Skúsenosti so sušičkami prádla: Aké oblečenie môžete sušiť?
Ahojte maminky,mám na vás prosbu,ak máte skúsenosti so sušičkou prádla,podelte sa,prosím,o svoje skúsenosti.Veľmi tuho nad ňou uvažujem,pretože ide zima a ja mám v zime vždy problém so sušením oblečenia svojich pokladov...len si nie som istá,ako je to s tým sušením,nakoľko dnes som len tak pozerala naše oblečenie a skoro na každom bol zákaz sušenia v sušičke,jedno či išlo o bavlnené,alebo zmes...Ako to teda je?Môže sa sušiť iba to,čo je dovolené,alebo môžem sušiť aj iné veci?Prosím o radu,nakoľko sušička je nákladná vec a tak nechcem,aby mi doma iba "chytala" prach.Veľmi pekne ďakujem 🙂
Baby a tým ktorým sám prádlo zbehlo, dali ste ho zas alebo ho už súdite na susiakoch??? Či to robí len raz a potom už nezrazi. Dakuje
Filtre vysavam, nadobu neumyvam. Ak je plastova nedavaj tam ocot, pripadne iba fakt slabsi roztok, ked tak ju iba oplachni (nalej vodu tam kde vteka, potrep a vylej..). Ine casti ak su spinave, napr. od nalepeneho prachu atd utieram vlhkymi utierkami, handrou vlhkou a necham ususit...
@chryse susiak ani nemam, vsetko okrem funkcneho pradla a vlny susim v susicke.
Ako cistite spodny filter? Vysavanie nestaci, lamely sa zanasaju prachom, kefou sa bojím, ze tie lamely znicim. Zubnou kefkou je riadna "zavava"..dajte vaše tipy. ;)
@gastanovykvet ja mam tiez aeg tuto istu.a davam program ten isty co ty, druhy.a sem tam sa tiez nieco zbehne..davas teda bez slniecka aby sa nezbehlo?alebo ako to mam presne prosim nastavit?dakujem 🙂
Ahojte, mam susicku T8DBG68SC susim vacsinou vsetko na druhom programe a stupen susenia druhy-do skrine..sem tam sa zbehnu muzove tricka a nadava :D na ktorom programe susite tricka aby sa nezbehli prosim?
@fidzeraldina ahoj, chcela by som sa opýtať. Chcem si kúpiť slim sušičku keďže sa mi iná nezmesti tak by ma zaujímalo.. Nasla som 2 typy candy (Jedna s bielymi a druha so striebornými dvierkami) a jednu hoover.. Chcela by som sa opýtať akú máš ty, ci dobre suši, ako veľké teplo ostáva v kúpeľni ci treba mať otvorené dvere aby sa to neprehrievalo (klasická mala kúpeľňa v paneláku) a aká je hlučnosť. Ďakujem pekne nepoznám nikoho kto by slim sušičku mal tak skúšam takto...
@kristinka88 ahoooj, taaaaakze mame tu so striebornymi dvierkami, spokojna som nadmieru, je to velka pomoc, sme trojclenna rodina a uplne nam vyhovuje, najcastejsie vyuzivame 2 programy a to mix a program na tmave oblecenie....ale vynikajuci je aj antialergenny program kde davam aj postelne a plachty....my ju mame vo vstavanej skrini v detskej- ked sa susi dvere skrine su odtiahnute...je to hlucnejsi spotrebic- ale ja veeeelmi casto vyuzivam funkciu odlozeny start, napr. ze viem, ze mi dosusi tesne pred prichodom do bytu, alebo ju dam susit ked ideme von....mozem len a len odporucat
@fidzeraldina super ďakujem ti veľmi pekne za info.
@kristinka88 za malicko

Ahojte.
Mám 1,5 rocnu susicku LG. Pár dni ked susim pradlo, asi po15-20 minutach sa zastavi a ukazuje, ze mám vyliat vodu. A nadrz je prazdna, alebo je tam asi 1dcl vody. Vytiahnem, vylejem, dam naspat a zas ide 15 minut. Co to moze byt? Dakujem
@kristinka88 Ahoj. My mame tu s bielymi dvierkami a ja ju pustam tak ze dosusi ked uz decka spia a teda maju aj vyhriatu kupelnu na vecernu sprchu :D Ako ked necham otvorene dvere dost je ju pocut tak ja skor kombiujem ze zavriem dvere a pustim v kupelni co mame ventilator. Vrelo odporucam do bytu hlavne ked sa uz neda susit na balkone 🙂 Susiak je totiz oblubena preliezka :D
@dijefcatko prosim ta ako ti funguje ta susicka tiez nad nou rozmyslam
@vamajka som spokojna 🙂
@dasenka7 prosim ta a okrem toho zbehavania si spokojna celkovo? Tiez nad touto rozmyslam. Prisla si na nieco aby sa tie tricka nezbehavali? 🙂
Suším všetko na štítky nepozerám a zatiaľ za tých 7 mesiacov som nič nezničila 🙂

ahojte. viete mi prosim poradit ze ako mam vycistit tú hornú nadobu na vodu? vnutro myslim. mam tam spinu a take povlaky po vode. a taktiez tú cast kde sa davaju vnutri filtre na spinu a prach. dakujem