Skúsenosti so stránkou vidaxl.sk
Ahojte chcem sa spýtať či nektorý máte skúsenosti s eshopom vidaxl.sk. Neviem nájsť žiadne hodnote o nich. Majú tam super a hlavne lacné veci ale odrádza ma hlavne to že majú platbu len prevodom.
🙄 🙄 🙄
@ewcurik ja som dnes policu objednala ale na dobierku tak uvidím
@vierockamatkova Dobrý deň,už vám prišla ?
@darula nie zatiaľ mi píše že je pripravená na odoslanie od štvrtku
@vierockamatkova
Ďakujem za odpoveď,aj ja chcem niečo odtiaľ objednať.
@darula dnes prišla polica krásne zabalená cez víkend poskladame tak dám vedieť či sa oplatil nakup
@vierockamatkova Super,aj ja som objednala ,cca 22 .má prísť regál tak uvidím ,inde ten istý tovar o 30 eur viac .
@darula ja som takú policu rohovu tu stála 22 na dobierku v inom ale kamennom obchode je za 88 v akcií
@darula polica zložená podľa očakávania dopadla takže som spokojná zodpovedá popisu
@vierockamatkova super,mne príde regál - knižnica dnes .
Ma pripravili o 50€! Nikdy viac!!!
@ewcurik my sme tam kupovali posteľ. Bohužiaľ poslali nám ju bez jedného roštu a tých zásuviek do ktorého sa to vkladali a bola dosť tá posteľ taká rozhegana. A k tomu prišla aj poškodená. Poslali sme reklamáciu ale vrátili nám iba 30€. Posteľ sme si upravili podľa seba a ok ale asi by som tam niečo takéto nekupovala
Dnes mi prišla posteľ ,čistá katastrofa....Idem vraciat.Postel je ľahká ako papier.hned vrzga,pri skladaní.Strasne dačo.
Neodporucam!!!! Ak chces vratit tovar napisu mail , ze je vsetko ok aj tovar si mozes nechat a peniaze poslu naspät na ucet. Potom s Tebou komunikuje iba automat kde su nepodstane a nezmyselne otazky! Ked ako tak zozenie kontakt, tak sa ozve ze momentalne nemoze nikdo s tebou komunikovat a tak to ide stale dokola aj po polroku. Tovar šmejd ktory sa neda absolutne pouzit a peniaze nikde!
Som prerobil, mi dali refundaciu 11€ a potom kupon 10 € ale 40€ v koši.
Ja som objednavala konferencny stvrocovy stolik odtial a na obrazku ani v popise nebolo vobec napisane ze su to vlastne dva obdlzniky spojene dokopy a teda priamo cez stred stolika ide ten spoj 😂 ale ja som to neriesila, za tu cenu co to stalo sa dalo cakat ze s tym nieco bude :D
Mne vrátili za posteľ peniaze,i keď si stiahli 10€,že som posteľ vrátila.....
Ahojte, ja mám otázku ohľadom dobierky.. Objednávala som stôl a skrinku v celkovej hodnote 110€ a zadávala som platbu na dobierku, pretože mi neprišla dôveryhodná tá stránka.. dnes mi prišiel mail o doručení a v ňom sa písalo že vraj výška dobierky 58€ 😃 .. máte s tým nejakú skúsenosť?
@petra21042 asi posielajú postupne a nie naraz.mozno len skrinku
Ahoj chcem si objednať westernove sedlo z vidaxl ale bojím sa keďže som si naňho dlho šetrila.......ak mi nedôjde budem veľmi sklamaná nemáte niekto skúsenosti s týmto westerovým sedlom? Ak áno velmi ďakujem☺️
Ahojte, objednala som si pred týždňom záhradnú posteľ (polyratan). Zatiaľ tovar nikde, ale komunikujú zatiaľ somnou. Platbu som dala na dobierku.
Chcem sa spýtať, kto má skúsenosti s polyratanovym sedením z tejto stránky ? Či to aj čosi vydrží aspoň 5 rokov, aj 10 🙂) ďakujem.

@ewcurik je tam aj tel. číslo a dokonca vám zavolajú oni , keď im necháte vaše číslo .