icon

Skúsenosti so sušičkami prádla: Aké oblečenie môžete sušiť?

bubca
25. aug 2007

Ahojte maminky,mám na vás prosbu,ak máte skúsenosti so sušičkou prádla,podelte sa,prosím,o svoje skúsenosti.Veľmi tuho nad ňou uvažujem,pretože ide zima a ja mám v zime vždy problém so sušením oblečenia svojich pokladov...len si nie som istá,ako je to s tým sušením,nakoľko dnes som len tak pozerala naše oblečenie a skoro na každom bol zákaz sušenia v sušičke,jedno či išlo o bavlnené,alebo zmes...Ako to teda je?Môže sa sušiť iba to,čo je dovolené,alebo môžem sušiť aj iné veci?Prosím o radu,nakoľko sušička je nákladná vec a tak nechcem,aby mi doma iba "chytala" prach.Veľmi pekne ďakujem 🙂

linuska77
29. dec 2018

ahojte. viete mi prosim poradit ze ako mam vycistit tú hornú nadobu na vodu? vnutro myslim. mam tam spinu a take povlaky po vode. a taktiez tú cast kde sa davaju vnutri filtre na spinu a prach. dakujem

korunka1
29. dec 2018

@linuska77 do nádobky by som naliala ocot a teplú vodu a pretrepala. A tie filtre nerozumiem

chryse
9. jan 2019

Baby a tým ktorým sám prádlo zbehlo, dali ste ho zas alebo ho už súdite na susiakoch??? Či to robí len raz a potom už nezrazi. Dakuje

simca06022011
10. jan 2019

Filtre vysavam, nadobu neumyvam. Ak je plastova nedavaj tam ocot, pripadne iba fakt slabsi roztok, ked tak ju iba oplachni (nalej vodu tam kde vteka, potrep a vylej..). Ine casti ak su spinave, napr. od nalepeneho prachu atd utieram vlhkymi utierkami, handrou vlhkou a necham ususit...

simca06022011
10. jan 2019

@chryse susiak ani nemam, vsetko okrem funkcneho pradla a vlny susim v susicke.

chryse
27. jan 2019

@evittam ahoj, aj som kúpila bosku, prosim ta na ktorom programe susis??? Mne strašne zráža pradlo... už uvažujem že ju vratiˇ

evittam
27. jan 2019

@chryse Väčšinou suche do skrine, potom towels (uteraky), bundy na downs,

chryse
27. jan 2019

@evittam a vysusi ti úplne alebo musíš dosusat? Nezrazilo ti veci?

evittam
27. jan 2019

@chryse Všetko vysuší, nic nezraza, všetko ide hned vyžehlené do skrin.

stejja9
28. jan 2019

Ako cistite spodny filter? Vysavanie nestaci, lamely sa zanasaju prachom, kefou sa bojím, ze tie lamely znicim. Zubnou kefkou je riadna "zavava"..dajte vaše tipy. ;)

anetkaklus
Odpoveď bola odstránená
dasenka7
20. jún 2019

@gastanovykvet ja mam tiez aeg tuto istu.a davam program ten isty co ty, druhy.a sem tam sa tiez nieco zbehne..davas teda bez slniecka aby sa nezbehlo?alebo ako to mam presne prosim nastavit?dakujem 🙂

dasenka7
31. júl 2019

Ahojte, mam susicku T8DBG68SC susim vacsinou vsetko na druhom programe a stupen susenia druhy-do skrine..sem tam sa zbehnu muzove tricka a nadava :D na ktorom programe susite tricka aby sa nezbehli prosim?

kristinka88
14. sep 2019

@fidzeraldina ahoj, chcela by som sa opýtať. Chcem si kúpiť slim sušičku keďže sa mi iná nezmesti tak by ma zaujímalo.. Nasla som 2 typy candy (Jedna s bielymi a druha so striebornými dvierkami) a jednu hoover.. Chcela by som sa opýtať akú máš ty, ci dobre suši, ako veľké teplo ostáva v kúpeľni ci treba mať otvorené dvere aby sa to neprehrievalo (klasická mala kúpeľňa v paneláku) a aká je hlučnosť. Ďakujem pekne nepoznám nikoho kto by slim sušičku mal tak skúšam takto...

fidzeraldina
15. sep 2019

@kristinka88 ahoooj, taaaaakze mame tu so striebornymi dvierkami, spokojna som nadmieru, je to velka pomoc, sme trojclenna rodina a uplne nam vyhovuje, najcastejsie vyuzivame 2 programy a to mix a program na tmave oblecenie....ale vynikajuci je aj antialergenny program kde davam aj postelne a plachty....my ju mame vo vstavanej skrini v detskej- ked sa susi dvere skrine su odtiahnute...je to hlucnejsi spotrebic- ale ja veeeelmi casto vyuzivam funkciu odlozeny start, napr. ze viem, ze mi dosusi tesne pred prichodom do bytu, alebo ju dam susit ked ideme von....mozem len a len odporucat

kristinka88
15. sep 2019

@fidzeraldina super ďakujem ti veľmi pekne za info.

fidzeraldina
16. sep 2019

@kristinka88 za malicko

sticker
veve13
18. sep 2019

Ahojte.
Mám 1,5 rocnu susicku LG. Pár dni ked susim pradlo, asi po15-20 minutach sa zastavi a ukazuje, ze mám vyliat vodu. A nadrz je prazdna, alebo je tam asi 1dcl vody. Vytiahnem, vylejem, dam naspat a zas ide 15 minut. Co to moze byt? Dakujem

nikaluk
18. sep 2019

@kristinka88 Ahoj. My mame tu s bielymi dvierkami a ja ju pustam tak ze dosusi ked uz decka spia a teda maju aj vyhriatu kupelnu na vecernu sprchu :D Ako ked necham otvorene dvere dost je ju pocut tak ja skor kombiujem ze zavriem dvere a pustim v kupelni co mame ventilator. Vrelo odporucam do bytu hlavne ked sa uz neda susit na balkone 🙂 Susiak je totiz oblubena preliezka :D

liana_k
18. sep 2019

@veve13 upchaty kondenzator. Treba zavolat servis.

veve13
18. sep 2019

@liana_k dakujem! Susicka je este v zaruke, na to sa vztahuje zaruka?

liana_k
18. sep 2019

@veve13 skus popozerat na nete recenzie lg susiciek. Toto bol velmi casty problem u nich. Ludia pisali, ze im tu chybu vypisovalo stale. Aj ked bol servisak, vydrzalo to par mesiacov a znova to iste. Pozarucne cistenie, ktore si pravidelne volali, stalo cez 50€.

veve13
18. sep 2019

@liana_k no to je super😫, tak to bude robit stále asi...
V zaruke by to malo byt este zadarmo? Zajtra pojdem do Nay, vybavit servis.

liana_k
18. sep 2019

@veve13 hej, v zaruke to chodili cistit. Ak je to teda ta chyba, ludia pisali, ze to bol ten kondenz.

veve13
18. sep 2019

@liana_k velmi pekne dakujem za pomoc!❤

marcipanovatorta
23. sep 2019

zeny, prosim vas, co mate susicku whirpool a mate takyto spodny filter, ako vyzera vas kondenzator? (mriezka za nim)

vamajka
4. okt 2019

@dijefcatko prosim ta ako ti funguje ta susicka tiez nad nou rozmyslam

dijefcatko
7. okt 2019

@vamajka som spokojna 🙂

schokobons
7. okt 2019

@dasenka7 prosim ta a okrem toho zbehavania si spokojna celkovo? Tiez nad touto rozmyslam. Prisla si na nieco aby sa tie tricka nezbehavali? 🙂

dominika7990
7. okt 2019

Suším všetko na štítky nepozerám a zatiaľ za tých 7 mesiacov som nič nezničila 🙂