icon

Skúsenosti so stránkou vidaxl.sk

ewcurik
27. jún 2015

Ahojte chcem sa spýtať či nektorý máte skúsenosti s eshopom vidaxl.sk. Neviem nájsť žiadne hodnote o nich. Majú tam super a hlavne lacné veci ale odrádza ma hlavne to že majú platbu len prevodom.
🙄 🙄 🙄

Strana
z4
sany551
18. aug 2024

@ewcurik je tam aj tel. číslo a dokonca vám zavolajú oni , keď im necháte vaše číslo .

vierockamatkova
8. okt 2024

@ewcurik ja som dnes policu objednala ale na dobierku tak uvidím

darula
13. okt 2024

@vierockamatkova Dobrý deň,už vám prišla ?

vierockamatkova
13. okt 2024

@darula nie zatiaľ mi píše že je pripravená na odoslanie od štvrtku

darula
13. okt 2024

@vierockamatkova
Ďakujem za odpoveď,aj ja chcem niečo odtiaľ objednať.

vierockamatkova
16. okt 2024

@darula dnes prišla polica krásne zabalená cez víkend poskladame tak dám vedieť či sa oplatil nakup

darula
16. okt 2024

@vierockamatkova Super,aj ja som objednala ,cca 22 .má prísť regál tak uvidím ,inde ten istý tovar o 30 eur viac .

vierockamatkova
17. okt 2024

@darula ja som takú policu rohovu tu stála 22 na dobierku v inom ale kamennom obchode je za 88 v akcií

vierockamatkova
21. okt 2024

@darula polica zložená podľa očakávania dopadla takže som spokojná zodpovedá popisu

darula
22. okt 2024

@vierockamatkova super,mne príde regál - knižnica dnes .

slim_any
22. dec 2024

@rennyyy ahoj, objednali sme túto postel? Tiež po nej pozerám, tak som zvedavá, vďaka 🙂

predajcake
6. feb 2025

Ma pripravili o 50€! Nikdy viac!!!

modrykolibrik
6. feb 2025

@ewcurik my sme tam kupovali posteľ. Bohužiaľ poslali nám ju bez jedného roštu a tých zásuviek do ktorého sa to vkladali a bola dosť tá posteľ taká rozhegana. A k tomu prišla aj poškodená. Poslali sme reklamáciu ale vrátili nám iba 30€. Posteľ sme si upravili podľa seba a ok ale asi by som tam niečo takéto nekupovala

zuzik1407
17. feb 2025

Dnes mi prišla posteľ ,čistá katastrofa....Idem vraciat.Postel je ľahká ako papier.hned vrzga,pri skladaní.Strasne dačo.

emprio
27. feb 2025

Neodporucam!!!! Ak chces vratit tovar napisu mail , ze je vsetko ok aj tovar si mozes nechat a peniaze poslu naspät na ucet. Potom s Tebou komunikuje iba automat kde su nepodstane a nezmyselne otazky! Ked ako tak zozenie kontakt, tak sa ozve ze momentalne nemoze nikdo s tebou komunikovat a tak to ide stale dokola aj po polroku. Tovar šmejd ktory sa neda absolutne pouzit a peniaze nikde!

predajcake
27. feb 2025

Som prerobil, mi dali refundaciu 11€ a potom kupon 10 € ale 40€ v koši.

spenat9
27. feb 2025

Ja som objednavala konferencny stvrocovy stolik odtial a na obrazku ani v popise nebolo vobec napisane ze su to vlastne dva obdlzniky spojene dokopy a teda priamo cez stred stolika ide ten spoj 😂 ale ja som to neriesila, za tu cenu co to stalo sa dalo cakat ze s tym nieco bude :D

zuzik1407
27. feb 2025

Mne vrátili za posteľ peniaze,i keď si stiahli 10€,že som posteľ vrátila.....

petra21042
19. mar 2025

Ahojte, ja mám otázku ohľadom dobierky.. Objednávala som stôl a skrinku v celkovej hodnote 110€ a zadávala som platbu na dobierku, pretože mi neprišla dôveryhodná tá stránka.. dnes mi prišiel mail o doručení a v ňom sa písalo že vraj výška dobierky 58€ 😃 .. máte s tým nejakú skúsenosť?

zuzik1407
20. mar 2025

@petra21042 asi posielajú postupne a nie naraz.mozno len skrinku

kathy323
21. apr 2025

Ahoj chcem si objednať westernove sedlo z vidaxl ale bojím sa keďže som si naňho dlho šetrila.......ak mi nedôjde budem veľmi sklamaná nemáte niekto skúsenosti s týmto westerovým sedlom? Ak áno velmi ďakujem☺️

eluska30591
22. jún 2025

Ahojte, objednala som si pred týždňom záhradnú posteľ (polyratan). Zatiaľ tovar nikde, ale komunikujú zatiaľ somnou. Platbu som dala na dobierku.
Chcem sa spýtať, kto má skúsenosti s polyratanovym sedením z tejto stránky ? Či to aj čosi vydrží aspoň 5 rokov, aj 10 🙂) ďakujem.

Strana
z4