Skúsenostis predlžovaním/zahusťovaním vlasov, keratínom ...

16. máj 2021

Zdravím, mám dosť zničené vlasy, chcela by som sa spýtať, tie čo máte skúsenosti, resp. aj kaderníčky, ktoré ste tu:
Ako je to s predlžovaním/ zahusťovanie vlasov - ktorá metóda? Nemyslím tie "clipy" čo sa dajú doma, ale také to "trvalé". Aké vlasy najlepšie? Ako dlho to vydrží? Aký počet prameňov cca stačí? Koľko to cca stojí - samotné zahusťovanie aj opätovné prepájanie.
Ako sa to potom bežne upravuje? Dajú sa vlasy v pohode aj do drdola, či to vidno?
Je to dobré kombinovať s keratínom? Či skúsiť len keratín na začiatok?
A mám už kde tu šediny, tak či sa môže bežne pomedzi nadpájanie aj farbiť, či nie?
Chystám sa niekam na konzultáciu, len aby som tam nevyzerala ako teliatko a zas aby ma na nejakú blbosť nenahovorili. :o)
Resp. Vaše skúsenosti. Prípadne ak môžete BB/BR odporučiť aj konkrétnu kaderníčku/kaderníctvo.
Viem, veľa otázok, tak ale snáď sa niekto nájde.
Ďakujem krásne.

savoya
16. máj 2021

Ja som si dala vyrovnat vlasy keratinom a velka spokojnost.

autor
16. máj 2021

@savoya aj ja zvažujem, ale nemali ste pocit, že pôsobia vlasy ešte redšie ako predtým? Predsa len to asi zmenší objem, či?

savoya
16. máj 2021

Vobec,ja som mala pekne rovne vlasy a keratim mi ich vobec neznicil ani som nemala po nom redsie vlasy.Po umyti som si ich nemusela asi 5 mesiacov vobec zehlit.

terina25
16. máj 2021

Keratin som mala raz a nikdy viac. Ked sa vymyl, vlasy som mala este viac znicene ako predtym. Cize za mna keratin urcite nie

autor
16. máj 2021

@savoya
@terina25
fúúú, tak teraz čo, som ešte viac zmätená? :o( myslela, som, že taký ten profesionálny to zlepší. Mám doma, takú tu kúru, čo sa dáva po umytí, ale aj to mi tu niekto už skritizoval, že to ešte viac poškodí. Ani kolagén - prášok na jedenie nezabral....
Viem, že je to individuálne, čo komu zaberie. A mohli by ste mi napísať cca koľko to stálo? Pozerala som na nete, ale čo salón to iná pálka.

ivkazba
16. máj 2021

Ja som mala vlasy predĺžené asi 5 rokov, prvé som mala keratinom, už nikdy viac. To ti vlastne tie cudzie vlasy priškvaria k tvojim. Po mesiaci som zmenila kaderníčku 5 rokov som mala predĺžené microringami alebo eurolockmi (jedno sú plastové druhé kovové mini trubičky). Začínala som so 100 prameňmi, do roka som pridala ďalších 80, nosila som dĺžku 55 cm. Na posun som chodila každé 2-2,5 mesiaca, ale viem že baby chodia bežne aj každé 3-4 mesiace. Asi rok po tom, čo som ich dala dole, som zacvakala skoro 200 eur za keratín, lebo som chcela mať lesklé rovné vlasy, aby som ich nemusela každý deň žehliť. A presne ako píše @terina25 po ňom mi vlasy ostali otrasné.

autor
16. máj 2021

@ivkazba takže to vyzerá, že ten keratín nie je až taká dobrá voľba. :o) budem musieť porozmýšľať nad niečim iným. To predlžovanie robia teraz aj nejako za studena, ale tiež nechápem ako to môže držať na vlasoch bez toho aby ich to poškodilo. Ďakujem.

ivkazba
16. máj 2021

To čo som mala ja sa robí za studena. Microringy aj eurolocky. Ja premýšľam, že si dám znova predĺžiť a jedine jednou z týchto metód. Mala som to 5 rokov a vlasy som mala v poriadku. Podľa mňa záleží okrem metódy výrazne aj na kvalite práce. Takže treba si vybrať niekoho ozaj dobrého a radšej si počkať na termín aj mesiac dva. A samozrejme treba počítať s vyššou vstupnou investíciou a potom pravidelne platiť za posun.

autor
16. máj 2021

Takže v podstate odporúčate. Predpokladám, že ste z BA podľa nicku, takže cena asi vyššia, mohli by ste mi cca cenu za prácu napísať a za prameň. Mne odporúčali nejaké pravé ruské vlasy. Vďaka.

ivkazba
16. máj 2021

Áno, ruské panenské vlasy sú určite najlepšie. Určite odporúčam si overiť u kaderníčky, že má naozaj ruské vlasy. Za 1 prameň dĺžka 50 cm je u mojej kaderníčky aktuálne cena 7 eur. Vrátane práce. Za posun berie 1 eur za prameň. Ale niekde sa platí aj paušál, t.j. bez rozdielu či je to 80 alebo 120 prameňov. A nemyslím, že mimo BA bude výrazne nižšia cena. Tie vlasy stoja kaderníčku rovnako či si ich objedná do BA alebo do Svidníka. A namaká sa na tom tiež rovnako.

alexk12
16. máj 2021

Odporúčam tutok pani je z BB 0944259859 treba. Si zavolať

autor
16. máj 2021

@ivkazba Našla som salón v BB, tam práve je cena za prácu a + tie pramene, na ne je teda cena výrazne nižšia. ale s tou prácou dokopy sa to cca vyrovná. Ďakujem krásne za info. Ešte posledná otázočka - farbenie - semtam nejaké šedivé korienky, môže sa to farbiť spolu s tým? Doma asi nie? Ešte raz vďaka.

autor
16. máj 2021

@alexk12 máte osobnú skúsenosť? Nejaká recenzia? Vďaka za info.

ivkazba
16. máj 2021

Tie vlasy sa dajú upravovať tak ako bežné vlasy, čiže farbiť, fénovať, žehliť, natáčať. Ja som už od 30 úplne šedivá a keďže mám tmavé vlasy, farbím si ich každé 2 týždne a farbila som tak aj nadpojené, akurát masky a kondicióner som si nedávala až ku korienkom na tie spoje. Určite sa dajú teda aj farbiť doma, ak je človek zručný.

joannita
16. máj 2021

Urcite páskova metoda. Len treba kvalitne pasky, nie shity z ciny. Ja mam pasky cez 10 rokov a 👌👌👌 idealne na jemne a znicene vlasy. Cop nosim uplne hore a nic nevidno, na prerabku chodim kazde 2 az 3 mesiace.

autor
16. máj 2021

@ivkazba Takže asi vyskúšam! Ďakujem krásne za trpezlivosť a info! :o)

autor
16. máj 2021

@joannita vďaka pozriem sa aj na to. Cenovo to pravdepodobne vyjde cca rovnako ako tie ostatné metódy,

malarebeka
4. dec 2022

@joannita prosim aka je to paskova metoda?nemam to moc nastudovsne no mam presne jemne a znicene vlasy🙈😅

joannita
4. dec 2022

@malarebeka daj si do googlu paskova metoda a hned ti vyskocia rozne linky.
Su to take asi 4 az 5cm pasky s vlasmi, ktore sa prilepia na korienky tvojich vlasov, na sirsi pramen vlasov z oboch stran. Tych pasok (dcojitych spojov) mas na hlave od 10 do 20, cize cca, podla toho aku mas hlavu velku.