icon

Skúsenosti so stránkou www.kupsito.sk

asturia
10. máj 2015

Ma niekto skusenosti s kupou cez stranku KupSito.sk?Dakujem pekne

Strana
z2
zana321
20. jan 2024

@milanrk vy ste niekto z tej nepodarenej stránky? Ak áno,ozvite sa,čakám svoje peniaze zaplatené pred vianocami. Inak idem na políciu aj s ostatnými zákazníkmi. Na SOI samozrejme sťažnosť podávam tiež. Dakujem

peter098
9. feb 2024

Pozdravujem, už ste riešili s políciou tých podvodníkov?

pali1304
7. júl 2024

@asturia Sú to podvodníci, tovar nemajú, peniaze nevrátia.

kovacova1989
3. okt 2024

Dobrý deň, prosím máte niekto skusenosť že by platbu vratili ? Zaplatila som tovar za 22 000kč, ktory samozrejme nebol skladom.Dovolať sa nedá, na email neodpovedajú.Keď konečne odpíšu z informaciou že Vám peniaze vrátia do 14 dní, takisto nič.Nahlásila som na obchodnu inšpekciu, samozrejme trestné oznámenie bude nasledovať ,akurát som chcela vedieť ci už niekomu niekedy platbu vratili.Ďakujem

izabela2232
11. feb 2025

Dobrý deň práve som sa sem zaregistrovala aby som dostala odpoveď. Tiež som 10 januára z tejto stránky objednávala darček pre dcéru nie lacný a skončila som podobne. Napísali , že na vrátenie peňazí majú 14 dní a už je to vyše mesiaca.. na maily neodpovedajú a keď volám, čo skúšam nespočetne dní tak ma ani neprepoja. Vrátili prosím niekomu peniaze?
Ďakujem za odpoveď😊

pcolkapeter
14. júl 2025

Dobrý deň. Jas som si objednal tovar za 118 EUR v 11/2024. Zaplatil som okamzite celu sumu. Taktiež mi napísali , že tovar nemajú na sklade a vrátia peniaze do 14 dní. Už je to skoro ľ roky a peniaze neprišli. Chcel som iný tovar, ktorý na stránke mali, ale napísali, že ho nemajú na sklade. Na moje maily o vrátenie peňazí nereagovali a čo sa týka volania na telefón, tak to je stráta času. Nedovoláte sa! Môžte poradiť ako mám postupovať ďalej? Ďakujem.

Strana
z2