Skúsenosti so sušičkami prádla: Aké oblečenie môžete sušiť?
Ahojte maminky,mám na vás prosbu,ak máte skúsenosti so sušičkou prádla,podelte sa,prosím,o svoje skúsenosti.Veľmi tuho nad ňou uvažujem,pretože ide zima a ja mám v zime vždy problém so sušením oblečenia svojich pokladov...len si nie som istá,ako je to s tým sušením,nakoľko dnes som len tak pozerala naše oblečenie a skoro na každom bol zákaz sušenia v sušičke,jedno či išlo o bavlnené,alebo zmes...Ako to teda je?Môže sa sušiť iba to,čo je dovolené,alebo môžem sušiť aj iné veci?Prosím o radu,nakoľko sušička je nákladná vec a tak nechcem,aby mi doma iba "chytala" prach.Veľmi pekne ďakujem 🙂
Ahojte. Prosím Vás, potrebujem poradiť. Mám sušičku Bosch a úplne dolu za spodné filtre mi ide voda namiesto hore do nádoby. Vedeli by ste mi poradiť čo robiť, aby som nemusela kupovať novú? Ďakujem.

@venusa915 Tiež sa mi niečo zbehlo, niečo nie... ale väčšinou nie tak, aby som musela kupovať nové... a na uterákoch a pod. ma to netrápi. dávam vždy na nižšiu teplotu. Musím povedať, že naozaj je to asi tou sušičkou samotnou. mali sme whirpool, mala nešťastne riešený ten filter a aj keď sme 2x celú rozobrali a vystriekali výmeník vapkou, tak po 4 rokoch smrdela... teraz máme Bosch s preplachovaním (aby sme sa vyhli zanesenému výparníku) ale začínam to vnímať opäť - taký zatiaľ nenápadný zápach (niektorého) oblečenia...keď som sa pozrela pomocou mobilu dnu, nie je to tam úplne prečistené, po okrajoch sa to usádza a tam sa ten preplach nedostane... máme ju už 3 roky... mechanicky to neviem vyčistiť, lebo je to nedostupné. Beriem to tak, že je to skrátka nedokonalý spotrebič a bude ho treba vymeniť, aj keď nie je pokazený, čo je hrozné plytvanie, viem, ale čo už. Pre mňa je sušička nepostrádateľná, stojí mi to za tie peniaze. pre mňa je hlavne o pohodlí s prádlom a o úspore času - žiaľ nie ekologická ani ekonomická.... ešte by ma zaujímali skúsenosti niekoho kto má nejakú fakt drahú mašinu, napr. Miele, či má podobné problémy so zápachom
@anonym_8265d3 mne začala smrdieť už po cca roku, už po polroku som videla usadený prach vnútri ktorý nešiel vyčistiť a zostával vlhký . Susicku by som asi hned nemenila, servisák to vie rozobrať a vyčistiť ale aj tak dať za spotrebič 500 a viac eur a každý rok ešte 100 za čistenie no neviem. Je jasné že pri spotrebe elektriny to nie je ekonomické,ale má pomáhať a nie robiť ešte viac starostí 🙏🏼