icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vierkasteffi
15. dec 2012

ako reagovať na takéto hodnotenie ked kupujucej som dala na vyber či chce poslať doporučene alebo obyčajne a ona si vybrala obyčajne v podmienkach predaja mam jasne uvedené obyčajne len na vlastnu zodpovednosť!!!
prestieranie mi neprislo) neviem posudit ci chybou posty) spokojna teda urcite nie som) nakolko sa mi toto este nestalo)))??????

traktor
15. dec 2012

@vierkasteffi napisala som ti to aj do blogu - pokial si jej dala na vyber a ona si vybrala obycajne, nenesies zodpovednost a teda nemas mat od nej negatko..ak chcela mat istotu, mala si priplatit..ine by bolo, keby si jej posla obycajne bez toho, zeby si ju na to upozornila..cize moja rada - napis martinjasen, posli mu vasu komunikaciu, kde je, ze ziadala obycajne a ziadaj negatko vymazat..urcite ti ho da prec..ale este skus nakupujucej napisat, ze za to, ze sa tovar stratil ty nemôzes..ty si to posalala tak ako ona chcela a ze ziadas vymazat negatko, inak sa obratis na admina..ak to nebude chciet riesit, tak pis martinjasen ..a este..nech sa skusi opytat na poste..balicek tam môze na nu cakat..obcas sa to stava..a stava sa , ze aj meska..mne sa raz stalo, ze doporuceny balik bludil mesiac ! a nakoniec dosiel

vierkasteffi
15. dec 2012

@traktor čítala som aj som ju označila v komentári aj poslala ip tak hadam sa to porieši nerada by som mala negatko neprávom ...

traktor
15. dec 2012

@vierkasteffi neboj..ak ti ho nezmaze ona, zmaze ti ho admin..nemas ho mat..

garzonka
15. dec 2012

@qaculqa No dala si načas, poslat kocik mesiac po zaplateni :-/ ... Neviete nahodou kedy to posielala ? (podla stitku na obale ).

Hlavne ale ze uz ho mate a neprisla ste o peniaze.

slava76
15. dec 2012

@zuzkahraskovie aj ja som mala taku skusenosť, kde som sa pýtala o materiál, o veľkosť a odpovede boli hrozné akoby som chcela od kupujúcej neviem čo.. tak nakoniec som to uzatvorila lebo ak nietko chce niečo predať tak komunikujem, nakoľko nemáme možnosť tu vec vidieť tak sa pýtam na doplňujúce odpovede.... ruky radšej preč.. 😲

slava76
15. dec 2012

@traktor Pýtaj vymazať negatko.. Brala to na svoju zodpovednosť... ak chce fakt zistiť či si posielala tak nech si to zistí na pošte ak ti neverí. A že sa balíčky stratili tak to už nieje tvoj problém nakoľko my za poštu či to doručí alebo nie už nemôžeme.. A po ďalšie aj ked sa stratí doporučený list , nič nezrobíme.. . Pošta ti povie že balíček nebol poistený .Mám kamošku na pošte a vraj sa balíčky v jednej dedine otvárali a vyberali a ak balíček nebol poistený neurobili nič ..

zeta
15. dec 2012

cafte kocky, pridavam nespolahlivu neregistrovanu kupujucu. uz som ju dala na ciernu listinu, kopirujem aj sem info. este mi medzitym stihla napisat, ze som hlupa a nenormalna 😝

urcite neodporucam neregistoranú agreseee@azet.sk - šteania štercelova. chcela kupit kocik - nebola som asi 2-3 dni na nete, kazdy den mi pisala, ze ci je volny. chcela ho hned - kurierom. a ja hlupa, ze ved manzel ma cestu do ba (byva nedaleko) - ze jej ho zoberie ukazat - pre istotu (predsa len, ked clovek vidi vec nazivo, vie sa lepsie rozhodnut). Tak sme ho odbalovali, skladali, nakladali do auta a odviezli.. Manzel jej vola - a ona mu na to, ze ved mi pisala ze ho nechce. a pritom absolutne nic nedala vediet ze si to rozmyslela!! fu 😠

slavkav
15. dec 2012

baby stalo sa vam uz niektorej, ze by posta dala vas balik uplne cudzej osobe. ktoru samozrejme ani nepoznate?

mawka
15. dec 2012

@slavkav mne nosia postu snad vsetci susedia. kebyze to necha u pani vedla, ok. ale ze mi to nosia ludia zo 6. poschodia a nepoznam ich, byvam tu totiz chvilu, tak to ma doziera. a postarka ani neprilepi listocek ze mate to tam a tam 😠 😠 😠

slavkav
15. dec 2012

@mawka no len toto je niekto ze uplne cudzi - nik z nasho panelaku ... ☹ idem to v pondelok riesit - tak som zvedava ... ale verim, to by vytocilo aj mna.

mawka
15. dec 2012

@slavkav jaaaj, tak to je blbe, ze uplne cudziemu, to ako sa mohlo stat? 😕

slavkav
15. dec 2012

@mawka neviem. balik nechodil, vypytala som si od odosielatela podacie cislo a teta na poste mi s kludom anglicana povedala, ze balik je vydany ... 😠 - klasika, podpis a cislo OP - pekne vyplnene. este mi povedala aj den a hodinu vyzdvihnutia 😉 .. pozerala som to teraz aj na sledovani zasielok .. tak tiez, ze vydane ...
este bola pozriet aj ci tam ten balik nie je ... a nebol ☹

mawka
15. dec 2012

@slavkav to ale spravila chybu posta, cize pekne tam chod a ries to. kks, toto by ma nasralo. to je sila. 😠

slavkav
15. dec 2012

@mawka no co ti poviem, rozdychavala som to poriadne ... a riesit idem urcite .. uvidime, co poriesim 😒

garzonka
15. dec 2012

@luna13 Ahoj, ako to dopadlo s tifani173 ? Vsimla som si, ze to negativne hodnotenie ktore jej pribudlo za tvojim je prec...

qaculqa
16. dec 2012

@garzonka No dala si načas 😠 Poslala to 12.12. a přišlo mi to včera čili 15.12 .... ale ani nenapsala duvod pro tak pozdě,prostě nic....ale ano hlavní je že sem jen tak o penízky nepřišla

luna13
16. dec 2012

@garzonka ahoj no mne admin vymazal hodnotenie od nej nakolko nerobila nakup u mna takze ine mi neostavalo a ako to dopadlo?no nijako ona si pokracuje dalej zvesela predava a co mam urobit stym sak ona nereagovala na moje spravy normalne a kam sa pojdem odvolavat sak admin ze to som mala hned ho prizvat k tomu no ja som nemohla nakolko som ani netusila ze tu nieco take je som tu kratko a peniaze?ona by mi vratila peniaze?no pochybujem ked sa nedokaze ani slusne spravat a nie este mi vratit peniaze len este caqkam kym mi opravia ten pc a zopar veci tam nafotim a uverejnim nato si este dam namahu proste moja asi tak sme pokrocili zatial:(

jankah77
16. dec 2012

@mawka
@slavkav

Toto je jednoznacne chyba posty... postarka nesmie vydat balik ci doporucenu listovu zasielku len tak hocikomu! jedine adresatovi alebo opravnenej osobe. V opacnom prip. musi zanechat listocek s oznamenim o ulozeni zasielky!
Pokojne mozes spisat aj staznost

slavkav
16. dec 2012

@jankah77 hej, chystam sa ... dakujem

superzabka
16. dec 2012

hedviga923@azet.sk - FERENCIKOVA HEDVIGA no babenky po dlhšej dobe super babenka, prevzala dobierku a možem len a len dopučit...

shadows324
16. dec 2012

Dobry vecer.
Chcela by som sa vas spytat co robit v situacii ked predavajuca prislubila tento tyzden odoslanie zasielky a vsak nereaguje na odkazy.Ako spominala chorobu deti ja som bola tolerantna a cely tyden som cakala na odoslanie balika z jej strany ako prislubila.Platba jej bola pripisana na ucet 6.12 co aj potvrdila.Bola by som rada keby som darcek pre synceka nemusela balit v den Vianoc co nieje iste pokial ho neposlala ci vobec pride.Dakujem a zelam pekny vecer.

nelinka0401
17. dec 2012

@shadows324 tak to je už dosť dlhá doba na to aby ho poslala.posúr ju lebo ti to do vianoc ani nepríde..a nezavádza ťa?aké má hodnotenia?

slavkav
17. dec 2012

Baby, tak ma to nastastie stastny koniec. Balik sice naozaj realne odovzdali cudzej osobe. Ale podla kamery ju spoznali - a zavolali. Ze ona si myslela, ze to vyhrala v nejakej sutazi a cakala este na mail, ktory jej to potvrdi. Ale ze dnu bola faktura - jej asi nevadilo ...no ale balik ma uz caka na poste, sice rozbaleny, ale veci by nemali byt rozbalene. jaaaj odlahlo mi

jankah77
18. dec 2012

@slavkav som zvedava, ake sankcie postihnu danu postarku!

matuga
18. dec 2012

Kocky prosim vas co to znamena ze inzerat je expirovany?dakujem

vendi77
18. dec 2012

ahojte žienky, mohli by ste mi prosím poradiť? ešte nikdy som nemala takúto skúsenosť a to už nakupujem dosť dlho tu na modrom koníkovi. kúpila som si dvoje rifle od jednej predávajúcej, dokopy za 20 aj s poštovným doporučene( na čo som ju osobitne upozornila, že si to prosím rozhodne doporučene) som previedla dotyčnej na účet a čakala som.písala mi že 3. decembra mi rifle odoslala. 7-ho som jej písala, že mi nič neprišlo, ona že mi ich poslala. ked som jej napísala, že nech mi pošle číslo podacieho lístka, napísala, že sa bola na pošte pýtať a že vraj balík bol prevzatý na uvedenej adrese! to bolo 10-teho. ked som ju opatovne prosila o čislo podacieho nech si to overím ( dá sa to aj online, ale to asi viete) tak uviedla že podací má manžel,a že je na služobke, tak som jej napísala, nech mu teda zavolá, ona na to že je mimo SR.že ked príde, tak sa mi ozve,už som začala mať zlé tušenie.po troch správach ktoré som jej ešte napísala, mi 15-ho napísala, že manžel stratil podacie lístky....že nech si niečo vyberíem, alebo mi vráti peniaze.hned som jej odpísala, že si prosím naspäť peniazea napísala som jej moje čislo účtu(myslím si že balík poslala obyčajne a stratil sa, alebo ho vobec neposlala) no a už tri dni mi neodpovedá .... ako to mám riešiť? dakujem za rady.

mima1311
18. dec 2012

@matuga to ze nie je aktualizovany

slavkav
18. dec 2012

@jankah77 no veru.