Skúsenosti s týmto eshopom?
Ahojte,má niektorá skúsenosti so stránkou www.bbwardrobe.com ?
@patrisha1991 dve bundy a dve pyžamá a tepláky pre malú
@bebik2015 no paráda som zvedavá či aj mne príde len náramok ,tiež som objednala za nie malú sumu ,a nedá sa ťa stránka už ani otvoriť čiže neviem ani číslo zásielky nič....no budem si len hlavu búchať o stenu
baby, aj ja som objednala ešte začiatkom septembra, stiahlo mi to len sumu, ktorú som mala zaplatiť, žiadne poplatky navyše, bolo to len 7 Eur, tak v prípade, že to nepríde, tak mi to nebude až tak ľúto... poslali mi aj sledovacie číslo, ale balíček s tým číslom dorazil do Želiezoviec a tak som tam volala či by nepozreli adresu na balíčku, ale tak je tam uvedená pani z tohto mesta/obce, tak som zvedavá či príde niečo aj mne alebo nie
Ako keby sme to nevraveli 🙆♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@matazirafa keby mi prišiel aspoň taký náramok ako tu baby dávali, tak aspoň niečo, dcérka by sa potešila 🙂
@ikabu ja som tam nič nekupoval ešte na začiatku som vám tu písala ze sa potom nečudujte keď prídete o prachy. Ale komu nie je rady...
Ahojte vsetci.treba ist urychlene do banky a podat reklamaciu na vratenie platby.ak to stihnete do terminu banka vam peniaze vrati a ona si to bude ziadat zo zahranicnej banky kde maju dotycny ucty.ak sa toho nazbiera budu to brat ako opodstatneny podvod len sa treba ozvat.
A naozaj posielaju fejky naramkov ak teda nieco pride.tak necakajte a utekajte do banky podat reklamaciu.
@matazirafa ja som túto diskusiu našla až včera... hneď ako som objednávala, vedela som, že idem do rizika...preto to teraz neberiem nejak tragicky...
Baby nenariekajte ze sa nemate kde stazovat
Vo vasej banke. Treba podat ziadost o vratenie penazi, banka to presetri.
Mne to vratili 70 Eur co som sa nechala nachytat eshopom co vyzeral ako slovenska stranka a nakoniec prevod penazi isiel dakam do ciny.
Lepsie banky uz maju tieto transakcie zabkovane pripadne ak nahlasite banke tak uz potom to automaticky zablokuje na stranke.
Treba to riesit
@bebik2015 ja som tovar nedostala vôbec, ešte aj podacie číslo, ktoré mi poslali bolo zlé, balíček skončil na druhom konci republiky, takže ja som doložila k podnetu aj mail o potvrdení objednávky, kde bolo to sledovacie číslo a takisto som zo stránky pošty vytlačila sledovanie balíka
mne sa raz take stalo, hrozne pofiderny web a ze guess tenisky za super cenu no super, az tak ani nie mozno polovicnu teda nejak 60eur, kupila som a potom so to preskenovala a nazory atd a des a hruza. pisala som na ten web a priamo nahlasila web ako podvod a hned blokla kartu svoju ale platba odisla..a napisala tomu webu ze ich nahlasujem svojej banke ako podvodnikov a aj som tak urobila a banka poslala dokumenty na vypisanie, ale medzitym sa cinan spamatal a vratil peniaze, tak som to nechala tak. mala som totiz velku obavu, urobil to co vam, poslal topanky, ale priserne cinske smejdy vobec nie ze guess no ze hodne 5eur ni e60e. toto je potom priserna situacia vymakane to maju lebo akoze tovar ste dostali iba 'omylom' nie co objednali alebo nezodpovedal obrazku, a to sa zlee potom uraduje s tym.ten moj cinan nastastie sa zlakol a poslal sam peniaze spat, asi prvy podnet poslala banka jeho banke ze je podvodnik.
v kazdom pripade ja som svojej banke to prezentovala tak ze som nic nekupovala🙂 a nic mi neprislo, aj tak ked neposlu doporucene radsej sa tvarit ze nic neprislo.

@andika3331 to iste,naramok namiesto veciciek pre malu... 30e v cudu 🤔 a za prevod z uctu dalsich 8e..ale som blba,co uz,ponaucenie...