icon

Skúsenosti s trvácnosťou strieborných obrúčok po rokoch

14. jún 2024

Ahojte m brali sme sa pred 6 rokmi. Kúpili sme si strieborné obrúčky, keďže sme inak rozmýšľali, že veď ich nebudeme nosiť často, ta načo drahé kúpiť. No a po par noseniach je manželov a taka zničená že sa mi chce plakať. Stále hučim do muža že chcem nové zo zlata y ale špekuluje že on sľuboval s tým..
Ako ste spokojne vy?

Strana
z2
judar
15. jún 2024

Striebro je o dost maksie nez zlato takze ti nema byt preco do placu, stym ste mali logicky ratat...a co sa tyka obrucok zo zlata aj keby boli z porodiovaneho bieleho zlata...za tyzden bezneho nosenia su doskriabane hoc tu ryhy nebudu take hlboke ako pri striebre

minenkak
15. jún 2024

Nemusí ti byť ľúto ,že nemáme obrúčky,je to len prsteň ,ja keby som silou mocou chcela prsteň tak si kúpim aj sama,veď ani topánky čo človek má na svadbe nikoho nezaujímajú,sú to len veci

fido69
15. jún 2024

@judar napísala "Striebro je o dost maksie nez zlato takze ti nema byt preco do placu"

Naopak. Striebro je tvrdší kov než zlato. 😉

judar
15. jún 2024

@fido69 925 oproti 585 bezne urcite nie...avsak 925 je tvrdsie oproti napriklad nalegovanej tureckej 585 tam rozdiel je ze turecke zlato zohnes aj dvomi prstami ...pri samotnych 999 je to uz inak

fido69
15. jún 2024

@judar Opakovanie hlásenia - Striebro je tvrdší kov než zlato. 😉

Strana
z2