Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monulienka1 Ak Ti ešte pomôže toto: písala z mailu:ericenka89@azet.sk. Vybrala si veci za 15€, ešte samozrejme so zľavou a potom už len každý týždeň presúvala rezervácie. Na poslednú rezerve som už ani nereagovala, lebo to bolo jasné, že z toho nič nebude. Ak zistíš, že je to tá istá osoba, tak ju dám na čiernu listinu ako nespoľahlivú. Nebude tu z nikoho robiť hlupáka. Tak keď si niečo zarezervujem a potom mám nečakané výdavky, tak to predsa slušne napíšem a nič sa nedeje, nie? Potom sa už samozrejme ani neunúvala ozvať....
@matik1 kukala som na FB...svagrina ju dala na ciernu listinu,napis aj ty,cim viac budeme taketo baby vypisovat,tym lepsie 😢
@pastelka74 asi je uz blokovana...lebo nic nevidim 😖
@monulienka1 OK napíšem
Ahojte. Nemáte niekto skúsenosti s predávajúcou - lucinka1981 ? 18.decembra som jej odoslala peniažky a od vtedy sa mi nehlási, na správy neodpovedá.... 😢 .V podmienkach má, že sa sťahuje, ale vidím, že má nové/aktualizované inzeráty, takže na koníkovi bola. Nemá negatívne hodnotenia. Čakám už 3 týždeň, aspoň by odpovedala, či balík odoslala, alebo sa stratil.... 😢 ☹ 😔
@lucinka1981 hmmm?
Ip ešte nie....idem poslať
@pastelka74 Ty si dobrá, že si to potiahla až na políciu. Ja by som tiež robila všetko možné, mňa by tiež neokradli. Aj keby som tam mala ísť osobne. Tak dúfam, že to bude mať šťastný koniec... Daj vedieť.
Baby poradte..Predala som znackovu zimnu bundu za 20 eur neregistrovanej..Dnes jej prisla a teraz mi napisala,ze ziada o vratenie penazi,lebo ze bunda je strasne spinava.Jasne,ze to nieje pravda,veci opisujem pravdivo a su vzdy oprate..Bunda bola ako nova,manzel ju mal len par krat na sebe.myslim,ze sa asi jej manzelovy nepacila,lebo este ked ju objednavala pisala mi,ze dufa ze sajej manzelovy bude pacit,ked je z bazaru..Chce odomna vratit peniaze za bundu a preplatit postovne a aj postovne ked mi bundu posle naspet.Co mam spravyt?Doteraz mam len same super hodnotenia a nikdy som nemala ziadny problem..
@zuzkahraskovie no ako? Platba jej prisla ci nie? Ked je to rovnaka banka, vedia ti povedat v banke ci jej to pricitalo na ucet... Mne sa tiez stalo, ze jedna pani mi stale tvrdila, ze jej platba neprisla odomnq. Jednalo sa o nejakych 9eur? Uz ani nepamatam. Ale ja mam slovensku ona tatrabanku. Zsla som si do banky, kde mi oficialne dali papier, ze z mojehoo uctu platba odisla, a peniaze nezadrziava nasa banka... To bolo cca po tyzdni co mi pisala ze nema peniaze odo mna... Ked som jej napisala, ze jej poslem oficialne potvrdenie z banky,,, odvtedy nic... Takze myslim, ze skusala to na mna 🙂
@chloe6 Tak pokial si bundu opisala pravdivo a teda predala bez poskodenia a zaspinenia, kupujucej nemusis vyhoviet s vratenim tovaru. Slusne jej napis, ze bundu si odosielala v poriadku a teda ona nema narok na vratenie penazi. To by bol pripad len ak by si ju oklamala a zavadzala v popise.
Hodnotenie ti nema ako dat, kedze je neregistrovana. Pokial sa zaregistruje, moze sa tu k tomu vyjadrit a hodnotenie by ti mohla dat jedine vtedy, ak by (ako uz registrovana) reagovala na nejaky tvoj inzerat a ty jej na spravu odpovies!
@chloe6 ahoj. Ako ti aj garzonka pise, nemusis brat bundu spat. Myslim, ze sa jej len nepaci... Ak si si vedoma ze bunda bola ako opisujes a mas ciste svedomie,,, neries... Hodnotko nedostanes, ako pise garzonka... A keby sa chcela kvoli tebe aj zaregistrovat,,, a dotahovat sa tu v teme o tej bunde,,, mala by prilozit aj fotky,, ktore zrejme nema... 🙂
Dakujem baby za rady..Keby bola taka a napisala normalne,ze ju manzel nechce,lebo je z bazaru,alebo sa mu nepaci,dalo by sa este dohodnut..Bola by som ochotna vratit peniaze za bundu,ved sme len ludia..,ale nie klamat,ze bunda je spinava..A este chciet za 2 postovne naspet..To by som potom kolko prerobila na znackovej bunde ☹ ,ktora bola aj tak za smiesnu cenu 😠 Manzel si mysli,ze to je nejaky podvod,ze pyta odomna naspet peniaze a bundu mi neposle..
@chloe6 Ja by som jej to nevrátila. Keď si stojíš za tým, že bunda bola čistá a poslala si jej ju v takom stave ako píšeš, tak na to nereaguj. To sa predsa takto nerobí, že keď mi tovar nesadne podľa predstáv, tak idem vymýšľať. Tak jej napíš, nech sem priloží foto, nech to vidíme.
Treba adresu ak sa posiela cez poštu?Lebo jedna minule mi poslala a nechcela adresu a teraz druhá chce, Ďakujem
kočky neviem, pani išla hľadať podaci listok a potom sa uvidí... bol posielaný doporučene 2. triedou ....
@missy97231 no vecer mi pisala,ze si myslela,ze to dostala pladbu od inej mamicky..tak to uz vobec nerozumiem.lebo ja vzdy ked robim uhradu cez IB tak davam aj do poznamky meno aby nevzniklo taketo nedorozumenie a vedela si predavajuca hned zaradit od koho tu pladbu dostala a za aky tovar..a vobec sa mi uz nepaci ,ked ja sa snazim cim skor urobit prevod a predavajuca ma cas tovar poslat aj po 5dnoch .. coz peniaze mala popritom po par min na ucte,,tak to je vrchol nie?tak tu som sa u pani sklamala a uz si nic nekupim 😒 ..
Ešte by som sa chcela opytat či máte skusenost s tymto" turcany "dotyčným? , mne sa ozval/a ,ze ma zaujem o autosedacku ,ze pride si ju osobne pozriet a aj sme si menili tc a vobec nic uz 3dni ..tak ja tento nik absolutne neodporučam je to nespolahliva osoba..este som písala co sa stalo,ze ak sa rozhodol alebo rozhodla tak mal/a dat aspon info..nech nesedim a necakam doma.zial od vtedy sa ani neozval/a.
povedzte...ako si to mam vysvetit??
07.01.2013
16:10 Zásielka podaná na pošte P..........v
08.01.2013
08:46 Zásielka podaná na pošte P..........v
09.01.2013
06:56 Zásielka prevzatá na doručenie
09.01.2013
12:44 Zásielka vrátená - porušenie zasielacích podmienok
10.01.2013
08:39 Zásielka prevzatá na doručenie
10.01.2013
12:48 Zásielka nebola doručená - adresát nezastihnutý
10.01.2013
13:03 Zásielka vrátená - porušenie zasielacích podmienok
10.01.2013
13:03 Zásielka uložená na pošte P........v

@lejla77 .................tak naša pani klamárka sandrus30......tu má nick aj ako inspektorova................a až ked som napísala na tú políciu do Sučian,tak dnes sa ozvala,aké má choré dieťa a balík že dnes poslala,a teraz že mám dať adresu,tak ako to mohla poslať????...........asi jasnovidka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀