Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@michelleuk netvrdím, že to máte ľahké, ale to je riziko každého povolania. A máte pravdu, ja by som nepredávala niečo, čo fyzicky nevidím. Neviem si predstaviť, že by ma niekto bombardoval, že mám už vyše mesiaca na účte jeho peniaze a ja som mu ešte stále nedodala tovar, alebo mu poslala úplne niečo iné, ako čakal... Veď sem možno napíšu baby, ktoré majú s Vami dobrú skúsenosť. ..
@matik1 vy si fakt myslite ze ked niekomu pride nieco uplne ine tak mu poviem tvoja chyba 😀 nie je to tak vraciam pladbu ja som sem napisala ten clanok len koli tomu ze jedna pani povedala sovjej susedke ze jej odomna neprisiel tovar ona to isla sem overovat popritom nevedela ze na druhy den co bolo vcera pani uz nemala nohavice,,a hned ako napisala ze skusenosti so mou sa tu sirili informacie ze tovar predavam akoze ,,next,, a popri tom mam v ponuke mozno jedny nohavice po malej next co fakt aj next je v prvom rade nech riesi kupujuca problem s predajcom nie s ludmi ktore nevedia podstatne informacie
@michelleuk nechápem vašu reakciu 😅 ja som sa vás na nič nepýtala, vyjadrila som svoj názor dla čítaného
@sailes no a za to ze vy vyjadrujete svoj nazor ja vam nan nemozem odpovedat?
Dobrý deň, potrebujem pomoc, dúfam že sa obraciam správne. 13.12.2012 som si objednala hraciu deku fisher price za 16€ od "kaciaatko" z Kamennej poruby okr. Žilina (zaregistrovaná 02/2012 ). Deka mi do dnešného dňa nebola doručená, napriek tomu že 14/12/2012 peniaze boli odoslané. Ak sa neobraciam správne, prosím poraďte. Pani som žiadala aby zaslala balík alebo vrátila peniaze, no nedočkala som sa žiadnej odpovede.Dakujem
@michelleuk nech sa páči! ak sa vám ulaví 😀 😀 😀
@michelleuk ale,ked komunikujete s takým nespočetným množstvom zákazníčok,by sa Vám to stávať nemalo 😉
@miskakyska no zial stava sa rychlo chcem odpisat mala ma taha niekde a este k tomu varim nahodou tak mi unikne hocico,,,ale nie v skole som bola s gramatiky tupa skor chemia fyzika matika
@sailes uz sa mi tomu verte 😅
@michelleuk tak tomuto nechápem 😢
@sailes nemyslela som to akoze na vas ale ako vseobecne ze uz som mala potrebu otvorit hubu lebo to co niektore moje kukujuce dokazuju v poslednom case je uz aj na vola vela,,a ked som tu dnes vydela ze moj nick sa rozobera tak to este viac dreva prihodilo do ohna,,,na vas nic zle
@michelleuk čítam to tu celé, a myslím že si beriete na plecia viac než unesiete, potom nestíhate, stane sa chyba a galiba je na svete. Tvárite sa profesionálne ale teda podľa hodnotení a vyjadrení báb čo mali s vami problém, to teda na PRO nevyzerá. Ja napríklad by som určite skolabovala keby mi pošlete inú veľkosť (aj o 2 čísla väčšie) alebo inú farbu. Asi by ma roztrhlo od jedu. TAkže ja sa babám ani nečudujem, a vám, ako predávajúcej by malo najviac záležať aby boli zákazníčky s vami a tovarom spokojné, a nie sa skrývať za to, že "ja tovar nevidím"...ako to potom môžete predávať?
@ivana1980 postupuj takto 🙂 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...
@saxana123 no máte pravdu občas sa mi to vymyká spod kontroly to nepopieram občas sa aj stane že sa niečo poletie to je pravda snažím sa to riešiť vrátenie platby ale nie vždy sa dá dohodnúť žial niektoré robia aj 3 to čo ja sama :p
Ahojte, nenakupovali ste niekto náhodou od predávajúcej alameein? Objednala som si od nej , zaplatila ešte v decembri a balík stále nemám. Vraj ho poslala ešte tretieho no neprišiel mi. Prosila som ju nech mi pošle podacie číslo no neozvala sa. ☹ ☹ ☹ 😖
@monulienka1 tak dnes som nahodou nasla na fb nasu "hladanu" Hanu Kertesovu,no samozrejme uz nanovo registrovanu Marcel Hanka Kertésovi(take fialove pozadie obrazku) a registrovala sa v konikovskej skupine "Pomahajme si" a uz nieco vypytuje.... 😠
@katikas čo to za jedna?
@michelleuk vazena pani kamoska ma poprosila ci sa jej nespytam na vas nakolko tu nema nick ze si od vas objednala tepoaciky a ja som jej slubila ze sa popytam nic zle som na vas nenapisala nakolko som svami neobchodovala,len ma za,rzelo ze kamoska napisala nikdy viac z mk neobjedna ja si myslim ze tu je velmi vela cestnych mamiciek a nedam na mk dopustit ja tu viacckupujem ako predavam a suvtu uzasne mamicky
@danulienka35 dobrý den no ako ja viem je registrovaná tepláky mala dodané už v piatok mne nevadí že ste sem písala ohľadom mňa aľe to že niektoré dámy šírili mirne informácie..napr ja som nikdy nič v ponuke akože,, next,, nemala jedine ak tepláky po malej

@miskakyska obcas sa mi stava toto neni moja silna stranka ze kde ake y sa dava 😝