icon

Skúsenosti so stránkou factcool

misshelliness
4. feb 2021

Ahojte. Prosím vás máte niektorá skúsenosti s objednaním oblečenia z tejto stránky?

waity888
•
4. feb 2021

Ahoj ,ja som neobjednavala oblečenie ale kabelku. Prišla veľmi rýchlo a všetko v poriadku.

barboritta
•
4. feb 2021

@misshelliness objednávala som,kvalita nič moc,veľkosti trochu menšie v reali, jediný klad bol rýchle dodanie

jolien88
•
4. feb 2021

ja som objednala 28.11. prišlo to 21.12. a kvalita otrasna, podla mna aliexpress alebo niečo podobne

11mirka22
•
4. feb 2021

@misshelliness je to niečo ako about you, čiže sprostredkovávaju tovar od rôznych výrobcov... Teda každý môže mať inú skúsenosť, čo sa kvality a rýchlosti dodania týka. Ale Stránka je to seriózna, v prípade vrátenia tovaru bez problémov a rýchlo vrátia peniaze...

mamasimmi
•
4. feb 2021

Ja som kupila 2je saty z toho 1 som vrátila a druhe boli ok... ale všetko závisí od daného výrobku niečo môže byť kvalitné, iné sh*t 🤷‍♀️.... Inak s nákupom aj vratenim som bola spokojna

misoaklokim
•
5. feb 2021

Presne ako píšu vyššie niečo OK niečo menej kvalitné 🙂

kristy2727
•
6. feb 2021

@misshelliness objednavala som viackrat a vždy mi prišlo všetko v poriadku a kvalitne. Pravdepodobne to záleží od toho, čo kupujete. Veľkosti mi vždy sedia podľa veľkostných tabuliek.

evora
•
6. feb 2021

Ja som objednala raz, mesiac nechodilo nic. Po asi 3 emailoch, na ktoré nikto nereagoval, som im napisala, ze nas je viac, ktoré zaplatili vopred za tovar a neprisiel nam a zs to budeme riešiť s obch.inšpekciou. Zrazu na druhy deň rýchla odpoveď, ze môj tovar mi bohužiaľ nevedia dodať a poslali mi peniaze späť. Takže za mna- nikdy im neplať vopred, podla recenzií nekvalitné veci. Keby som si obchod preklepla skor, nemusela som sa mesiac nervacit kvoli 40 euram 😀😉

nela6
•
6. feb 2021

@misshelliness mne prišla normalne objednávka, a aj som tam volala, aby som sa poradila ohľadom veľkosti akú objednať a baby boli veeeelmi mile

vandica
•
6. feb 2021

Tiež mám len dobré skúsenosti, rýchle dodanie, a tovar bol vždy kvalitný a sedel veľkostne,no ja som objednavala vždy tú istú značku pre muža.

sasalovasilvia
•
18. nov 2021

Ahojte, nemate skusenosti, ake cisla tricka objednavate pre manzela? Ci vam sedia velkosti alebo treba objednavat mensie ci vacsie ?

h2
•
18. nov 2021

Raz som odtiaľ objednávala šaty. Prišli rýchlo a v poriadku, kvalita síce slabšia, ale za tých 13 eur som ani viac nečakala.

sasalovasilvia
•
19. nov 2021

@h2 No uvidime, co pride. Dik za komentar

7lenka11
•
20. dec 2021

ahojte, prosím, má niekto aktuálne skúsenosť s týmto eshopom? Ja som bola vždy s nimi spokojná, no teraz čakám už vyše mesiaca na objednávku, medzitým mi poslali len jeden mail, že sa ospravedlňujú a na objednávke pracujú. Šaty som chcela využiť na jednu pracovnú akciu, ktorá bola minulý týždeň a objednávka stále nikde...

sasalovasilvia
•
20. dec 2021

@7lenka11 Ja som cakala tiez skoro mesiac a pisali mi asi 2krat, ze este mam pockat. Napokon mi tovar dosiel a bola som velmi spokojna. Obchod odporucam

7lenka11
•
20. dec 2021

ja som s nimi bola vždy spokojná, nikdy nebol žiadny problém.. no keď som naposledy objednávala veci, písali, že 4-8 dní, no v skutočnosti už mesiac čakám na veci.. chápem, že pred Vianocami je to náročnejšie s dodávkami tovaru a s kuriérmi, ale mohli napísať, že tovar nepríde počas najbližších 4 týždňov.. namiesto toho mi len poslali mail, že na objednávke sa pracuje a ospravedlňujú sa.. napokon som aj tak musela zamieriť do obchodu...

kristy2727
•
27. dec 2021

@7lenka11 stačí poslať mail, že na stránke majú predpokladanú dobu doručenia 4-8 dni a tovar stále nikde
Po takomto maile som mala vždy objednávku do dvoch dni doma
Avšak keďže sú sviatky môže to trvať dlhšie