Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@bodka13 ja by som to reklamovala. lebo uz som to tu spominala davnejsie, mna na to upozornili uz v lete, ked sa do platnosti dostali nove podmienky a nikto mi neveril. ale je zase ine, ked si vkladas na svoj ucet. to spoplatnuju aj v inych bankach. ja keby som si sla vlozit, platim euro za vklad. lebo mi bolo povedane, ze ked mam IB, mam to riesit cez to. no jo, naklady na kamenne pobocky a zamestnancov 😉
@maw ja viem že si pisala o slovenskej 😵,nejak si to musim aj ja obehať lebo asi zmenim banku,no mne napriklad poštova banka učtuje aj ked mi niekto posiela peniaze cez IB tak mne strhnu 0,26eura a ked posielam pewniaze ja niekomu cez IB na učet tak i zato strhu 9 centov,no chapeš? 😕 sa asi riadia heslom každy cent dobry 😀
@nikolca no viem, moj drahy ma ucet v postovej a ja len ziram, on ma len kvoli uveru, cize ho nepouziva, neposiela, nevybera, lebo len splatky sa platia a oni si pytaju za vedenie uctu ze 6 eur aj nejake drobne. akoze sila toto. nepoviem, keby nieco tam robil, nema ani IB, ani len platobnu kartu, len uver, aj to malicky. vela ludi sa na postovu stazuje, ze spoplatnuju aj to, ked len ich nazov vyslovis 😀 najdostupnejsi... 😀 😀
baby prosím o pomoc, asi pred troma týždnami si u mna mamicka objednala mikinku, v pondelok som peniažky dostala, mikinku som vyprala a vo stvrtok ju poslal 1 triedou samozrejme v podmienkach mám napísané na vlasné riziko, dotyčná maminka mala na výber doporucenne alebo obacajne, vybrala si 1 triedu 0,80€, napísala som jej že jej to pošlem doporučene že nemusí doplácat, ale manžel to poslal 1 triedou, ked si zaplatila 1 triedu tak to tak aj poslal, mamine mikinka neprišla, neviem či ju zatajila, alebo pošta si zrobila vianoce, ale neviem čo robit, mamina chce peniaze vrátit....ja mám napísané v podmienkach že nevraciam peniaze,teraz neviem čo dalej.....co mám robit?
@superzabka ak vedela, ze to ide obycajne 1 triedou a suhlasila s tym, tak jej nemusis nic vratit, sama isla do toho rizika, mohla si doplatit doporucenu zasielku....ak nevedela, tedy ty si ju neupozornila,.ze to ide obycajne, tak musis preplatit peniazky / balicek este stale môze dôjst, mne tiez meskaju balicky a to boli posielane doporucene/
@traktor ona si sama vybrala ze chce obyčajne,,,, dala som jej na výber.
@superzabka tak jej to napis..komunikaciu mas..ak sama si vybrala.., zial , stratilo sa, ty s tym nevies nic urobit, nevies to dat vyhladat, kedze nemas podaci listok..ak by ti dala negatko, admin ti ho zmaze..
kupovala som si vrecka na mrazenie mllieka dodnes mi nič neprišlo bolo to od eliska1444
s tym ze su to už 2 tyzdne. ze vraj mi to poslala vo štvrtok min. tyzdna prvou triedou ale dnes je utorok a stale nic
tak neviem čo mam robit tak pišem tu mate skusenosti?pislalla som jej aj 2 ip na jednu odpovedlala a druhá nic
@traktor už som jej napísala, čakám ako zareaguje, ale určite nie dobre, je mi to lúto, ale aj mne sa stratil balík, objednala som si tu niečo ,vedela som že je to obyčajne, nič mi neprišlo... ☹ a nič s tým nespravím.....
@majolenka11 ak to bolo obyčajne tak nič nespravíš, je to na vlastné riziko.... aj ja tu teraz riešim niečo podobné....
@superzabka dohodli sme sa ze suma bude aj s poštou ale ci obyčajne alebo doporučene tak to neviem
@majolenka11 este skus chvilu pockat, ja som asi pred mesiacom posielala zasielku 1tr.....a teda trvalo to presne 7dni kym dorazila na miesto urcenia (asi ju 4x previezli dookola okolo celeho slovenska 😀 ) ale teda podstatne ze nakoniec dorazila
@majolenka11 tak to je chyba 😔 ..vzdy sa treba uistit, ze ak je to s postou, ci je to obycajna posta, ci doporucena..teraz ti môze tvrdit, ze poslala obycajne a ty si suhlasila s cenou a s tym neurobis nic, lebo si sa nepytala a suhlasila si s cenou ako takou..
@superzabka no nepotesi to, ked balicek nepride..ale tak co s tym..vzdy mame na vyber..a môzme si doplatit doporucenu postu..ja som raz chcela obycajne, balicek nedosiel, neriesila som to dalej, ved co s tym predavajuca urobi..ale odvtedy vzdy len doporucene objednavam..
@majolenka11 vo štvrtok boli na celom SR zavreté pošty, nefungoval systém 🙂)) asi to nemohla podat
@sailes tak mi pisala tak neviem asi si vymýšla už uplne
@majolenka11 asi hej :(
@sailes neboli vsetky zatvorene a to ze nefungoval system neznamena ze neprijimali zasielky, osobne som 2 kusy posielala, len teda vsetko vypisovali rucne, neslo to strojovo...a zasielky su uz aj dorucene takze tam problem nebude 😉
@superzabka
@traktor
....veľmi zvláštna situácia 😒 lebo hoci si kupujúca vybrala 1.triedou obyčajne ,tak si jej napísala,že predsa len jej to pošleš doporučene a ona nemusí nič doplácať ....ja by som si uznala "chybu",keďže to napriek tomuto "sľubu" odišlo obyčajne a peniažky jej vrátila ...do budúcnosti by som sa poučila,že ak chce obyčajne tak to bude obyčajne a nebudem to dobrovoľne na vlastné náklady posielať doporučene 😉
@bodka13 tu je to take na povazenie..mala na vyber , vybrala si obycajne odoslanie..predavajuca chcela urobit dobre a napisala, ze odosle doporucene, co neurobila ..nemusela poslat, ale mohla..tazko teraz povedat, ku komu sa naklonit..lebo nakupujuca sa rozhodla tak ako sa rozhodla..podla mna ak chce vratit peniazky, tak urcite nie celu sumu, mozno polovicu..
@bodka13
@traktor baby, ja viem, že je to nepríjemné stratit balik, všetky balíky čo manžel v ten den spolu s jej poslal maminám prišli, len tej paní nie, písala mi že akú ma istotu že som balík poslala. a akú mám istotu ja že ho nezatajila? HM? navrhla som jej že som ochotná jej poslat druhú mikinku, uvidíme že čo napísa, nechcem negatko, nieje to moja vina že sa stratil balík,
@superzabka podľa mňa si jej dala na výber, zvolila nedoporučenú zásielku.. mohla si jej napísať, že nakoniec to aj takto išlo, hoci si spomínala, že pošleš doporučene, ale to je už teraz jedno.. oceňujem, že chceš poslať inú mikinu, ale ak odmietne, ja byť na tvojom mieste už viac neponúkam, a peniaze nevraciam
@benne ved práve, uvidíme že čo napíše, a podla toho sa zariadim, aj adminovi som už písala...
@superzabka tiez si myslim, ako pise aj
@traktor ze je to naozaj rozpoluplne teraz. lebo ty sama si jej navrhla, ze jej to posles doporucene. ktovie, keby si jej to nebola navrhla, mozno by si to ona sama este rozmyslela a napisala by, ze to chce predsa len doporucene a ze si priplati. ale takto si jej ty vlastne uz nedala moznost (resp.navrhla si jej vyhodnejsiu moznost), ze to posles doporucene a nemusi platit. a tak ona cusala a cakala... a nedockala sa.. alebo mozno aj ano... nuz ktovie? ale nikdy nenavrhuj, ze posles doporucene a potom zabudnes, alebo neposles, alebo sa proste pomylis a posles obycajne... mne sa dva krat stalo, ze bol nakup okolo 7-10 € a dotycne to chceli sice obycajne, ale mne samej by bolo luto, keby sa veci stratili a tak som to na vlastne naklady poslala doporucene, ale az potom som ich o tom informovala, nech cakaju doporucenu zasielku, aby vedeli o co ide. slo to z mojho rozhodnutia a z mojich penazi. ale nikdy som to nenavrhla predtym s tym, aby som potom zabudla, chapes? to je take naozaj potom diskutabilne.... mohla to dostat, nemusela.. mohla to chciet predsa len doporucene, nestihla, predbehla si ju, ......... no proste kolotoc nedorozumeni a mikina je niekde v lufte 😖 😖
@superzabka no ale chapem ta, ze si podozrievava, ked ostatne zasielky podochadzali a jej vraj nie, je to zamotana situacia, prajem ti, aby ste ju vyriesili k obojstrannej spokojnosti, ale hlavne teda k tvojej, kedze si jej urcite nechcela zle, len si urobila chybu, ze si jej sama navrhla doporucenu zasielku. druhy raz napriamo napis, ze za obycajnu zasielku nenesies v pripade straty zodpovednost a hotovo. a kupujuca sa rozhodne bud-alebo... alebo urobis radost ako ja, posles doporucene a az potom ju informuj o tom, ked budes mat v rukach doklad o zasielke 😉
@superzabka ty si jej skôr napísala, že si poslala obyčajne ? Môj názor je taký, že by si nemala platiť nič, ona chcela obyčajne. Ty si dala len príjemný bonus, ale nedopatrením sa tak nestalo.To je ako, kebyže ja napíšem , že zadarmo posielam do balíka hračku a potom ju zabudnem zabaliť. Som vinná? Nie.
@simisi
@rough
@traktor
@garzonka
@bodka13 baby dakujem, ze ste sa priklonili na moju stranu, az teraz citam prispevky, lebo som tu par dni nebola po tejto negativnej skusenosti, musela som ,,vychladnut,, lebo naozaj rozne mamičky sa tu daju najst, ale pani beatkab25 mi uplne pokazila pohlad na bazarik, ci uz ako kupujuca, alebo predavajuca, uz je to za 2 tyzdne 2ha negativna skusenost s bazarikom, jedna pani mi poslala špinave rifle, nevratila spat peniaze a napisala mi,ze som citujem ,,chudera primitivna,, ale teraz sa jedna o tu pani beatku, ktora ako vidite neprimerane reaguje a je totalne nespravodlive,ze jej sa hodnotenie vymazalo a mne nie, kedze klamala....mam chut po skoro 2 rokoch tresnut s MK, pretoze takto vytočena som snad este ani nebola....Mam okolo 350 hodnoteni z toho asi 4 negativne - za 2 roky presne 4 a to aj najlepsie predajkyni sa vyskytne, ze narazi na nejaku ,,prijemnu,, pani kupujucu alebo predavajucu ktora im kydne negativko a uplne zbytočne, nejdem sa obranovat, ohladom mobilu, ano mala som ist po mobil skor, zabudla som si ho u kamosky @adky ktora mi to moze potvrdit - samozrejme, ze pani betka by sa hned mohla ozvat, ze sme ,,spolčene,, alebo podobny nezmysel a klame tiez, takze naozaj nemam chut uz nic vysvetlovat, ja som jednala pekne, pokial jednala pani, ked začala byt neprijemna, tak ja mila byt neviem...Toť vsjo, baby dakujem este raz, ze to vidite nezainteresovane a priklonili ste sa na moju stranu. Prajem vsetkym krasny vecer

@mawka 😕 no tak potom neviem prečo som neplatila za vklad ja pri okienku ale to strhli mužovi z účtu 😉 ...bolo to asi pred pred 2-3 mesiacmi v pobočke SLSP v NR