Skúsenosti s www.topankovo.sk
Ahojte chcem sa opytat ake skusenosti mate s Topankovo.sk?
no baby, ja mam kamaratku co tam kazdy mesiac utraca nehorazne peniaze, tak som sa dala nahovorit. hovorim, ze 15 e hore dole (jak sa vravi, nech nezerem 😀 ). objednala som si teda lodicky, take uplne simple cierne, no ale to ste mali vidiet tie pluzgiere!!! PLAKALA som od bolesti!! nekupujem si vzdy kozene topanky, kupim si aj v new yorkeri alebo barskde nejake lacne, ale toto sa mi este nestalo. jasne, ze otlacia trosku, ale takto do krvi nikdy!! takze bacha 🙂
ahojte ak teda rady nakupujete na topankovo tak mam pre Vás skvelú spravu môj eshop ponúka výrobky ktoré majú aj oni, teda ja predávam len to čo je vyrobené v EU a mám nižšie ceny ako oni + poštovné zadarmo už pre objednávky od 25,-eur
www.sonya-shop.sk
pekná deň želám
Objednala som si odtiaľ sukňu a šaty. Hneď ako prišli som ich poslala späť. Materiál čistá umelina.
Mam podobnu zlu skusenost. Cena je sice lakava, ale co to musi byt za odpad material, ked topanky vydrzia 3 tyzdne. Nehovoriac o tom, kolko karciogenneho svinstva nam do tela z tych topanok prudi.
@annamarus Mrzí ma vaša skúsenosť a oceňujem si, že sa o ňu delíte s nami aby sme o nej vedeli, myslíte to s nami v dobrom. No však ja sa domnievam, z Vášho písania, že asi neviete tak celkom úplne čo je to tá EKO koža. Je to názov pre umelo vytvorenú kožu, keďže niektoré umelé kože niesú spracovávané EKO, tak táto narozdiel je. A zároveň druhý bonus prečo sa volá EKO koža je preto, lebo jej spotrebou na výrobu tovaru neumrelo zviera, preto ten názov EKO koža. Snáď Vám to pomôže pri budúcom výbere topánok 😊

@tinkav koľko trvalo,kým ti vrátili peniaze? pred týždňom si bol u mňa prebrať balík kuriér /poslali ho tí z Topánkova,takže som nemusela bežať s balíkom na poštu/ a ešte sa mi nikto neozval,ani peniaze mi na účet nenabehli. Obratom som do Topánkova vracala čižmy,prišiel mi vadný výrobok s krivo nasadeným podpätkom,skrátka šmejd čo sa nemal ani dostať do predaja ale na smetisko.Hned som tam volala, slečna mi povedala,že mi pošlú kuriera,že preberie reklamovaný balík a do 5 dní mi vrátia peniaze na č.u. čo napíšem na reklamačný lístok. Tak neviem či mám tam volať ,či koľko mám čakať na peniaze 😒