Skúsenosti so SsangYong Rexton - servis a náhradné diely
Dobrý deň,
chcem vás požiadať o skúsenosti ohľadom tohto autá,
ako ste spokojný, servis pravidelný koľko € stojí a v prípade poruchy a náhradných dielov aké máte skúsenosti?
Ďakujem krásne.
@aandrea9 ďakujem, presne zvažujeme Škoda kodiaq a Rexton
@tinulka174 Ja som sa rozhodoval medzi Škoda Kodiaq a VW Tayron. U mňa vyhral Tayron.
@tinulka174 tiež Vám úplne nepomôžem, ja som zvažovala medzi tusconom a korandom. U mňa zvíťazilo korando, keby v tej dobe som nebola na materskej tak by bol rexton, len nevyšiel by lízing.
Mám korando už 3 roky a žiaden problém, servis bezproblémový auto ide ako hodinky, teraz už len čakám na nový model actyon aby som si vymenila za väčšie.
@tinulka174 ja som v novembri 2024 kupila korando a manzel ked videl ake je to super auto, tak kupil rextona - tiez sa rozhodoval medzi kodiaqom a rextonom,ale kedze moj bratranec má rextona cca 3r.,tak zvitazil rexton a mozem povedať ze nebanujeme
Zdravím, mam Rextona cca 4 mesiace a zatiaľ som stále nadšený, pôsobí ako kus poctivého auta. Servis neviem, ešte nebolo čo servisovat, ale kupoval som vo Fancar v BA, predtým som tam cez 10 rokov servisoval Mitsubishi Outlander a tie ceny prehliadok sú plus mínus rovnake. Čiže niekde medzi 350 - 900 eur, podľa toho, čo sa v konkrétnom roku robí. Vedia Vám dat rozpis garančných prehliadok dopredu aj s orientačnými cenami. Pevne verim, že auto sa po 5 rokoch nezačne rozpadávať.

@tinulka174 veľmi nepomôžem ale my sme ho silno zvažovali. Skončili sme na škode kodiak. Rexton nevyhral kvôli automatickej prevodovke, muž má k nej averziu.