icon

Skúsenosti so stránkou vidaxl.sk

ewcurik
27. jún 2015

Ahojte chcem sa spýtať či nektorý máte skúsenosti s eshopom vidaxl.sk. Neviem nájsť žiadne hodnote o nich. Majú tam super a hlavne lacné veci ale odrádza ma hlavne to že majú platbu len prevodom.
🙄 🙄 🙄

mon29
20. apr 2018

Ja mam od nich lampy.. vsetko prebehlo ok....

wladhka
22. apr 2018

@selfica5 môžem sa opýtať došli vám už tie lehátka? Nie su príliš nízko od zeme? Aj ja zvažujem, že od nich objednám lehátka ale 26cm výška s podušmou od zeme sa mi vidi veľmi málo. Ďakujem za odpoveď 🙂

dudana424
23. apr 2018

Vsetko bolo v poriadku,nic nechybalo a stolicka je super,ako na obrazku.....velka spokojnost...aj dorucenim

lussy666
23. apr 2018

Ja mam tiez dobru skusenost. Tovar rychlo prisiel, sice sme ho vracali - nebol chybny, vsetko bolo ok, len my sme si to inak predstavovali - a ani pri vrateni neboli ziadne problemy, prisiel kurier, zobral a bolo. Peniaze za par dni na ucte.

sefica5
24. apr 2018

@wladhka Este neprisli, stále cakám. Urcite napísem a pridam forku potom.

sefica5
Autor odpoveď zmazal
sefica5
26. apr 2018

Ahojte, lehátka dorazili včera, takže to trvalo 7 dní od objednania. Vyzerajú dobre. Od zeme asi tak v strede sú cca 24 cm. Nedajú sa polohovať ale to sme vedeli už keď sme ich kupovali, čiže stále sa leží v tej istej polohe. Druhá dobra skúsenosť 🙂

evelin14
28. apr 2018

Ahojte! Chcem sa opýtať, keď im platim prevodom na učet (keďže kreditku nemam), približne koľko je tam poplatok do hollandska? Ja mám účet v OTP.... Ďakujem!

mata272
11. máj 2018

Oni sa ozvu 5minut pred donášku. Mne doviezli posteľ doma otvorím a predné čelo a spodné chýba teraz čakám kým odpisu mail lebo sa tam nedá dovolať, nespokojnosť

12romi34
20. nov 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

lehatka vyzeraju špicovo, ale nezaryju sa vam do travy. My sme s tym mali problem cele leto. Preto nam manžel spravil terasu, dal nam strechu, podlahu a buduci rok si tam ešte spravime krb a bude to super i na rodinne posedenie pri bazene

ywanqo
25. júl 2019

PODVOD: Mam potvrdenie o platbe z banky - uz takmer pred 2 tyzdnami mi odisli peniaze na ucet vidaxl.sk a obchod sa tvari, ze nic nedostal a odmieta akokolvek pomoct (ci uz vratit peniaze alebo zaslat tovar). Odporucam si dat velky pozor na platbu vopred a radsej si vybrat iny obchod.

heldova
22. jan 2020

@dudana424 áno ja to isté ako ma nahnevali.

lulila098
29. apr 2020

@heldova mi sme si objednali stôl do obývačky strieborný a poslali nám medený 😡 a aj chybný

dadurka
6. máj 2020

ahojte, prosim vas neobjednavali ste si niekto z tejto stránky markizu? Co tie zle recenzie? Mate niekto skúsenosť prosím. Ďakujem

dadr
10. máj 2020

@lulila098 aj ste stolik vratili? vratili vam peniaze?
rodicia objednali lehatka do zahrady, prisli poskodene. Teraz sa bojime ze ak lehatka vratime ,nevratia nam spat peniaze.

kamka78
Autor odpoveď zmazal
dadurka
16. máj 2020

@kamka78 urcite nie ,mne balíček v poriadku prišiel a aj celkom rýchlo asi do týždňa. Držím palce

lulila098
18. máj 2020

@dadr áno vrátili sme stôl. Písali nám že stôl dostali už dnes. A peniažky nám prídu do 4 dní

dadr
18. máj 2020

@lulila098 dakujem...aj my sme vratili lehatka. Dnes vratili penize. Ale bali sme sa dost

lulila098
18. máj 2020

@dadr za aký čas vám prišli peniažky

dadr
18. máj 2020

@lulila098 12.5 prisiel kurier vyzdvihnut balicek a dnes ich pripisali na ucet

evamaria47
21. máj 2020

za mňa celé zlé...tovar mi prišiel v dvoch balíkoch s 3 týždňovým odstupom bez toho, aby ma na to upozornili,druhý balík ale totálne nepoužiteľný tovar.paraván rozbitý na triesky a od poslania mailu o reklamácii prešiel už mesiac a žiadna odozva.Dnes som písala zase tak uvidím....myslím si že som prišla o 140eur.Budem bojovať ďalej ale veľa možnosti asi nemám

lulila098
21. máj 2020

@evamaria47 určite ste neprišla. Spravte foto ako vám to prišlo a pošlite im. Vyreklamuju vám to.

evamaria47
22. máj 2020

@lulila098 foto som poslala tak budem dúfať že všetko dobre dopadne,vďaka za povzbudenie ♥

timik15
28. máj 2020

Ahojte, ja som odtiaľ objednala ešte dávnejšie stoličku. Prišla v pohode, určite nie najkvalitnejšia, ale za tie peniaze v poriadku. Teraz som pozerala veľký záhradný nábytok (umelý ratan) , tie ceny sú neporovnateľné, len neviem akú kvalitu očakávať. Máte niekto od nich takéto sedenie? Ďakujem za každú recenziu. Prajem pekný deň.

dadr
28. máj 2020

@timik15 mali sme objednane ratanove lehatka (tiez umely ratan). Prislo to pokazene,ratan potrhany(preseknuty alebo zuzeny) na viacerych miestach. Vratili sme tovar naspat, aj ked sme sa velmi bali,lebo boli zle recenzie,odpisovali raz za tyzden. Nastastie vsetko dobre dopadlo a peniaze vratili.

chanel_c
30. máj 2020

Mne sa u nich pacia postele. Nikde inde neviem najst taku pestru a peknu ponuku, ale tiez som uz precitala par zlych recenzii tak mam obavu 😒

evamaria47
17. jún 2020

tak aby som nepísala iba zlé skúsenosti....po všetkých možných aj nemožných peripétiach všetko skončilo dobre.Tovar som vrátila a peniaze mi poslali na účet... ale nebola to príjemná skúsenosť

lulila098
17. jún 2020

@evamaria47 aj mne pekne vrátili ako slubili

chanel_c
20. jún 2020

@timik15 osobnu nie ale kamaratka objednavali ratanive sedenie na terasu tiez sa dali zlakat cenou ktora bola oproti inym obchodom o dost nizsia. Sedenie im prislo sice pekne ale velmi male a nizke