Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Baby prosím, ospravedlňujem sa za otázku mierne mimo témy, ale asi mi budete vedieť poradiť.. Je nejaký špeciálny admin, ktorý má na starosti bazár? Mám technický problém, písala som človeku menom "admin", ale ten si už dva dni správu neprečítal 😅 Komu mám napísať? Narýchlo som nenašla žiadny zoznam adminov..
@veronika81 môzes pisat - mariosmykal, martinjasen ..technicke veci atd. riesi viz
Ahojte, dala som jednej pani negativne hodnotko, ona mi tam napisala odpoved, co samozrejme nieje pravda, ako mozem reagovat dalej? kde mozem odpovedat, aby ostatne mamicky vedeli, ze nieje seriozna predavajuca? dakujem vsetkym 🙂
..baby skuste sa vyjadrovat len ku konkretnemu problemu, ku konkretnej osobe, ked ste u nej nakupovali..lebo zas to tu uzamknu a bola by to velka skoda..
@andyka144 neda mi nereagovat!!! vysvetlim "nas" problem. kupila som od vas veci do skolky, dve veci a obe vadne. vas popis bol super stav, este som sa ja pytala ci maju veci poskodenia, vady, nie nemaju bola vasa odpoved. a teplaky sam mastny flak, minula som na ne pol vanishu, nezisli, tricko potrhane. navrhla ste mi ze mi vratite 2eura, uz ma natahujete vyse mesiaca ze zajtra, v utorok, po velkej noci, doteraz som trpezlivo cakala ale dnes mi dosli nervy. a co mam zato? este ma tu idete ohovarat? pozeram, ze nie som jedina nespokojna s vami, vasim tovar!!!
@hviezdamk su mamicky, ktore odomna kupuju vecicky pravidelne a nie za 4€ ale za 25€ a ani jedna sa zatial nestazovala. Prave naopak su spokojne. Ja chapem, ze su aj socialne slabsie rodiny, ale toto uz vydim ako keby ste sa spolcovali tu s pritomnymi mamickami. Ako som vam napisala ja derave a flakate veci neponukam tie okamzite u nas letia do kosa. Minuly rok sme toho vela malej pokupili a teraz zistujeme ze vsetky vecicky su jej male. Ja sa za tie veci zarucujem, ze su v tom stave !!! V obchode vas vecicky vyjdu strasne draho a ja predavam ani nie za polovicu z danej sumy. Na to tyrkysove tricko si pamatam mali sme ho zalozene v skrini a nebolo ani nosene mozno 2 krat oblecene.

hm...sak vidite...ako to je...este sa na mna bude rozculovat...zbytocne dohadovanie...nastastie som nakoniec vecicky dostala...to som rada. ale viem ze do vymeny uz tak skoro nepojdem.