Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@natalienka12 preco odmieta podat reklamaciu?fakt to poslala doporucene?vtedy by nemala mat problem.jedine ak..ze tvrdi, ze poslala doporucene ale poslala to obycajne..skus ju tu vyzvat cez @ kde je problem..
@aspinka Ak ťa to ukľudní, ja mám dodnes doma namiesto značkovej bundy vietnamského shita za 17 eur 🙄 Nepomohlo písanie adminom, písanie jej, vyhrážky, prosby, nič... proste ju mám doma a hotovo ☹ Bol to môj prvý nákup na MK, som si povedala nikdy viac, akurát som narozčuľovala ... ale tak, život ide ďalej, na chybách sa učíme, keď si čítam príspevky v tejto rubrike, som rada, že sa mi nestalo niečo horšie :D
@natalienka12 ked ho poslala ako doporučený list, tak musí mať podací lístok, nech ti napíše jeho číslo a ty si už vieš vypátrať kde je zásielka, aj online aj osobne na pošte.
@natalienka12 poslala ti kopiu podacieho listku? ak ano, este stale to moze prist v tychto predvianocnych chaosoch..
@kikulienka19 ja uz tiez mam pocit ze aj tak si bude mliet svoje...vies o co mi ide keby aspon aku taku pochybnost v sebe mala ale tolke sebavedomie som nezazila ja ze mi napise ze jej to je luto ale ona nic jej sa zda pokazeny zips na vacku a zasity natvrdo v poriadku aj tie zasivance ze su ok a naco by vypisovala? ze ma dolezitejsie veci...aj ja mam dolezitejsie veci ona si je viac ako ista ze tu bundu by nikdy nikomu nepredala iba jeden taky debil sa nasiel co uveril jej kecom ze je bez vad a jej srdcervucim podmienkam predaja "som pedantna mamina veci su v perfektnom stave" 😠
takze predavajuca mamicka mi tvrdila ze korcule panske zimne co predava ze su 42-43,samozrejme kupila som od nej,no bohuzial mi prisli korcule cislo 41 ☹ jasne ze boli male,neviem ako postupovat dalej, kto mi poradi? dakujem,su to peniaze zbytocne vyhodene von oknom pred vianocami 😠
@natalienka12 ja by som si este vypytala cislo podacieho listku a kukla na sledovani zasielok slov. posty 😉
@judy81 pošli jej ich nazad.zle udala veľkosť.nie je to tvoja chyba.ale najprv jej napíš.že ich chceš vrátiť a mala by ti preplatiť aj spätnú poštu.chyba vznikla z jej strany
@nelinka0401 dakujem, uz som jej pisala,no este ziadna odpoved tak pockam,a dala som to k sebe na bazar, mozno ich budem vediet predat
@traktor ta predavajuca je z MMB, ak som to spravne pochopila (vid KZ vo fotoblogu natalienka12 ), tu ju nevyzve k diskusii 😉
@natalienka12 ja by som este pockala, pravdepodobne je teraz posta vytazena a nie vzdy to pride nacas. mne raz balik meskal 14 dni, reklamaciu som bola podat na 13.den od odoslania, a na druhy den pisala mamicka, ze uz to doslo.
Ale pokial ti to do vianoc nepride, tak znovu by som poprosila predavajucu o podacie cislo a nech ide podat reklamaciu.... (ale to podacie cislo by som pytala hned , ked neda tak stale az kym ho nenapise)
Prosím mám otázku, ako ohodnotim predavajuceho? Nemôžem to najst 😒
@garzonka
@fukylove
@vendi77 baby podacie číslo zásielky mi poslala, aj kopiu lístka, na internete som zistila akurát to, že to bolo podané 11.12.2012 nič viac, žiadna iná informácia tam nie je. Bola to predávajúca z mmb, vraj je to moja chyba že som si to nedala poistiť. No nič, ja zvažujem podať podanie na SOI, keďže je živnostníčka a toto sa nerobí.
@viktoria66 klikni si na inzerat, kory bol predmetom kupy, na konci vasej konverzacie pod inzeratom mas uplne dole na konci riadku "Ohodnot predavajucu" , tak na to klikni a mozes pisat 🙂
Inzerat najdes v kolonke hore na liste "moje nakupy" , ak je inzerat zmazany, to nevadi, ...stale mas moznost ohodnotit.
Ďakujem 😉
@natalienka12 Zajdi na postu a tam by som im dala podacie cislo, ci nevedia zistit nieco viac... a stale este balik moze dojst 😉
@garzonka asi mi to nepôjde.ked sme spolu komunikovali este som nebola registrovana..
@viktoria66 Tak v tom pripade ju/jeho neohodnotis. Snad to dotycna/y prezije, ze nebude mat dalsie hodnotenie 😎 .
(Jedine ak by slo o negativnu skusenost, tak potom mozes napisat sem do temy, o co a koho ide a popripade ju/jeho uviest aj na ciernej listine)
Neseriozna predavajuca s nickom mery 25
Kupila som pancusky 5ks za 8 eur, mali byt "vsetky znacky Next, malicko nosene, trosinku zmolecky ktore neni vidno, velkost 6-12 mesiacov"...skutocnost??? za cca 3 roky co tu kupujem sa mi este toto nestalo...v skutocnosti prisli vyprate puncochy - tak vyprate za na jednych nie je mozne ani precitat visacku, zmolkove statocne, 3 ks su znacky next ale velkost je pisana 0-6 mesiacov , 1 ks HaM velkost 2-6 mesiacov!!! a 1ks Marks Spencer, nakolko mala ma skoro 11 mesiacov tak neviem co s nimi budem robit...predavajuca hra mrtveho chrobaka, neda sa s nou komunikovat, maminky velmi dobre si ROZMYSLITE ci u nej nakupite...podla nej je vsetko v poriadku...pripajam aj fotky co fotila pancusky predavajuca a ako vyzeraju v skutocnosti...urobte si nazor kazda vlastny...
fotky su pridane u mna v albume
Stalo sa niekomu nieco podobne? riesili ste to s adminom? alebo sa okrem negativneho hodnotenia neda nic robit...
dakujem vopred ak mi niekto da vediet
Maminky co by ste robili na mojom mieste?v nedelu som napisala jednej maminke an inzerat ze mam zaujem a ona do dnes neodpovedala,a popritom vcera aktualizovala ten inzerat o ktory mam zaujem,ach jaj naco ma bazar ak nechce predavat.. 😒 😒 😒 😒
@silvid Pozerala som do tvojo fotoblogu, ale album s puncoskami tam nevidim.
Predavajucej by som znovu napisala, ze ti poslala veci ktore neboli v poriadku opisane a ze velkosti su ine. Hoci...ja som uz mala pre deti tiez oblecenie, ktore nosili v inom veku nez bolo uvedene, (napr. H&M ciapka , ktoru nosil syn v 2 rokoch - az vtedy mu bola akurat - mala uvedene vel. 2-6 mesiacov 😀 , hlavicku ma primerane velku svojmu veku ) . Skus si doma tie pancusky primerat k synovi aj ked sa natiahnu, mozno velkosti su pisane inak, ale v skutocnosti ich mozno nosit prave v tomto veku. Ak by to bolo OK, tak by som si ich nechala a predavajucej len napisala hodnotenie, ze tovar mal byt presnejsie opisany.
Ak by pancusky boli naozaj mimo uvedene rozmery, mala by si narok na vratenie tovaru a predavajuca by ti to mala preplatit vratane spatnej posty.
Ak by predavajuca nechcela komunikovat, tu ju vyzvi nech sa vyjadri tu do temy, ktoru cita vela potencionalnych kupujucich 😉
@viktoria66 ahoj,predavajúca by mohla aktivovať inzerát(ak ho nevymazala) a ty sa jej na inzerát ozvi už ako zaregistrovaná a potom budeš môcť dať hodnotenie 🙂 🙂 😉
@natalienka12 alebo si skus zavolat na infolinku posty - je zadarmo... lebo aj mne teraz jeden balik stale pisalo iba ze je podany a ani do mailu mi neprislo nic a vcera mi prislo a ukazalo naraz vsetko - ze bol aj v preprave, aj prevzaty na dorucenie, aj odovzdany adresatovi... 🙂
tak ja osobne by som skusila zavolat na infolinku a rovno by som sa opytala, ze co teda robit - ak by nahodou nemali viac pohybov k tomu.. predpokladam, ze reklamaciu bude musiet podat predavajuca....
@fukylove to všetko som už urobila a nič viac mi nepovedali, ani dnes neprišiel
@natalienka12 tak potom uz neviem co poradit, akurat by som pritlacila na predavajucu, nech poda reklamaciu...
@fukylove aj ked ju podá pošta vráti len 12 eur viac nie, lebo to nebolo poistené
tiez cakam na balik, bol podany v utorok, 1. trieda a nikde nic. ze vianocne pecivo..aby som ho nejedla na silvestra potom 😀 duuufam, ze zajtra pride. s mamickou co pecie sme v strese 😀
dalej cakam na jeden sveter, ktory je tyzdne vyplateny, dnes aktualizovany inzerat, ani sveter, ani bu, ani mu.... no zaujimave, som pisala predavajucej, nech sa mi ozve. a nic.
na mma som vyhrala dve aukcie od jednej, ta tu jednu omylom poslala inej, mne ponuka tu druhu, ako veci fajn, ale ostalo ticho, neviem ako sa to doriesilo, 16 eur mi teda niekde visi, no parada! drahy mi kupil diar ADK, fkt uhradena, diar nikde 😀 😀 ale dnes mi prisiel balicek, ze som vyhrala za objednavku niekde, ze ma vyzrebovali, kukam ako puko, som ani nevedela, ze je zrebovanie 😀 aspon toto si asi dam pod stromcek. balicek dekorativnej kozmetiky essence aj s tastickou. lesk, ruz, tiene, ceruzka na oci a este aj v krasnych farbach. 🙂
Baby k tej bunde napisala som jej hodnotenie ze neodporucam ze zamlcala chyby na bunde aj ked som sa na ne informovala...ona pod moje hodnotenie napise toto:
Ja som nic nezamlcala..."chyby"boli tak drobne ze ja som si ich nevsimla ale kedze ste chceli bundu novu a nie z bazarika tak PREPACTE ze som sklamala
Preco sa neda este nejako reagovat ved teraz kto si to precita ma pocit ze ake je ona chudatko..."drobne" chyby ako chybajuca kapuca, poskodeny zips na vacku a a zsity ci rozparane vnutro vacku az vidite do podsivky, ci zasivanie pod podpazusim? je to drobna chyba???

@garzonka a keď odmieta? a admin to nerieši? to si môže takto veselo klamať ľudí?