Skúsenosti so stavebnou firmou Top House
Dobrý deň. Rada by som počula názor niekoho, kto ma s nimi uz skusenosti, ci uz pozitivne alebo negativne....Dakujem
Dobrý večer. Tak to ma mrzi. My sme sa nakoniec pre nich nerozhodli, tak som teda rada
@ivanka1987 dobry den. Staviali ste nakoniec z tophause alebo nie. V com su taky zly. My sa rozhodujeme
@mamive dobry den ,uz cca pol roka byvame.napiste mi do spravy c ovas zaujims
@yvanny zdravim, nestaviali sme s nimi nakoniec. Boli sme u nich na firme pani nam dokopy nevedela ani nic povedat ziadne materialy ani prezentacia nejakej stavby co stavali, sice nam davali najnizsiu cenu ale nevedela sa poriadne k nicomu vyjadrit. Vela faktorov nas odradilo . Aj ked cena to urcite nebola , len aka kvalita za tu cenu..
Dobrý deň mohli by ste mi tiež napísať svoje skúsenosti s firmou top house? Budem vám veľmi vďačná.
@ivanka1987
Dobrý deň, zaujímajú ma vaše skúsenosti s firmou Top hause, či bolo všetko v poriadku, alebo nie, ďakujem
@ivanka1987 zdravím Ivi môžeš mi prosím dať recenziu na nich??budem veľmi vďačná. Ďakujem
Joooj, ste ma dievčatá moc nepotešili:( ...plánujeme stavať a veľmi sa nám páčia od nich domčeky 🙂 radšej teda od nich ruky preč?
@aleskandra to aj ja som sa veľmi tešila, už mala stretnutie dohodnuté, ale som si tu prečítala(dozvedela id dobrých ľudí) a na zaklade toho som pozornejšie prestudovala návrh zmluvy,čo mi poslali,a okamžite zrušila, chcvalabohu,
Dobry den, chceli by sme stavt s touto firmou, maju dobru ponuku 50%zlavu, uz nam poslali aj zmluvu...odporucate nam tuto firmu ci ruky od nich prec?
@bat treba si prečítať o nich aj na iných fórach...napr. modrastrecha
Boli dokonca aj v tel.novinach, kde nejakej pani totálne dobabrali dom :-/
@alimichal dobry vecer aj mna by zaujimalo co vas odradilo od kupy. ak by ste mi mohli preposlat tu zmluvu na ingrid.vendzurova@gmail.com dakujem velmi pekne
@veronika2299 dobrý deň, nie...ani sme ich neriešili...
Staviame s firmou, ktorú majú naši veľmi dobrí kamaráti a máme pokoj 🙂
@aleskandra Dobrý deň, môžem vedieť názov firmy, alebo nejakú web stránku, kde si pozriem bližšie, dakujem
@evina191 dobrý deň, firma sa volá WIND-STAV
Ing. Renáta Nováková
Web stránku tuším nemajú :( v prípade záujmu vám viem poslať na nich kontakt...z našej strany maximálna spokojnosť 🙏🙏🙏 sme zatiaľ na začiatku, dnes sa robí zakladova doska ;)
S firmou Tophouse Gemer vôbec ale vôbec niesme spokojný! Nasľubovali kopec veci a nič nesplnili! Vôbec neplnia plány ako majú! Stále sa vyhováraju na rôzne veci.. Na ich stránke sú recenzie ale napísať sa nedá... Samozrejme sú tam iba pozitívne.. 😂 Tie si píšu iba oni.. TÚTO FIRMU NEODPORÚČAM!!!
@peter10000 môžem sa opýtať ako dlho sa už ťahá stavba a v akej fáze sa nachádza?

My s nimi bohuzial staviame dom,uplna katastrofa,ruky prec od nich!