Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sailes ja sa tesiiiiim 🙂 clovek sa tu musi ozaj niekedy aj zasmiat,inak by ho od zlosti aj porazilo 🤐
@pastelka74 a potom poprosime tu pani uzastnu nech si to tu kukne 😝 😝 😝 😝 urcite sa jej bude lubit ten nextovy kompletik zo zirafkou,vsak v 1990 neviem ci niekto pocul o znacke next+ 😝 😝 -vyzveme ju 🙄 🙄 🙄
@monulienka1 ále to nebol next ale tuzex 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
a aby humor nezamrzol, tak dám na dobrú noc ešte vtip : kúpila som si čižmy ešte v 21.12. vyplatím a čakám bombové čižmy do mrazu.......čakám.......čakám....vyzvem predávajúcu, čo sa s čižmamy deje, či ich zabudla vo výrobni, ona ved posielam, aby ste ich mali čím skôr, tak čakám.....čakám...čakám a dočkám sa predvčerom zvoní poštár s autom, nesie obrovský balík, reku muž vykúpil celý obchod pre na na moje narodky, ale vybalím a uvidím moje dlho očakávané čižmy! Cižmy ako nové, pekné, vyleštené, vyvonavkované, neverím vlastným očiam....stále na ne pozerám.... vyskúšam....otrčam sa pred zrkadlom....príde mm a hovorí :mamko a nepotrebuješ k nim veslá? Ja že prečo? Však sú ti nejaké pravelké! Začnem v nich chodit a vtedy som si všimla, nejak v nich ozaj plávam. Hovorím mu: však vieš, že kupujem čižmy o číslo vačšie aby som si tých 5 párov ponožiek mohla do nich nasúkat / aj v noci spím v ponožkách 🙂 / . Začala som ale prezerat čižmy, nedalo mi to. Zistujem, že nie sú ako v popise "39tky a aj sedia" / nosím 38 / ale 40tky. A tam bol pes zakopaný 😀 😀 Píšem maminke a na vysvetlenie dostanem toto :Zasielam vám odkaz na pani, ktorá mala o nich záujem na inej stránke, kde som mala inzerát .Skuste jej napísať, či by ich chcela. Ale presvedčte sa, že nemá nohu 38čku, aby jej tiež neboli veľké. S pozdravom Jarka No nezasmej sa 😀 😀 😀 😀 😀
@sailes tuzex je po novom next , to nevies? 😀 😀 😀 vsak co,,, ved len updatla znacku 😀
@missy97231 myslím , že tuzex už neexistuje ale mohla si to popliect, však v oboch je to X tak neviem, ale bolo by dobre sa pozriet kolko má predávajúca rokov, podla toho budeme vedie, či čerpá z vlastných zdrojov 😀 😀 😀 😀
@sailes myslim tiez ze tuzex uz nie je,,,, som si robila srandu 😀
@missy97231 a možno krachujúci TUZEX odkúpil NEXT a pre veľký záujem pyžamká predávajú aj naďalej... 😀 😀 😀
@matik1 😀 😀 😀
@kikimoda vsak mozes merat pri nahadzovani 😉 ja som len reagovala na to, ze nemam rada vyjadrenia tipu " ziadny iny eshop to nerobi..." a pod... ked sa da, vsetko sa chce 😉 a specialne pri oblecku z druhej ruky je pochopitelne, ze ludia ziadaju rozmery.. uz len preto, ze pranim sa castokrat mierne oblecenie deformuje... a nie kazdy ma skusenost so vsetkymi znackami... 😉 ja ked kupujem cez bazar, snazim sa ist po znackach, o ktorych viem ako sedia malym... a aj tak sa mi stalo, ze mi prisli letne opalovacky znacky ktoru bezne mam aj doma a boli vytahane na sirku a tym padom kratke na dlzku... 😉
@kikimoda pri niektorých inzerátoch sú uvedené rozmery. Tak to je z tých tabuliek o ktorých si písala? Každá práca niečo obnáša, nielen tá Tvoja a ide predsa o spokojnosť zákazníka. A keď sa e-shop nebude zaujímať o mail typu, že chcem rozmer, tak o toho zákazníka prídu... Osobne si myslím, že predávajúci je tu pre kupujúceho a nie naopak!
milé mamičky samozrejme že tabuľka veľkostí je aj v mojich e-shopoch, ja nevravím o tabuľke ja vravím o tom vašom premeriavaní rozmerov, treba sa naučiť čítať poriadne... 🙂
a mimochodom, ak sa niekomu páči to čo ponúkam, tak si to objedná bez vymýšľania s rozmermi, veľkosti sú uvedené pri každom tovare, ak sa to niekomu nepáči, ľutujem, môže si objednať inde ... pekný deň Vám prajem
a ano, vsetko je o pristupe, ale aj o tom ze kazdy ma svoju cenu a pravidla...a ked k tomu pristupujete takto, ze dobre ze nechodite s pierkom kolo zadku niekomu...tak potom nech sa nikto necuduje ze viac ako pol naroda pracuje za minimalnu mzdu napr... lebo si nepoznate svoju cenu a pristupite na vsetko...a tak je to vo vsetkom... bohuzial len slovenska mentalita je uplne niekde mimo
@kikimoda takže ako som pochopila a na Tvoju radu "dobre" prečítala máš tam uvedené veľkostné tabuľky, ale maminky chcú premerať niečo iné, čo už ty ochotná nie si, lebo si pracovne vyťažená? Tak im po takejto požiadavke povieš, aby nekupovali u Teba ale u konkurencii? Tak s týmto som sa ešte nestretla...a ani som to od nijakého dobrého obchodníka nepočula... aj Tebe prajeme pekný deň
@kikimoda no a azas mi to nedá,aby som nenapísala....ked je vec nová-tak samozrejme nepýtam rozmery-booožinku,šak to nikto nemal na sebe,tak sa to hádam nescvrklo,alebo čo 😠 ale ja som pýtala od teba rozmer na nosené veci a to je podstatný rozdiel-ááále kašlime na to,nemá to zmysel sa vtom rýpať.Ale osobne si myslím,že takto sa ti bude ťažko predávať.....
@kikimoda hovorila som o pro shopáčkach tu registrovaných o ktorých viem, že s tým problém nemajú. A ak majú veľkostné tabuľky tak mne to stačí. To len pre porovnanie. .. A mimochodom toto je diskusia na tému: "skúsenosti s predávajúcimi na MK" takže tu si každý môže vyjadriť svoj názor. Reagovala som na Tvoje vyjadrenie, pretože v diskusii sa to bežne robí. Nemám sa ďalej o čom baviť, nemám rada arogantných ľudí.... treba vedieť prijať kritiku. Ty si rozbúrila túto diskusiu svojimi vyjadreniami. Mohla si to tu vysvetliť tak, ako to vidíš ty a nie sa tu do každej, ktorá na Teba reagovala navážať... Empatia - s týmto zasa pracujem ja a predstav si, že nie za min. mzdu.

@sailes .....teším sa,ale naozaj.....mi ju sem daj..... 😉