa až dnes odhodlali mi ho poslať! Ja nevravím, že klamete, vravím, že mi NIČ NEPRIŠLO!!! Sama zistím na pošte čo sa deje.

garonka
21. sep 2012

@zuzana17
@laret dievčatá, ja si myslím, že v tom prípade pochybila pošta 😒 mne sa to stáva dosť často, v polke augusta som zaplatila jeden šek a začiatkom septembra nám došla upomienka, že šek nieje uhradený, sila toto a vôbec ich netankovalo, že mam ustrižok o zaplatení proste Cetelem si tvrdil svoje, že peniaze na učte nemaju 😒 včera tam manžel volal peniaze pripísane na učte už boli ale vysvetlila, že niekedy to posielanie trvá ale nech sa neštvu skoro mesiac putovali na učet 🙄
takisto už sme mali aj problem zaplatili sme inkaso a v polke nasledujuceho mesiaca došli upomienky takže @zuzana17 skus ešte počkať alebo nabehni na poštu kde tie peniaze su.

zuzana17
21. sep 2012

@garonka no ja si tiež myslím, že jedine pošta mohla podľa všetkého pochybiť, určite tam zájdem. Veď by som si tu nerobila predsa zlé meno kvôli 3,50€ 😒 . Ešte sa mi toto nestalo 😖

dosa
21. sep 2012

@garonka
@zuzana17
no to by sa malo ale na poste asi reklamovat, alebo co? ved tolku dobu aby isli peniaze, ty zaplatis a pride upomienka ze nemas zaplatene a este z toho opletacky a nedajboze nejake poplatky za upomienky???? to uz co ta posta s tym tolko moze robit???

zuzana17
21. sep 2012

@dosa no vidíš, ale asi to je možné, keď s tým @garonka má skúsenosť.

garonka
21. sep 2012

@dosa nam sa to dosť často stáva, nemam na to nervy, proste zaplatim a o par tyždňov same upomienky 🙄 potom len manžel s ustrižkom lieta po elektrárňach, plyňarňach a inkasnom stredisku proste akoby sme sa nudili. Na pošte sme sa tiež sťažovali tak oni a čo my s tym??? no a kto s tym? keď tie peniaze bludia skoro mesiac hore dole 🙄

zuzana17
21. sep 2012

@garonka ach jaj 😒 strašné, tak už len toto pripadá do úvahy

garonka
21. sep 2012

@zuzana17 skus na poštu zajsť ja tomu už fakt nerozumiem prečo je to take zdlhave, tie peniaze už na učte by dávno mali byť ah jaj.

zuzana17
21. sep 2012

@garonka veď to, že od 10.9. by už aj 3x prišli 😅 . Určite tam pôjdem a urobím im tam poriadny vietor 😀

garonka
21. sep 2012

@zuzana17 a už keď spomínam poštu tak minuleho roku som manžela poslala zaplatiť šek na zakonnu poistku 47 €, šek zaplatil a dal ho do obalu k technickemu preukazu. Po par mesiacoch prišiel z Unionu list, že zmluvu s nami zrušili 😕 ja nechapačka ako je to možne?? veď uhradeny šek sme mali. V unione pracovníčka jasne tvrdila, že žiadnu platbu od nas neodržali a dokonca ani upomienku nam neposlali. Letela som do auta po ustrižok a čo nevidim? na šeku nebolo ani podacie číslo ani pečiatka nič proste jedna puča na pošte zhrabla peniaze a šek nedala do čítačky vydala mm peniaze a bolo. Na pošte som narobila rošambo ale veduca mala pravdu ,, pani ako dosvedčite, že ste šek u nas posielali keď je prazdny?,, na porazenie toto.

garonka
21. sep 2012

@zuzana17 víchricu poriadnu 😀 držím palce 🙂

zuzana17
21. sep 2012

@garonka och tak to už je silná káva toto 😠

zuzana17
21. sep 2012

@garonka ďakujem, dám vedieť čo som zistila 😝 Len dúfam, že to doriešim

garonka
21. sep 2012

@zuzana17 preto som už opatrna keď posielam šeky žiadam pečiatku a podpis ja aj vrieskať budem keď treba 😀

benne
21. sep 2012

@zuzana17 reklamáciu musí podať tá, čo ten šek podávala.. ona má ústrižok v rukách.. aj mne tak jedna platila a peniaze nikdy neprišli, pošta jej reklamáciu uznala.. to bol vtedy veľmi dlhý obchod 😀 kedže na vyjadrenie k reklamácii mala pošta mesiac 😝 ..

laret
22. sep 2012

@garonka dobry den tesim ma ze si ma aspon niekto zastal jan za tom nemozemm zen peniaze zuzane neprisli ja som poctivo sek odoslala a ona tvrdila ze nie prekopirovala som jeje ustrizok a aj tak tomo neverila neviem co to je za charakter dakujem este raz

zuzkahraskovie
22. sep 2012

@laret @zuzana17..nie je to vzdy tak ak posielate peniazky € sekom na ucet tak vam musi aj s posty domov prist potvrdenie ,,ze bol prevod na vas ucet .mne sa to teraz napr. stalo uz 2x ,ze mi maminy platili sekom a peniazky som mala na ucte a s posty zadny list☹ tak to asi ma kazda posta inak..alebo setrenie papierom? 😀 😀 ...v kazdom pripadne ani jedna z vas nepochybyla ,ale podla toto co som citala tak urcite posta..niekedy vie narobit zmetky...drzim palce aby ste to doriesili a bolli obe strany spokojne.. 🙂

zuzana17
22. sep 2012

@zuzkahraskovie kto vie ako to vlastne má byč, ale zatiaľ vždy poslali potvrdenie o odoslaní peňazí na účet. Jednoznačne sa to musí vyriešiť, do úvahy pripadá jedine tá pošta 😠

zuzkahraskovie
22. sep 2012

@zuzana17 urcite ano ak ma laret ustrizok o zaplateni a este ho tu aj skopirovala tak nieje pochyb o tom ,zeby vas klamala..

zuzana17
22. sep 2012

@zuzkahraskovie ja netvrdím že mi klame! myslieť som si to mohla, pokiaľ som nevidela ústrižok, dosť to trvalo, kým ho poslala. Teraz viem, že pochybila už len tá pošta 😠 . Na základe toho ústrižku som jej zmazala aj hodnotenie.

benne
22. sep 2012

@zuzkahraskovie mne oznámenie z pošty zatiaľ prišlo vždy.. a šetria papierom, to je pravda, lebo ak je viac poukazov a napríklad dobierka, napíšu to pekne spolu do jedného 😀

benne
22. sep 2012

@laret pri prvom dotaze, či ste uskutočnili platbu ste mali poslať predávajúcej dôkaz a už dávno ste sa mali ísť sťažovať na poštu

zuzana17
22. sep 2012

@benne tiež si myslím, ale nevadí. Bola som na pošte, ale žiaľ mi nevedia poradiť, akurát to, že reklamáciu musí podať pani čo peniaze posielala. Zadávali vo svojom PC údaje zo šeku, ale žiaľ ich vždy vyhodilo zo systému, u nás sa to vraj nedá, musia to riešiť na ich pošte 😒

nikolca
22. sep 2012

@zuzana17 tak snad sa to vyrieši,sama som zvedava ako to dopadne,ten nick od ktoreho ti neprišla platba mi je velmi znamy nakolko jedno negatko ma prave odomna,je vulgarna,douražala ma do krav,tiež mi od nej platba neprišla a je až zvlaštne,že akosi tie platby od nej viacerim nedošli i ked vraj peniaze poslala 😝 😝,ked som ju dala sem že ju neodporučam aby jej niekto nenaletel a neposlal balik skôr a platba nakoniec nenabehne,tak si zrazu vymazala svoju profilovu fotku

traktor
22. sep 2012

@kikulienka19 odfot tu bundu co ti prisla ..pokial predavajuca @sammer80 v popise uviedla znacku Reserved a bunda je inej znacky, pripadne ma aj dake ine poskodenia /ktore neboli uvedene/, mas narok na vratenie plnej sumy + spätnu postu + nemas preco mat od nej negatko..odpoved ti pisem tu, lebo komunikovat s tebou na ciernej listine nemôzem, tam by to bolo zmazane 😉 + preto, aby sa aj druha strana mohla k tomu vyjadrit, kedze je oznacena na ciernej listine

laret
22. sep 2012

@benne ja som sek poslala a cakala som kedy pridu ja sa nemam co stazovat a osocovat mna nepravom by sa nepacilo ani vam tak to radsej nechajte tak