icon

Skúsenosti so stránkou vidaxl.sk

ewcurik
27. jún 2015

Ahojte chcem sa spýtať či nektorý máte skúsenosti s eshopom vidaxl.sk. Neviem nájsť žiadne hodnote o nich. Majú tam super a hlavne lacné veci ale odrádza ma hlavne to že majú platbu len prevodom.
🙄 🙄 🙄

lusitka
22. jún 2020

@evamaria47 prosím Vás,zajtra by mal prísť kuriér po slnečník, ktorý chceme vrátiť. zabalili sme ho, ako bol pôvodne...je treba na škatuľu nalepiť aj adresu príjemcu či kuriér vie, kam to má odovzdať? a faktúru ste dávali do škatule či netreba? ďakujem krásne. Lucia

pipo8
20. aug 2020

Dobrý večer! Včera som objednala nočné stolíky a záves do spálne. Potvrdzujúci mail mi ešte neprišiel. Dúfam, že mi objednávka príde. 🙏

evamaria47
22. aug 2020

@lusitka ...škatula musí byť zbavená všetkých nálepiek a nápisov, kuriér donesie nálepku ktorú nalepíte na škatuľu

martina12389
2. sep 2020

Pridam aj ja svoju skúsenosť,objednala som záhradný set aj ho zaplatila ,ale potom som objednávku zrušila a do 5 dni mi aj vrátili peniaze,a nejednalo sa o malú sumu 😬takže seriózna stránka aj predajca,na každý email ktorý som napísala mi do niekoľkých hodín odpísali,takže asi toľko odporúčam kto chce objednať ,nemusí sa báť

pipo8
Autor odpoveď zmazal
redusik
13. nov 2020

@ewcurik mne dnes prišlo a som spokojná ,účel splní ,síce žiaden luxus ale dá sa,doručené do 2 týždňov
@ewcurik
@ewcurik

aeneas
15. nov 2020

@nikola1212 Dobrý deň, ako ste spokojná s tými stoličkami s odstupom času? Nelupu sa vám? Uvažujem o ich kúpe, ale rada si nechám poradiť. Nepamätáte si, koľko vás stali, keď ste ich kupovali? Ďakujem pekne

micuss06
24. aug 2021

Ja som si objednala odtiaľ posteľ za 150€, bála som sa síce, ale na druhý deň od platby mi prišlo potvrdenie objednávky, na tretí deň mi prišla faktúra za tovar a odovzdanie objednávky dopravcovi - a sledovacie číslo. Čiže o pár dní by mal byť tovar doma, tak uvidíme ako budem spokojná s kvalitou

lulila098
5. sep 2021

@martina12389 no ja som takú skúsenosť nemala, určite niesu seriózny..

tdli
24. mar 2022

Moja cerstva skusenost je taka,ze obchod funguje,nie je to podvod,aj ked platba ihned za tovar kartou vzbudzuje podozrenie,ale mne hned na druhy den po zaplateni poslali mail ze platbu prijali,potvrdili objednavku,do 6dni prisla ako aj pisali...az na tu kvalitu.My sme sice neobjednavali nabytok ale tramove spojky,no od toho co maju na fotkach,to ma na míle daleko.Hrozne pozvarane,jak keby to zvaral niekto kto ani zvarat nevie,no otras.Esteze mali dovoz zdarma,lebo ako prevedenie otras fakt.A posielali to az z Rakuska,tak ze tak...asi dalsia siet obchodov,co predava vsetko a zaroven nic nema na sklade.

macus95
25. mar 2022

Ahojte , objednával niekto z vás aj nábytok ? Knižnicu ? alebo skrinky ?

natalia000
3. máj 2022

@sefica5 ahoj aj ja pozerám na lehátka a rozmýšľam ci objednať takze si snimi spokojná?

macus95
3. máj 2022

Ahojte
No ja som nakoniec objednala knižnicu , mala som strach , prvý deň objednania mi prišiel email, o prijatí objednávky , neskôr aj o platbe , a potom nič .....napísala som im na e-mail a nato samozrejme prišiel automatický e-mail od spoločnosti nič viac .....ale do 5 dní som mala doma objednaný tovar a všetko v poriadku , problém bol iba malé diery na skrutky .... V tomto prípade ak si chcete objednať poistite si svoj osobný účet v banke tým ste krytý v prípade keby vám prišiel poškodený tovar alebo by neprišiel , alebo keby jednalo o podvod ... Ja som bola v strachu ale keď som volala do banky Pani mi vysvetlila že keď mám poistenie nemám sa čoho báť a peniaze by som dospala späť ...

sefica5
4. máj 2022

@natalia000 áno, stále sú v pohode a používame ich.

babulena
22. máj 2022

@dadr prosím ťa ako vám poslali peniaze späť? Ja už 3 týždne čakám a píšem maily, vždy mi napíšu do slova tú istú odpoveď že peniaze prídu na Dočasný účet. Aký to je? Platili sme kartou a na účet nám od nich nič neprišlo, telefón tam nie je. Neviem čo je dočasný účet

dadr
22. máj 2022

@babulena Ahoj, uz si presne nespominam. Ale mari sa mi, ze to vratili na ucet odkial to bolo platene.

babulena
22. máj 2022

@dadr ďakujem za odpoveď,ja už čakám 3 týždne a peniaze neprišli

snezienkaaa82
22. máj 2022

Spokojná, mame stoličky, potom stôl a ešte kadečo. Žiaden problém. Tovar bol doručený do 7 dní, poriadne zabalený, bez poskodenia

pistika7777
24. máj 2022

Zdravim, kvoli recenzii na VIDA ZAHRDNA KOLNA, som sa zaregistroval na Modrom koniku. 🙂
Chcem varovat ludi pred kupou plechoveho zahradneho domceka VIDA . Cista katastrofa !!! Jedna vec je , ze prisiel rozmontovany v takom stave a s takym navodom, ze sme ho traja ludia s profi naradim a skusenostami skladali asi 5 hodin...
Nikde nie je uvedene , kolko balikov vam pride a nam prisiel najprv 1 balik a az o dva dni dalsie dva. Samozrejme , ze som to reklamoval, ale nikde ziadny priamy kontakt, iba mail, kde odpisuje "robot" vseobecne zvasty s linkami na navod a pod a pyta sa dookola stale dalsie a dalsie otazky .
Cely domcek je z takych tenkych plechov, ze ked mi zavadzal falc, tak som ho absolutne bez problemov ohol prstami . Nedajboze, ze sa chytite / opriete niekde, okamzite sa "plech" prevali . O dverach sa nemam ani chut vyjadrovat. "U" profil v ktorom to chodi je taky tenky ( ako vsetko ), ze sa okamzite prehol a nasledne dvere dole nepriliehaju asi 10 cm ... O tom ze to chcete zamknut, ani nesnivajte . Kec ich potiahol silnejsie 3 rocny chlapcek ( doslova ! ) , tak prebehli cez falcovanie, ktore ich mali zadrzat . Dlasie vec, ktora z udajov nie je jasna , ze vyska dveri je iba 150CM !!! Takze sa musite pokazde zohnut pri vstupe ... Je pravda , ze tento udaj je sice uvedeny pri specifikacii a mne to "utieklo", ale vobec ma nenapadlo, ze to takto moze byt.
Domcek po komplet zhotoveni drzi ako-tak pohromade, ale musim napr. dorobit kotvenie okrajovych list po obvode strechy a aj plechu na stite . Drzia iba na krajoch a asi uletia pri prvom vetre.
Aby som domcek mohol uzivat a cely domcek sa pri najmensom dotyku o stenu nezdeformoval, tak ho musim obist po obvode OSB doskami a vymenit kolajnicu na dverach za nieco hlinikove. Co s dverami, som este nevymyslel ...
Naozaj nie som nejaky "stazovacny typ ", ale tento vyrobok je CISTA HROZA . keby to bol z paiera, tak je to asi lespie ! Nerozumiem, ako to vobec moze niekto predavat . Keby sa mi to chcelo opat cele rozoberat, tak to napakujem do krabic a poslem spat do Polska . Ale toto uz budem rozoberat raz iba karbobruskou a 5 kg kladivom 🙂)) .
Proste NEKUPOVAT, NEKUPOVAT, NEKUPOVAT !!!

jupet
5. aug 2022

Má niekto skúsenosti s vrátením tovaru do vidaxl.sk. Zaujímalo by ma či po vrátení tovaru či vrátia aj peniaze? Ďakujem

babulena
5. aug 2022

@jupet mne nakoniec vrátili peniaze, ale dlho to trvalo, každé 3 dní som im písala, a stále mi písali že riešia problém a že sa ospravedlňujú. Odpovedal mi počítač, lebo odpoveď bola doslova vždy tá istá, a žiadne odpovede na moje otázky. Peniaze po dlhom čase prišli, ale cez internet banking mi len bola pripísaná suma, ale žiadne info od koho suma prišla, podľa sumy som vedela že je to od nich. Prajem vám veľa šťastia a pevné nervy. Ja už som myslela že som o peniaze prišla

mmmonika
2. jún 2023

Prosím vás tie čo ste nakupovali, akú adresu uviedla firma na faktúre?

yehudasvk
25. aug 2023

Zdravím,
naša skúsenosť s Vidaxl je čistá katastrofa objednávali sme na firmu.
Keďže sme platcami DPH a Vidaxl fakturuje ako Holandská firma čo sme netušili(to je aj odpoveď pre mmmonika) mali nám vystaviť faktúru bez DPH čo samozrejme neurobili,takže sme zaplatili aj DPH (kedže faktúru poslali až po prevzatí a uhradení,tak sme to ani nemali ako zistiť,že to budú faktúrovať ako zahraničná spoločnosť)načo sme ich upozornili,že nám majú vystaviť novú faktúru bez DPH a zaplatenú DPH vrátiť na účet.
Komunikácia čistá katastrofa postupne nám na naše emaili odpísali:Icey Zhou,Cindy Xiong,Marian,Teri Liu,Keleon WH,Oleksandra.
Vrátiť DPH nám nechcú,lebo vo faktúre sme uviedli fakturačnú adresu Námestie hraniciarov 1613/3 a v systéme VIES(kontrola DPH) je adresa Námestie hraničiarov 3.Vysvetliť,že sa jedná o rovnakú adresu je nad ľudské sily.Nikdy sme takýto problém nemali ani s Čechmi,alebo Poliakmi,ale zjavne Holanďania nechcú pochopiť,že dom má súpisné aj orientačné číslo a jedna sa o ten istý dom a teda aj adresu.
Kontaktovali sme aj Slovenskú finančnú správu kde nám dali info ako oficiálne postupovať,ale to by bolo na veeeeeľmi dlho a tých 20Eur za to nestojí.
Mimo rečou nám pan z FS povedal,že ak máte na druhej strane blbca nič tam nevybavíte.
Ak teda chcete objednať na firmu tak si najprv vyriešte,aby Vám hneď poslali faktúru bez DPH,čo bude pri ich automatických odpovediach a chatbotoch asi tiež pekná zábava,alebo zadajte úplne totožnú adresu ako je v systéme VIES a dúfajte,že Vám DPH vrátia.SLovenská podpora ak sa dovoláte tak je otázne či Vám pomôžu,lebo hneď po vytvorení objednávky sme objednávku potrebovali zrušiť a vytvoriť novú načo nás informovali,že objednávku zrušia a nie je problém.O 4 dni nám prišla objednávka ktorú sme následne vytvorili a aj tá ktorú mali zrušiť.
Za nás nikdy viac a aká je firma dobrá spoznáte až keď potrebujete niečo vyriešiť.

yehudasvk
25. aug 2023

@mmmonika
Faktúrujú ako
Vida XL Europe B.V.
Mary Kingsleystraat 1, 5928 SK Venlo, NL
Identifikačné číslo DPH: NL820055220B01
ČoK číslo: 09188362

danuska2568
15. nov 2023

@ewcurik dobry den prajem ja som si tiez objednavala zo stranky vidaXL.sk vianocny stromcek a da sa tam zadat aj na dobierku nemusite len prevodom to je na vas aku formu platenia si vy vyberete

bablik
15. nov 2023

posielam číslo na vidaxl.sk

tamaraaa
19. feb 2024

@micuss06
Ahoj,bola si spokojna s postelou prosim? Vsetko bolo ok? Rada by som objednala potele detom,dakujem🙂🙏

micuss06
25. feb 2024

@tamaraaa bola som spokojná, len tým, že sme s partnerom obaja vysoký, tak nám bola posteľ nízka, tak sme ju nakoniec predali, ale nie kvôli kvalite výrobku. 🙂

angelous1991
25. feb 2024

Mala som odtiaľ gauč do salónu. Takú sedačku . Dodanie trvalo extrémne dlho až som mala obavu či vôbec príde . A keď prišlo tak to bolo extrémne labilne a fakt som sa bála že sa to pod zákazníkmi rozpadne. Šlo to do smeti a kúpila som nový kvalitný .

rennyyy
29. máj 2024

Ahoj, chcem sa spýtať na posteľ vidaXL Rozkladacia denná posteľ borovicový masív 2x(80x200) cm má niekto skúsenosť s týmto výrobkom prosím